Joy Egbers

Deventer Bel 0627507257 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Theo Boschplein 31 7425 BN Deventer

Toon op kaart
Joy Egbers
Over Joy Mijn reistips Beoordelingen

Welkom bij TUI at Home Joy Egbers!

Wat leuk dat je mij hebt gevonden. Ik stel mij graag eerst aan je voor. Mijn naam is Joy, ik ben 30 jaar. Ik kom uit Bathmen en ik woon nu in Deventer. Na 7 jaar bij TUI op het reisbureau gewerkt te hebben heb ik de keuze gemaakt om als zelfstandig reisadviseur in Deventer en omgeving aan de slag te gaan om het werk nóg persoonlijker te maken. Inmiddels heb ik veel bestemmingen zowel privé als zakelijk bezocht. Ik kijk er naar uit om meer bestemmingen te ontdekken en jou te inspireren. Er is zoveel te zien! Mijn favoriete bestemmingen zijn Amerika en de Caribbean. Ik kan je er alles over vertellen! Maar ook voor bestemmingen dichterbij huis kan je uiteraard bij mij terecht.

Zie jij door de (palm)bomen het bos niet meer?

Ik help jou graag bij het vinden van je droomvakantie. Je hoeft niet meer uren te speuren op het internet. Je kunt mij telefonisch, via whatsapp of e-mail bereiken. Uiteraard kan ik ook bij je thuis komen of kunnen we via teams een afspraak inplannen. Met mijn eigen reisbureau werk ik vanuit Deventer, maar ik ben digitaal bereikbaar voor iedereen. En weet je wat het leuke is, het kost je niets extra’s, de prijzen online zijn bij mij precies hetzelfde. Waar wacht je nog op?!

De voordelen van boeken bij TUI at Home Joy Egbers:

  • Persoonlijk en deskundig reisadvies
  • Altijd één aanspreekpunt
  • Goed bereikbaar, ook buiten kantoortijden
  • Breed aanbod: Naast TUI bied ik zo’n 60 andere reisorganisaties aan in zowel binnen- als buitenland!
  • Zekerheid (ANVR/SGR), veilig en vertrouwd
  • De prijzen zijn bij mij hetzelfde als wanneer je online of via het reisbureau boekt

Heb je ook zoveel zin om op reis te gaan? Laat je ontzorgen en neem contact met mij op voor de mogelijkheden. Ik kan niet wachten om voor jou een leuke reis te vinden!

Op zoek naar meer reisinspiratie? Neem ook een kijkje op mijn nieuwe website!

Met vriendelijke groet,
Joy Egbers

Klantbeoordelingen

Joy heeft alles geregeld voor een rondreis naar Vietnam ( ANWB ). Ze kwam persoonlijk aan huis en bij vragen konden we bij haar terecht….

Cecile van den Noort en Anita Wolthuis

Hele fijne vrouw. Zoekt naar opties en is super snel met alles te regelen. Ik raad haar ten zeerste aan! Wij hadden een heerlijke vakantie…

Christine

Joy heeft ons super fijn geholpen met onze stedentrip naar Parijs! Ze is goed bereikbaar en reageert heel snel op vragen, en er wordt meegedacht…

Michelle Goverts – Stedentrip Parijs
Toon alle beoordelingen
joy.egbers@tui.nl

Stuur Joy een bericht