Linda van Schaik

Schoonhoven Bel 06-12220083 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Ooievaarstraat Schoonhoven

Toon op kaart
Linda van Schaik
Over Linda Mijn reistips Beoordelingen

Jouw ideale vakantie boek je bij je eigen persoonlijk reisadviseur.

Zie je ertegen op om uren of zelfs dagen internet af te zoeken naar die ene leuke vakantie? Hoe maak je de keuze uit die vele aanbiedingen, de één nog mooier dan de ander? N.a.v. jouw wensen maak ik een gratis én vrijblijvend reisvoorstel.

Wil je dit jaar eens lekker in die luie stoel op het strand liggen, rondreizen in een voor jou nieuw en bijzonder (cultureel) land, gaan trekken met de camper op een ander continent, die “once in a lifetime” ervaring, of zoals ieder jaar naar dat ene leuke en bekende plekje? Ik help je graag met het samenstellen van je vakantie.

Alle soorten reizen zijn eenvoudig via mij te boeken. Je geeft de wensen door en ik doe je een maatwerk aanbieding met verschillende opties. Voor ieder budget en voor iedere bijzondere wens.

Zo hoef je niet uren, of dagen te zoeken naar reizen op internet bij de verschillende aanbieders. Doordat ik al jaren reisadviseur ben en dagelijks voor mijn klanten reizen boek, weet ik welke reis het beste bij je past. En omdat ik zelf ook erg van reizen houd, kan ik je van veel locaties mijn persoonlijke ervaring vertellen.

Lees ook Mijn reiservaringen en de Klantbeoordelingen op deze site.

Voordelen:
 * Eén Persoonlijk Reisadviseur
 * Tijd besparen, niet uren zoeken op internet
 * Minder keuze stress
 * Jouw wensen in een maatwerkaanbieding
 * Maatwerk aanbiedingen via e-mail
 * Altijd persoonlijke service,  ook aan huis
 * Dezelfde prijzen als bij de grote aanbieders
 * Altijd reizen met ANVR en SGR aangesloten reisorganisaties

TUI at Home is het grootste vakantiemerk van Nederland. Wij bieden je het meest complete reisaanbod voor alle populaire zon- en strandbestemmingen. Van eenvoudige appartementen tot super de- luxe vijfsterrenhotels. Van heerlijke strandvakanties tot actieve rondreizen, van dichtbij tot ver weg.

Boek nu bij TUI at Home Linda van Schaik en combineer gemak met extra service.

Onderaan deze pagina zie je de gerenommeerde reisorganisaties waarmee ik samenwerk, allemaal aangesloten bij ANVR en SGR.

Met reislustige groet,

Linda van Schaik
Persoonlijk Reisadviseur

06-1222 0083
linda.van.schaik@tui.nl

 

Klantbeoordelingen

10-2023, Curacao, Van 1 oktober tot 12 oktober op Curaçao geweest in Chogogo. Linda van Schaik van Tui at Home heeft de gehele reis voor…

Liesbeth Both

10-2023, Barcelona, Wij hebben een top stedentrip in Barcelona gehad. Alles perfect geregeld door Linda! Als je vragen hebt, krijg je snel antwoord. Wij zijn…

Sibylla Bussink

10-2023, Fuerteventura, Samen met een vriendin naar Fuertaventura geweest, Linda heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en daardoor hebben we een superfijne vakantie mogen…

Liesbeth Herens
Toon alle beoordelingen
linda.van.schaik@tui.nl

Stuur Linda een bericht