Monique de Wildt

Heiloo Bel 06-41908665 WhatsApp E-mail Stuur een bericht Maak een (video)afspraak

Zevenhuizerlaan 5 1851 MR Heiloo

Toon op kaart
Monique de Wildt
Over Monique Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Cruise Middellandse Zee

We zijn een week op cruise geweest naar de Canarische eilanden en Madeira. Dit op aanraden van Monique. We hebben echt een top vakantie gehad. Heel goed verzorgd, veel te doen op de boot, veel plaatsen bekeken. Het was afwisselend. Volgende keer boeken we weer via Monique. Fijn dat ze alles regelt voor ons. Bedankt.

Kadergroep Nederland

Professionaliteit

Monique heeft met oprechte aandacht geluisterd naar onze vakantiewensen en voor ons een heerlijke, zorgeloze vakantie geregeld naar Valencia. Helemaal top!

 

Tineke Bakker

Zeer positief ervaren
Ik heb een reis naar Mallorca laten verzorgen door Monique.
Dit was geweldig goed en fijn geregeld.
Precies wat ik gevraagd had, is zeer positief ervaren. Nagenoeg tot in de detail uitgekomen. Monique is een rustig persoon die alles prima uitlegt en goed georganiseerd werk, om een onbezorgde vakantie tegemoet te gaan.
Tineke Kromhout
Vanaf nu neem ik Monique in de arm als ik op weg moet

Ik dacht dat ik het in m’n eentje wel voor elkaar zou krijgen om op zeer korte termijn in een leuk hotel aan de Spaanse kust te zitten. Talloze uren op het internet gezeten, maar het lukte niet. Toen maar genoegen genomen met een reis die ik eigenlijk niet wilde, maar het reserveren ging steeds op het allerlaatst mis, volgens mij door een fout in de webpagina.
Toen heb ik Monique opgebeld. Eerste keer dat ik zoiets deed. Nou, dat is heel goed bevallen. Ze stond meteen voor me klaar, was heel aardig en geduldig, en regelde de reis die ik wilde, maar zelf niet voor elkaar kon krijgen.
Niet alleen regelde ze alles voor me, maar ik ging ook op weg met de verzekering dat ik haar altijd kon bellen als er iets was. Dat is zo fijn!
Vanaf nu neem ik altijd Monique in de arm als ik op weg moet, het geeft me een heel rustig en veilig gevoel. En ik vind ‘t een leuk, gezellig mens. .

 

I. Ehrenfest

Enorm genoten !

Voor ons 12,5 jarig huwelijk wilden we een mooie vakantie met onze kinderen. Monique heeft voor ons verder geholpen meteen Middellandse zeecruise. Het was fijn dat er iemand was bij wie we terecht konden voor onze vragen en die contact kon leggen met de maatschappij. We konden Monique altijd bereiken en dat was prettig. Ze was oprecht geïnteresseerd in hoe we de vakantie hebben beleefd en we hebben dan ook enorm genoten!

 

Anita Kraakman

last Minute boeking

Door omstandigheden moesten wij op zeer korte termijn onze vakantieplannen wijzigen, maar hadden voor die wijzigingen wel een aantal eisen gesteld. Echter met onze eisen konden wij op de site van TUI zelf geen geschikte vakantie vinden en hadden bijna de hoop opgegeven. Totdat wij op TUI.nl een link zagen naar tuiathome.nl. Wij namen contact op met de reisadviseur en na uitleg van ons is mevr. De Wildt voor ons aan de slag gegaan en heeft zij in de voor haar toegankelijke systemen gekeken. Na wat zoeken en aanpassen, kwam ze terug met een vakantie die vrijwel volledig aan onze eisen voldeed. Zonder de inspanningen van mevr. De Wildt zou dit zeker niet zijn gelukt en hadden we niet van de last minute vakantie naar onze wensen en eisen kunnen genieten. Niet alleen de voorzorg is goed te noemen, maar ook de nazorg, aangezien mevr. De Wildt geïnteresseerd is in haar klanten en hoe zij de vakantie hebben ervaren. De volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van haar diensten.

 

André Gr.

monique.de.wildt@tui.nl

Stuur Monique een bericht