Openingstijden
Maandag
08:00 - 20:00
Dinsdag
08:00 - 20:00
Woensdag
08:00 - 20:00
Donderdag
08:00 - 20:00
Vrijdag
08:00 - 20:00
Zaterdag
op afspraak
Zondag
op afspraak
Over Mariza Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Diede & Patrick

Mariza heeft ons geholpen met het uitzoeken en boeken van onze Huwelijksreis. We wisten zelf niet heel goed welke locatie zou passen en op basis van onze wensen zijn we uiteindelijk op Mauritius uitgekomen. Alles was top voor ons geregeld, Mariza was super goed bereikbaar en we hebben ons vooraf uitstekend op ons bruiloft i.p.v. op onze vakantie kunnen richten. Ik zou een ieder die twijfelt om het te doen het ten zeerste aanraden om Mariza in te schakelen!

M. de Boer

De afgelopen 2-3 jaar heeft Mariza ons bij diverse reisjes bijgestaan. Ondanks een forse fysieke afstand gaat de communicatie (app, mail) uitstekend en soepel. Ze geeft nuttige (geld- en tijdbesparende) tips en regelt alles tot in de puntjes. Bij vragen heb je altijd snel duidelijk antwoord. Ook bij mijn volgende tripjes zal ik zeker (indien mogelijk) weer gebruik maken van de diensten van Mariza.

Monique van der Veeken

Wij hadden een pakketreis, vlucht en cruise. Super geregeld. Boardingtickets ruim op tijd van te voren gekregen en zelfs de boardingtickets voor de terugreis hadden we al toen we nog met een cocktail in onze hand zaten. Ze is altijd behulpzaam. Zeker een aanrader.

Charlotte Hamberg

Alles top geregeld door Mariza! Persoonlijk advies leidt tot een geweldige vakantie ook op het moment als er iets optreedt, dan staat ze klaar.

Bedankt voor de topvakantie, Mariza!

Piroska Masthoff

Ik heb nu twee keer via Mariza een reis geboekt, zowel binnen als buiten Europa. Beide keren was ik heel blij met alle goede adviezen, haar snelheid van reageren en handelen. Mariza is een ontzettend prettige sparring partner. Zeker als je, zoals bij mij het geval was, door de bomen het bos niet meer ziet of als er door omstandigheden ineens iets gewijzigd moet worden. Ze neemt de tijd voor je en denkt proactief mee! Ik kijk nu al uit naar onze volgende samenwerking!

Bianca Visser

Al 2 vakanties bij Mariza geboekt en enorm relaxte vakanties gehad. Top geregeld, tot aan vooraf online inchecken en de tickets thuis brengen toe! Super bedankt Mariza.

Kimberley venneman

Geweldige begeleiding aangaande mijn vakantie en een super vakantie gehad. Ben zeer tevreden en boek zeker mijn vakantie volgend jaar weer op deze manier.

Spang Hans

Alles geweldig geregeld zijn onbezorgd op vakantie gegaan.Wij hebben zelf niks te hoeven regelen alles werd gedaan fantastisch.
Kom binnen kort zeker weer bij jouw terug.

Willem Opmeer

Een dikke tien! Mariza regelt alles tot in de puntjes. Ze heeft goede tips en is altijd bereikbaar. Ze heeft al een aantal reizen voor geboekt en er zullen er nog vele volgen!

Giulio borst

Ze heeft alles voor ons top geregeld. Zoekt het goede en neemt er de tijd voor. Is altijd bereikbaar. Vrouw met verstand van haar vak. Top en bedankt mariza. Tot de volgende keer.

Ria

Na 2 jaar wachten hebben we met ons hele gezin (12 pers) 2 geweldige Disney dagen gehad. Het boeken van dit uitje was mij nooit gelukt want Disney boekingen voor een groep zijn lastiger. Mariza heeft dit fantastisch geregeld. Ook het vervoer met de Thalys is een aanrader. De NS kan hier nog veel van leren.
Thx Mariza ?

Desiree Steer

Mariza heeft alles tot in de puntjes geregeld,echt helemaal top. Mariza krijgt van ons een dikke 10!

Pascal zuidwijk

Zeer fijne en persoonlijke benadering. Terwijl geen enkele touroperator bereikbaar is en de gemiddelde wachttijd een half uur is was Mariza altijd bereikbaar en wist alles perfect te regelen.
Heel erg bedankt voor het regelen van de fijne vakantie! En tot de volgende keer!

Sandra Sahusilawani

Mariza luistert goed naar onze wensen, waardoor snel schakelen en beslissen mogelijk is. Zoals afgelopen week, toen ik ineens bedacht dat ik zin had in de zon! ☀️☀️3 dagen later zat ik in Ibiza, alles perfect geregeld door Mariza. Ik maak nu een paar jaar gebruik van haar diensten, ik kan het iedereen aanbevelen, waar je ook heen wilt!??

Lars Galenkamp

Wederom een geweldige vakantie naar Ibiza geboekt via Mariza.

Ook in deze lastige periode voor de reisbranche heeft Mariza zeer adequaat gehandeld waardoor we uiteindelijk toch op vakantie konden gaan naar een prachtig resort.

Mariza geeft snel en adequaat antwoord op al onze vragen en heeft een hoop regeldruk bij ons weggenomen.

Mariza , ga zo door en tot de volgende! ?

Nicole van Brederoode

Bedankt voor de fijne reis die je voor ons hebt geregeld 🙂 Het was heerlijk op Zakynthos! Veel prettiger, persoonlijk contact i.p.v. alleen maar online. 🙂 Tot de volgende vakantie!

Stephan van Duren

Super service! 12 uur voor vertrek geboekt en alles (huurauto, tickets, parkeerplek en overig papierwerk) door Mariza ingevuld en ontvangen. Bedankt en tot snel!

Fam de Jonge

Wat zijn wij blij met Mariza, een lieve, attente, vrolijke dame die mee denkt en zoekt naar de juiste bestemming, geeft tips, en is bereikbaar. Wij zouden niet meer op een andere manier een reis willen boeken. Bedankt voor voor de fantastisch goed verzorgde reis naar Zakynthos ( ondanks deze rare tijd) is alles perfect verlopen en kijken wij terug op een fijne vakantie groetjes van ons allen

Frank , Wanda & kids

Als we onze onze huwelijksreis/vakantie mogen omschrijven die door Mariza geregeld is dan komt een woord telkens naar boven: “Ontzorgen”. Alles was tot in de puntjes geregeld en we konden haar bij wijze van 24/7 bereiken. We kunnen terugkijken op een prachtige reis in Corona tijd! Wil je maximaal genieten van je vakantie dan zouden wij zeker aanraden om bij Mariza te boeken. Bedankt nogmaals voor alles ! Mvg Frank, Wanda en Kids.

Fam van Munster

Mariza.
Je bent een topper naar alles wat er gebeurt is met de corona heb je alles goed geregeld voor ons. We zijn ook erg blij met jou.

Janine Wolven

Mariza heeft goed naar onze wensen geluisterd en heeft aan alle wensen kunnen voldoen! We zijn super blij met onze reis en boeken volgende keer zeker weer bij Mariza!

mariza.derksen@tui.nl

Stuur Mariza een bericht