Karin de Bruin

Brielle Bel 06-55182871 E-mail Stuur een bericht

Mallegout 6 3232 GB Brielle

Toon op kaart
Karin de Bruin
Over Karin Mijn reistips Beoordelingen

Bonjour! Hello! Ola! Ciao! Hej! Kon’nichiwa!

 

TUI at Home is nog relatief jong maar inmiddels als zeer succesvol gebleken. Waar de reisbureaus steeds meer uit het straatbeeld verdwijnen, groeit de rol van de Mobiele Reisadviseur juist.

Na jaren als reisadviseur te hebben gewerkt, ben ik in 2013 begonnen als mobiel reisadviseur bij TUI at Home in Brielle. Ik heb inmiddels zelf al de nodige bestemmingen bezocht en deze ervaring gebruik ik graag in mijn reisadvies. Ben je op zoek naar een zonvakantie, stedentrip, autovakantie of een verre reis (op maat)? Uit het enorme aanbod van TUI en alle andere gerenommeerde reisorganisaties zet ik vrijblijvend de beste mogelijkheden voor je op een rij, zodat je de vakantie kunt kiezen die helemaal bij je past. Door een uitgebreide prijscheck zorg ik dat je altijd de beste prijs betaalt!

Daarnaast neem ik, indien gewenst, praktische zaken uit handen zoals het afsluiten van verzekeringen, regelen van autohuur, het contact opnemen met de accommodatie i.v.m specifieke wensen en nog veel meer..

Mijn service kost je helemaal niets extra. Sterker nog, ik kan je door slim te boeken zelfs geld besparen.

enkele voordelen van TUI at Home Karin de Bruin:
– één contactpersoon
– deskundig en onafhankelijk advies op maat
– goed bereikbaar, ook buiten kantoortijden
– meer service zonder extra kosten
– zelf al iets gevonden op het internet? Ook dan verzorg ik je vakantie graag. Uiteraard voor dezelfde prijs of in veel gevallen goedkoper na een uitgebreide prijscheck.
– zekerheid (ANVR/ SGR), veilig en vertrouwd

Bel of mail gerust of vul het formulier in op mijn persoonlijke website. Ik maak graag kennis met je!

Klantbeoordelingen

Toon alle beoordelingen
karin.de.bruin@tui.nl

Stuur Karin een bericht