Krystle en Angela

Prinsenbeek Bel 06-21825105/ 06-51104065 E-mail Stuur een bericht

Kapittelhof 36 4841 GX Prinsenbeek

Toon op kaart
Krystle en Angela
Over Krystle en Angela Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Jessica Sannen

Al best wat jaren vaste klant bij deze leuke gezellige vrolijke dames. Door hun hebben wij al diverse mooie reizen gemaakt. Ze komen ook altijd met goede en leuke reizen.

Zelfs in stress tijd zijn ze te bereiken en krijgen ze je altijd rustig met hun raad. Kortom de komende vakanties als het weer mag mogen hun ook weer gaan regelen.

R. Braspennincx
Terug van weer een geweldige vakantie
Alles top geregeld , dank je wel Krystle !
B. van Gool

Nadat we ons wensenlijstje door hadden gegeven is Angela aan de slag gegaan en heeft ze voor ons een geweldige vakatie geboekt in Albir aan de Costa Blanca. Gisteren zijn we thuis gekomen. Alles was goed geregeld. Goede plaatsen in het vliegtuig. Een leuk hotel All-in met veel animatie en een glijbanenpark. De kinderen hebben zich ook prima vermaakt. En ook een privetaxi van het vliegveld naar de accommodatie was geregeld dit is echt een aanrader dan kan de vakantie snel beginnen. Nogmaals bedankt Angela.

M. van Bavel
Oh wat ‘n heerlijke vakantie hebben we achter de rug! Kroatië beleefd zoals we dat wilden. Toeristisch én het rustige Kroatië kunnen zien. Angela heeft ons vooraf verschillende keuzes gegeven om de laatste paar dagen te verblijven in unieke accomodaties. Het was in 1 woord geweldig.
Vooraf ons goede tips gegeven om daar op locatie niet ‘mis te grijpen’ op onze ‘must See sightseeings’. En natuurlijk alle reisinfo persoonlijk afgegeven mét iets lekkers, de ijsjes waren heerlijk!
Bij thuiskomst een leuke welkom thuis kaart! Wij gaan nog even nagenieten, nogmaals dank Angela voor de goede service en tot heel snel!
I. Goijaarts

Helaas dit jaar geen vakantie naar de Lofoten die Krystle voor ons tot in de puntjes had geregeld. Met onze voucher werd het een last minute fietsvakantie in Friesland die Krystle nog voor ons heeft kunnen boeken. Zelfs de reispapieren worden bij je huis gebracht. Heel fijn!

W. Aerts

Krystle, wat super dat je na een belletje in de ochtend, smiddags al een aantal vakantie opties stuurde en na onze reactie meteen onze vakantie hebt geboekt!! GEWELDIG!! We zijn erg in onze nopjes en kijken uit naar de vakantie!

B. Jespers

Dit jaar was anders dan anders. Geen verre reis maar een last-minute naar jawel, Griekenland. Je moest een test van te voren doen en de nodige documentatie aanleveren. Dit alles leverde best even wat stress op maar ik kon altijd terugvallen op Angela, zij heeft ons hierin heel goed geholpen. Ook toen Griekenland op Oranje ging werd er met ons mee gedacht. Kortom; een reis die wat haken en ogen had en daarom was ik erg blij met de toegevoegde waarde van TUI at Home Krystle & Angela. We hebben echt genoten en zijn lekker tot rust gekomen. Ik beveel beide dames van harte aan!

krystle.angela@tui.nl

Stuur Krystle en Angela een bericht