Mariël Baarends

Wemeldinge Bel 06-19274417 E-mail Stuur een bericht

4424 BL Wemeldinge

Toon op kaart
Mariël Baarends
Openingstijden
Maandag
08.00 - 18.00
Dinsdag
08.00 - 18.00
Woensdag
op afspraak
Donderdag
08.00 - 18.00
Vrijdag
op afspraak
Zaterdag
op afspraak
Zondag
gesloten
Over Mariël Mijn reistips Beoordelingen

Beste reiziger, vakantie is meer dan op reis gaan.

Welkom op mijn site! Graag wil ik u kort en bondig aangeven, hoe de combinatie van de TUI at Home formule en mij als persoon voor u kan zorgen voor een onvergetelijke reis.

Vanaf 1998, heb ik, met veel plezier, op een reisbureau gewerkt. Nu heb ik de stap gezet om als Persoonlijk Reisadviseuse TUI at Home Mariël Baarends aan de slag te gaan. Verzorgen en ontzorgen staat bij mij hoog in het vaandel. Ik weet hoe fijn het is om een reisplan uit en in vertrouwde handen te geven. Uw bagage inpakken is nagenoeg het enige wat u zelf nog moet doen!

Reizen doe ik zelf ook ontzettend graag. Hierdoor heb ik al veel van de wereld mogen zien. Ieder werelddeel, land, stad of dorp heeft zijn eigen identiteit en cultuur. Dit geldt natuurlijk ook voor uw verblijf, of dit nu een appartement, cruiseschip, hotel of woning is. Graag combineer ik deze facetten om tot een zo compleet mogelijke reis, volledig op maat, te komen. Er is tenslotte nagenoeg voor alle mogelijke budgetten en wensen een passende vakantie te vinden!

Ik baseer mijn vakanties op het aanbod van vrijwel alle bekende reisorganisaties en natuurlijk behoren ook de prachtige reizen van TUI, Nederlands grootste reisaanbieder hierbij. Ik heb de beschikking over een assortiment van meer dan 60 reisorganisaties om uw perfecte vakantie samen te stellen.
Deze vallen allemaal onder de garanties en zekerheden van de ANVR en SGR.

Waarom zou u bij TUI at Home Mariël Baarends boeken?

  • Hoe gemakkelijk is het om uw reis uit handen te geven en te weten dat alles voor u wordt geregeld, zonder dat het je iets extra’s kost?
  • U kunt mij bellen en mailen maar ik kom ook graag naar u toe.
  • U raakt niet verstrikt in de wirwar van internet en talloze aanbiedingen die leuker lijken dan ze zijn.
  • Denkt u ook eens aan een parkeerplaats bij de luchthaven of een taxi, een stoelreservering, een verzekering, huurauto of leuke excursie.
  • ………….
  • ………….
  • Alles om ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Tenslotte: Vakantie is meer dan op reis gaan,

Groeten, Mariël Baarends

Klantbeoordelingen

Mariel luistert goed naar wat de wensen zijn, geeft een goed advies en goede service. Alles voor ons perfect geregeld, erin werden we van wijzigingen…

Lianne

Bedankt Mariël voor al je goede zorgen. We hebben door jou echt een onbezorgde huwelijksreis gehad. Vanaf het eerste contact verliep het allemaal helemaal vanzelf…..

Edwin en Marieke Hagenaar

Super vriendelijke service met veel ervaring. Mariël heeft naar aanleiding van onze wensen gezocht naar een passende reis. Ze bood diverse opties aan waarbij we…

Natalie
Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
08.00 - 18.00
Dinsdag
08.00 - 18.00
Woensdag
op afspraak
Donderdag
08.00 - 18.00
Vrijdag
op afspraak
Zaterdag
op afspraak
Zondag
gesloten
mariel.baarends@tuiathome.nl

Stuur Mariël een bericht