Joyce van Dooren

Sint Willebrord Bel 0165-785526 E-mail Stuur een bericht

Vijverstraat 48B 4711 GP Sint Willebrord

Toon op kaart
Joyce van Dooren
Over Joyce Mijn reistips Beoordelingen

Volledig ontzorgd op vakantie, wie wil dat nu niet? Daarom help ik al mijn klanten op betrokken en persoonlijke wijze bij het regelen van hun vakantie. Ik kan je op alle vlakken ontzorgen, zodat jij alleen je koffer nog maar in hoeft te pakken en te genieten.

Een van mijn grootste passies is reizen. In mijn functie als mobiele reisadviseur komt ik bij je thuis om jou te helpen bij het samenstellen van jouw perfecte vakantie. Bij mij thuis afspreken of alles telefonisch regelen kan natuurlijk ook. Het belangrijkste is dat, waar en op welke manier we ook afspreken, ik een goed beeld krijg van jouw wensen zodat ik die kan vertalen in een vakantie op maat.

Of dit nu gaat om een tripje binnen Europa of een reis naar de andere kant van de wereld maakt niet uit. Bij mij kun je terecht voor alle soorten reizen. Ik regel niet alleen de reis voor je, maar kan je ook helpen met andere zaken zoals het afsluiten van verzekeringen, stoelreservering, printen van boardingpassen, online inchecken, het regelen van een huurauto of een visumaanvraag, om maar een paar voorbeelden te noemen. Oftewel, alles voor een fijne en volledig ontzorgde vakantie. Werk waarvan ik net zoveel geniet als van zelf op reis gaan. Ik weet hoe leuk reizen is, dus hoe mooi is het dat ik dankzij mijn werk ook andere mensen met plezier op reis kan sturen en zo mijn passie kan delen. Ik vind het belangrijkste dat iedereen geniet van zijn vakantie en daar zet ik me dan ook vol enthousiasme voor in.

Klantbeoordelingen

Toon alle beoordelingen
joyce.van.dooren@tui.nl

Stuur Joyce een bericht