Martine Tomassen

Bunschoten-Spakenburg Bel 06-10531304 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Voorste Kamp 19 Bunschoten-Spakenburg

Toon op kaart
Martine Tomassen
Openingstijden
Maandag
09:00 - 20:30
Dinsdag
09:00 - 20:30
Woensdag
09:00 - 20:30
Donderdag
09:00 - 20:30
Vrijdag
09:00 - 20:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
09:00 - 17:00
Over Martine Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Charlotte de Groot

Martine heeft ons geholpen met het vinden en het boeken van de bestemming voor onze huwelijksreis. In eerste instantie hebben we onze wensen doorgegeven. Martine heeft een offerte opgestuurd met meerdere opties waar onze bestemming tussen zat. Martine heeft onze reis naar Egypte geboekt en alles voor ons geregeld. Ontzettend fijn dat zij alles van ons heeft overgenomen zodat wij onze aandacht konden richten op het regelen van de bruiloft. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Rian

Fantastische reis gehad naar Madeira en dat kwam mede doordat alles zo goed geregeld was door Martine .Wat een persoonlijke aandacht.Geweldig .Wij boekten eerst al onze reizen via internet maar voor hetzelfde geld krijg je echt veel meer bij Martine .Heel erg bedankt en tot onze volgende reis .

marijke van middelaar

Martine,
Helder,duidelijk,kordaat.
Mocht er nog eens een vakantie zich voordoen, zullen we zeker weer gebruik maken van je service !

Theresia van Diermen

Martine komt met leuke tips en denkt goed met je mee. Prettig contact en altijd snel antwoord op vragen. Super service!

Megan de Reus

Zij is super goed, denkt graag mee, is betrokken en doordat ze makkelijk bereikbaar is erg prettig ervaren. Ik kon met al mijn vragen over de reis en bijv. de coronamaatregelen bij haar terecht. Adviserend erg sterk, zij zoekt precies de informatie voor je uit die je anders zelf nooit te weten had gekomen. Onze volgende vakantie boeken we zeker weer via Martine! Ik kan haar aan iedereen aanraden!

Evelien Hendrikse

Martine heeft alles super voor ons geregeld. De accommodatie die zij ons heeft aanbevolen was helemaal super. Daarnaast reageert Martine ontzettend snel op last-minute vragen en heeft ze de avond voor vertrek nog even extra bagage bijgeboekt. Alles klopte, wij hebben mede dankzij Martine haar hulp een topvakantie gehad!

Reina

Een top meid die alles voor je doet en alles goed geregeld weer
Zoals altijd?

Laura Waslam – van Trigt

Middenin de drukte van ons huwelijk heeft Martine ons enorm geholpen en werk uit handen genomen. Wij wilden graag nog op reis maar konden de rust niet vinden om dit zelfstandig uit te zoeken en te boeken. Heel laagdrempelig konden we via WhatsApp al onze wensen en voorkeuren doorgeven en zo rolden er een top 4 aan mogelijkheden uit. Zo konden we zelf kiezen en vergelijken en onze keus doorgeven. Niks was te gek, een auto huren, babybedje huren voor onze dochter of het online inchecken.

Heel fijn was het ook dat Martine de Covid19 maatregelen voor ons kon opzoeken per bestemming en ons hielp met het zoeken van een testlocatie in binnen en buitenland. Dit scheelt veel stress op locactie zelf!

Lieve Martine, je hebt ons ontzettend fijn geholpen! We kunnen jou hulp iedereen aanraden!

Kathy Cabrera

Bedankt voor je hulp bij het boeken van deze heerlijke vakantie. Je hebt alles tot in de puntjes verzorgd super bedankt hiervoor.
We hebben een leuke, fijn en vooral zorgeloze vakantie gehad mede dankzij jou hulp bij de voorbereiding en jou betrokkenheid tijdens de vakantie.

In de toekomst gaan we jou zeker weer bellen!!

Sandra Brünings

Dit jaar konden we de vakantie om gezondheidsredenen niet zelf regelen. Martine heeft er voor gezorgd dat we binnen 7 dagen op vakantie konden. Martine voelde precies aan waar wij nu zo behoefte aan hadden! Het persoonlijke contact was zeker een pluspunt. De volgende vakantie gaat weer door haar geboekt worden !!

Geerling Hamstra

Wij hebben Martine advies gevraagd en zij heeft voor ons een op onze wensen afgestemde fly/drive reis samengesteld naar Andalusie en deze reis voor ons geboekt. Wij zijn hier zeer tevreden over. Ze heeft ons steeds op de hoogte gehouden over de status van onze reis en goed geinformeerd over alle relevante bijkomstigheden. Na de reis heeft zij contact opgenomen over hoe wij de reis ervaren hebben. erg positief allemaal!

Marjon Holm

Fijn en vakkundig geholpen, zowel voor als tijdens onze vakantie. Zullen bij onze volgende boeking zeker weer aan je denken.

Gerda van den Brink

Goed geïnformeerd relaxed en rustig op reis gaan, dat kan ook in deze tijd.
Martine doet net dat beetje extra om jouw trip helemaal te laten slagen. Ook is zij goed bereikbaar en antwoord is er altijd snel.
Van begin tot het eind regelt zij alles tot in de puntjes. Samen de nodige formulieren invullen, een waterkoker op je kamer noem maar op.
Dankjewel voor de goede service!

Sanda Pendic

Dankzij Martine een super mooie en bijzondere vakantie gehad. Super dat Martine zo meedenkt en overal bij wil helpen. Heel blij! Zo fijn dat zij er is!

Shannon Gotthjalpsen

Voorheen boekte wij onze vakantie ook al bij Martine. Wij zijn toen altijd goed geadviseerd en geholpen. Om die reden was de keuze snel gemaakt om ook nu onze reis via haar te boeken. Nu zij voor TUI at home werkt ervaren wij nog meer voordelen. We zijn goed geholpen met het voorbereiden van onze last minute vakantie. Er werden tips gegeven over het kiezen van de juiste accommodatie en we zijn goed geholpen met het invullen van alle coronaformulieren voor zowel de heen- als de terugreis. Daarnaast was het heel fijn dat we 1 vast contactpersoon hadden die altijd snel op whatsapp reageerde.

martine.tomassen@tui.nl

Stuur Martine een bericht