Openingstijden
Maandag
08:00 - 20:00
Dinsdag
08:00 - 20:00
Woensdag
08:00 - 20:00
Donderdag
08:00 - 20:00
Vrijdag
08:00 - 20:00
Zaterdag
op afspraak
Zondag
op afspraak
Over Mariza Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Lars Galenkamp

Wederom een geweldige vakantie naar Ibiza geboekt via Mariza.

Ook in deze lastige periode voor de reisbranche heeft Mariza zeer adequaat gehandeld waardoor we uiteindelijk toch op vakantie konden gaan naar een prachtig resort.

Mariza geeft snel en adequaat antwoord op al onze vragen en heeft een hoop regeldruk bij ons weggenomen.

Mariza , ga zo door en tot de volgende! 🏖

Nicole van Brederoode

Bedankt voor de fijne reis die je voor ons hebt geregeld 🙂 Het was heerlijk op Zakynthos! Veel prettiger, persoonlijk contact i.p.v. alleen maar online. 🙂 Tot de volgende vakantie!

Stephan van Duren

Super service! 12 uur voor vertrek geboekt en alles (huurauto, tickets, parkeerplek en overig papierwerk) door Mariza ingevuld en ontvangen. Bedankt en tot snel!

Fam de Jonge

Wat zijn wij blij met Mariza, een lieve, attente, vrolijke dame die mee denkt en zoekt naar de juiste bestemming, geeft tips, en is bereikbaar. Wij zouden niet meer op een andere manier een reis willen boeken. Bedankt voor voor de fantastisch goed verzorgde reis naar Zakynthos ( ondanks deze rare tijd) is alles perfect verlopen en kijken wij terug op een fijne vakantie groetjes van ons allen

Frank , Wanda & kids

Als we onze onze huwelijksreis/vakantie mogen omschrijven die door Mariza geregeld is dan komt een woord telkens naar boven: “Ontzorgen”. Alles was tot in de puntjes geregeld en we konden haar bij wijze van 24/7 bereiken. We kunnen terugkijken op een prachtige reis in Corona tijd! Wil je maximaal genieten van je vakantie dan zouden wij zeker aanraden om bij Mariza te boeken. Bedankt nogmaals voor alles ! Mvg Frank, Wanda en Kids.

Fam van Munster

Mariza.
Je bent een topper naar alles wat er gebeurt is met de corona heb je alles goed geregeld voor ons. We zijn ook erg blij met jou.

Janine Wolven

Mariza heeft goed naar onze wensen geluisterd en heeft aan alle wensen kunnen voldoen! We zijn super blij met onze reis en boeken volgende keer zeker weer bij Mariza!

mariza.derksen@tui.nl

Stuur Mariza een bericht