Krystle en Angela

Prinsenbeek Bel 06-21825105/ 06-51104065 E-mail Stuur een bericht

Kapittelhof 36 4841 GX Prinsenbeek

Toon op kaart
Krystle en Angela
Over Krystle en Angela Mijn reistips Beoordelingen

Onze passie voor reizen is groot. Erg groot. In de afgelopen twintig jaar hebben wij zowel voor werk als privé vele interessante en vooral diverse bestemmingen bezocht. Van de bruisende Australische oostkust tot de binnenlanden van Tanzania en van Canada tot de Malediven. Deze ervaringen gebruiken wij graag om voor u de mooiste reizen samen te stellen. Wilt u skiën? wij selecteren voor u de beste skigebieden. Zoekt u liever een zonnig strand op? Een groot aantal mooie zonvakanties ligt al voor u klaar. En als u nieuwe culturen wilt ontdekken dan kunnen wij u uit ervaring een aantal mooie bestemmingen aanbevelen. Kortom: vertel ons wat uw vakantiewensen zijn, dan zoeken wij voor u de beste vakantiemogelijkheden.

Heeft u geen zin en tijd om naar het reisbureau te gaan of avonden achtereen het internet af te speuren naar de perfecte vakantie? Wilt u snel geholpen worden, één contactpersoon die met u meedenkt en een deskundig advies geeft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Om uw ideale vakantie of reis samen te stellen spreken we af op een locatie en tijdstip wat voor u uitkomt. Dit kan overdag, maar kan ook ’s avonds of in het weekend. Uiteraard mag u ook uw vakantiewensen naar ons mailen, appen of telefonisch doorgeven.

Ervaar het gemak, de service en deskundigheid van een persoonlijk reisadviseur. wij hopen u graag te mogen verwelkomen als klant.

Met een reislustige groet,

Krystle Roelands & Angela Schalk

Klantbeoordelingen

Al best wat jaren vaste klant bij deze leuke gezellige vrolijke dames. Door hun hebben wij al diverse mooie reizen gemaakt. Ze komen ook altijd…

Jessica Sannen

Terug van weer een geweldige vakantie Alles top geregeld , dank je wel Krystle !

R. Braspennincx

Nadat we ons wensenlijstje door hadden gegeven is Angela aan de slag gegaan en heeft ze voor ons een geweldige vakatie geboekt in Albir aan…

B. van Gool
Toon alle beoordelingen
krystle.angela@tui.nl

Stuur Krystle en Angela een bericht