Miriam van Eekelen

Rosmalen Bel 06-46801543 E-mail Stuur een bericht

Anna Blamanstraat 23 5242 ED Rosmalen

Toon op kaart
Miriam van Eekelen
Openingstijden
Maandag
09.00-21.00
Dinsdag
09.00-21.00
Woensdag
09.00-21.00
Donderdag
09.00-21.00
Vrijdag
09.00-21.00
Zaterdag
09.00-21.00
Zondag
09.00-21.00
Over Miriam Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Hanneke Derks

Rustig, veilig en vertrouwd. Zo kan ik de aanpak van Miriam, mijn reisadviseur door de jaren heen wel noemen. Altijd neemt ze alle tijd om een reis voor te stellen die bij mij past. De zorg blijft, ook gedurende de reis. Ook dan kan ik op haar terugvallen mocht er iets niet kloppen of duidelijk zijn. Gelukkig is dat nog niet nodig geweest. De voorbereiding was dermate goed dat er nooit onaangename verrassingen waren. Dankjewel Miriam.

Monique Heijmans

Afgelopen winter waren wij de dupe van het faillissement van Thomas Cook/Neckermann. Miriam heeft dit voor ons opgepakt. Een en al lof! De vriendelijkheid, de service, het contact met ons, het bereikbaar zijn, de afwikkeling met Garantiefonds SGR, de verzorging van de reisdocumenten, een kaartje in de brievenbus bij thuiskomst… niets is Miriam teveel, echt helemaal TOP. Wat een fijn persoon is ze. Ik kan iedereen aanraden om contact op te nemen met Miriam als je vakantieplannen hebt!

Arent Jan en Marieke

Miriam heeft ons op een uitstekende wijze geholpen met de voorbereiding en planning van onze reis naar Australië in december 2019 en januari 2020. Niets was haar te veel, ook toen er zaken niet helemaal soepel liepen in Australië, heeft ze op een adequate wijze vanuit Nederland voor ons bemiddeld. We hebben gekozen voor een samengestelde reis waarbij er toch aardig wat losse puzzelstukjes waren, alles is door de inzet van Miriam keurig geregeld. We hebben mede dankzij de inzet van Miriam een onvergetelijke reis gehad!

Debbie schoones

Onze reizen boeken we altijd bij Miriam omdat het gewoon altijd top is.
Je hoeft als je op reis bent nergens naar om te kijken omdat het gewoon tot in de puntjes geregeld is.
Als Miriam je reis boekt kun je onbezorgd op reis

Lucas Schouten

De hele reis was erg goed verzorgd, ik heb nergens problemen ervaren. Ontzettend bedankt Miriam!

Hans en Monique van der Veeken

we zijn zo in onze sas sinds we Miriam kennen zei regelt ALLES voor ons als we op vakantie willen. Je geeft je wensen door en zij zoekt enkele opties voor je en komt deze dan brengen.
Je bekijkt ze op je gemak. als je wat hebt uitgezocht komt ze lekker bij jou thuis (wanneer jij kan) langs om alles te bespreken. zijn er dingen die je graag anders wilt gaat ze dat regelen en komt opnieuw langs of regelt het via de telefoon als dat ook kan.(net zo lang dat het naar jouw wens is) als alles goed is gaat ze alle papieren klaarmaken. (ze plakt overal memo’s op wat je moet doen of laten) en komt alles nog een keer met je doornemen. Als je met het vliegtuig gaat reserveert ze voor jou de stoelen en de boarding passen, zodat je op de vlieghaven alleen nog maar je koffers hoeft in te leveren. Als je op je bestemming een auto/camper wilt, regelt ze dat ook voor je met dezelfde voorwaarden die hierboven voor de reis al staan beschreven. Heb je op je vakantie bestemming hulp nodig (natuurlijk probeer je eerst daar een oplossing te zoeken) mag je haar bellen. bij thuis komst ligt er een kaartje met welkom thuis en ze neemt contact met je op om te vragen of of het leuk is geweest en of alles goed is gegaan. Als dat niet helemaal het geval is probeert ze nog dingen te regelen.
(wij hebben een keer gehad dat er dingen niet goed waren met de camper die we hadden. In dat land hadden ze al een tegemoetkoming gegeven maar Miriam vond dat niet genoeg en in Nederland kregen we nog een aanvulling daarop). Verder krijgen wij altijd een leuk presentje als we geboekt hebben. Ik raad iedereen aan om bij Miriam te gaan boeken. Van ons krijgt ze een 10 als rapportcijfer.

Goede Service van Miriam

Goede service van Miriam, vanaf de boeking, reis naar Istanbul op 4 december 2019 

visa, assistentie,  transfer, tickets, heenreis, terugreis tot welkom thuiskaartje. Altijd belangstellend, adviserend en inspirerend. Geduldig, enthousiast, meelevend en liefdevol. Bij Miriam is een reis boeken een feest! Je voelt je gelijk in een warm bad, een vertrouwd gevoel . De voorpret begint meteen ! Ik raad iedereen aan bij Miriam een reis te boeken , succes verzekerd! 

Miriam een succesvolle stralende toekomst !                      Margo Tjin . 

R. de Laat

Wij hebben al een paar keer een reis door Miriam laten verzorgen. Wij zijn daar heel tevreden over. En zullen dat zeker nog vaker laten doen en het aan familie en bekenden doorgeven.

miriam.van.eekelen@tui.nl

Stuur Miriam een bericht