Mirjam den Broeder

Gouda Bel 06-15420164 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Prunuslaan 40 2803 SG Gouda

Toon op kaart
Mirjam den Broeder
Openingstijden
Maandag
09.00 - 21.00
Dinsdag
09.00 - 21.00
Woensdag
09.00 - 21.00
Donderdag
09.00 - 21.00
Vrijdag
09.00 - 21.00
Zaterdag
09.00 - 21.00
Zondag
09.00 - 21.00
Over Mirjam Mijn reistips Beoordelingen

Ook bij TUI at Home Mirjam den broeder kun je ontspannen op vakantie met TUI! Dat doe je met de vernieuwde TUI Garanties.

• Laagsteprijsgarantie: Als je je vakantie ergens anders goedkoper vindt, betaalt TUI het verschil terug. Sterker nog je krijgt er nog een extra korting bovenop.
• Omruilgarantie: Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek. Wijzig van datum, bestemming en reisgezelschap.
• COVID Care: Boek in 2020 bij TUI een vakantie en krijg er automatisch de COVID Care service bij. Vertoon je COVID symptomen tijdens je reis? Dan biedt TUI 24/7 telefonisch medische assistentie en dekking van extra gemaakte kosten.
• Repatriëringsgarantie: Samen uit, samen thuis. Met een pakketreis ben je automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie. TUI vliegt jouw klant en het hele reisgezelschap weer veilig naar huis.

Bekijk voor meer informatie onderstaande video! Ook als je bij mij je TUI vakantie boekt, dan ben je verzekerd van al deze geruststellende vakanties!

Update 16 april 2020

Lieve klanten, middels deze nieuwe video praat ik jullie graag opnieuw bij over de ontwikkelingen rondom het Corona virus en alles dat jij van TUI at Home Mirjam den Broeder mag/kan verwachten. Maar natuurlijk sta ik ook na de crisis weer geheel tot jullie beschikking voor het boeken van jullie welverdiende vakantie.

Lieve klanten, middels deze video praat ik jullie graag even bij over de ontwikkelingen rondom het Corona virus en alles dat jij van TUI at Home Mirjam den Broeder mag/kan verwachten.

Finalist voor provincie Zuid-Holland voor de ZRA-verkiezing van het jaar 2020!

 

Welkom op mijn website! Je komt niet zomaar op mijn website terecht, dus ik ga ervan uit dat je op zoek bent naar een welverdiende vakantie, wellicht een zakenreis of alleen een ticket? Dat komt goed uit, ik heb 18 jaar ervaring met de verkoop van allerlei reizen en kan jou zeker verder helpen, adviseren en jouw droomreis boeken. Ik stel me eerst graag aan je voor:

Mijn naam is Mirjam den Broeder, woon met mijn gezin in Gouda en ik werk ruim 18 jaar in de reiswereld. Voordat ik bij TUI at Home begon heb ik bij D-Reizen in vele verschillende functies gewerkt. Ik ben coach geweest, manager van verschillende grote winkels en heb daarbij ook aan de balie gezeten. Al die ervaring zet ik nu in als zelfstandig ondernemer als MRA (mobiel reisagent) bij TUI at Home Mirjam den Broeder. Maar wat betekent dat voor jou? Zie jij door de bomen het bos niet meer? Zijn er teveel aanbieders op internet waardoor je niet weet waar je veilig je vakantie boekt? Heb je geen zin om de deur uit te gaan om een reisbureau te bezoeken voor het boeken van je vakantie? Wellicht ben je minder goed ter been? Als MRA kom ik graag naar jou toe om te inventariseren wat je wensen zijn, om jou te adviseren over de vakantie en om je reis te boeken. Mooier kan het niet; reisadvies en verkoop bij je thuis. Het unieke is dat ik dat doe zonder extra kosten voor jou! De reis die je op internet of in het reisbureau boekt, boek je bij mij voor dezelfde prijs!

Mijn passie voor reizen is groot, erg groot! In de afgelopen jaren heb ik zowel voor mijn werk als privé vele interessante en vooral diverse bestemmingen bezocht. Deze ervaringen gebruik ik graag om voor jou de mooiste reizen samen te stellen. Wil je skiën? Ik selecteer de beste skigebieden. Liever een zonnig strand? Een groot aantal mooie zonvakanties ligt al klaar. En als je nieuwe culturen wilt ontdekken dan kan ik uit eigen ervaring een aantal mooie bestemmingen aanbevelen. Kortom: vertel mij wat jouw vakantiewensen zijn, dan zoek ik de beste vakantiemogelijkheden.

Tot snel!

Mirjam
TUI at Home (Gouda)

Voor de ZRA-verkiezing van het jaar 2020 was één van de opdrachten om een pitch in te sturen. Deze werd door een deskundige jury beoordeeld en uiteindelijk belandde ik, mede door deze pitch, in de finale van de provincie Zuid-Holland. Hieronder speelt de desbetreffende video zich af.

Klantbeoordelingen

Heerlijke en eerlijke reizen en informatie. Mirjam heeft super met ons meegedacht en zo hadden we al vakantievoorpret voordat we echt gingen. Wanneer het kan…

Nadine Kortland

Ontzettend fijn/top geholpen bij onze droomvakantie !! Gewoon persoonlijker even wat meer moeite, needenken… kortom rxs Miriam je bent een topper ?

Jolanda Lemmens

Ik heb mijn laatste vakantie naar het buitenland,door Mirjam laten organiseren. Niets was teveel en we moesten echt even goed zoeken,maar uiteindelijk iets gevonden. En…

Gudula smeele
Toon alle beoordelingen
mirjam.den.broeder@tui.nl

Stuur Mirjam een bericht