Mirjam den Broeder

Gouda Bel 06-15420164 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Prunuslaan 40 2803 SG Gouda

Toon op kaart
Mirjam den Broeder
Openingstijden
Maandag
09.00 - 21.00
Dinsdag
09.00 - 21.00
Woensdag
09.00 - 21.00
Donderdag
09.00 - 21.00
Vrijdag
09.00 - 21.00
Zaterdag
09.00 - 21.00
Zondag
09.00 - 21.00
Over Mirjam Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Nadine Kortland

Heerlijke en eerlijke reizen en informatie. Mirjam heeft super met ons meegedacht en zo hadden we al vakantievoorpret voordat we echt gingen. Wanneer het kan vragen we Mirjam weer!

Jolanda Lemmens

Ontzettend fijn/top geholpen bij onze droomvakantie !!
Gewoon persoonlijker even wat meer moeite, needenken… kortom rxs Miriam je bent een topper ?

Gudula smeele

Ik heb mijn laatste vakantie naar het buitenland,door Mirjam laten organiseren. Niets was teveel en we moesten echt even goed zoeken,maar uiteindelijk iets gevonden. En echt álles regelde ze tot in de puntjes,zelfs de formulieren voor toestemming als je als alleenstaande ouder met minderjarige reist. Ik hoef te hier niks zelf voor te regelen en dat nam een zorg weg.
We hadden bij terugreis enorme pech, met 24 uur vertraging,maar óók dat werd super geregeld en ook daarbij,bij het afhandelen van de schadeclaim, hielp Mirjam en zij zorgde ervoor dat we heel snel ons geld terug kregen.kortom,onze volgende vakantie als de mogelijkheid er is, gaan we zeker weer bij Mirjam boeken.
Bedankt nog voor alles!!!!

Claudia Dors-van ‘t Veen

Mirjam is echt de allerbeste reisadviseur, zoveel kennis en eigen ervaring….alles is altijd tot in de puntjes verzorgd en nooit is iets teveel gevraagd, een echte persoonlijke service met een grote smile !

Larissa D’Errico

Een tripje boeken bij Mirjam is echt een aanrader. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Uitgebreide informatie over de verschillende opties, makkelijk contact, snelle reactie, alles duidelijk op een rijtje nadat er geboekt is en zelfs een cadeautje voor de kinderen via de post!

Dimitri koffrie

Hele leuke lieve gastvrije reisagent. Die verstand van zaken heeft. Ze zoekt en vindt precies wat ik als vakantieganger nodig heb. Ze neemt ruimschoots de tijd om naar de wensen te luisteren. Kortom Mirjam is een toppertje en een aanrader.

Helma Terlouw

Mirjam is echt een kei in het aanbieden van een reis op maat. Ik heb al diverse keren bij haar geboekt, begrijpt precies wat ik wil en ze reageert snel op mijn vragen! Als de reisbescheiden compleet zijn stopt ze ze zelfs bij mij in de bus, hoe fijn is dat;)

Fam. Otto

Herfstvakantie op Mallorca, met het hele gezin. Mirjam heeft alles geregeld, vlucht, huis, auto’s, extra bedjes enz. We hebben genoten en zeker omdat alles perfect geregeld was. De service, alle voorbereidingen, planning, van begin tot het eind super geregeld door Mirjam. Aanbevolen om zo je reis door haar te laten plannen en je kunt relax op vakantie!

Megan Erisman

Zeer tevreden over de betrokkenheid en goede service van Mirjam! Inmiddels meerdere leuke en goed geregelde reizen geboekt.

mirjam.den.broeder@tui.nl

Stuur Mirjam een bericht