Monique Talsma

Schiermonnikoog Bel 06-16076730 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Aisterbun 23 9166 SM Schiermonnikoog

Toon op kaart
Monique Talsma
Openingstijden
Maandag
9.00-21.00 uur
Dinsdag
9.00-21.00 uur
Woensdag
9.00-21.00 uur
Donderdag
9.00-21.00 uur
Vrijdag
9.00-21.00 uur
Zaterdag
9.00-21.00 uur
Zondag
9.00-21.00 uur
Over Monique Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Lies Nieuwland

Een weekje relaxen op Lanzarote dachten wij. Maar na dag 1 moesten we al binnen blijven. Onzekerheid over eventueel eerder terug vliegen. Monique heeft ons bijna dagelijks op de hoogte gehouden. Dat gaf ons veel vertrouwen en een fijn gevoel. Gelukkig zijn we gezond terug en we hopen volgend jaar op een coronavrijeherkansing. Lieve Monique heel erg bedankt voor je goede zorgen.

Arjan Meegdes

Monique heeft tot nu toe een aantal vakanties voor ons geregeld. En ik kan alleen maar zeggen dat zij echt top is!

Vanaf de eerste keer zagen wij dat Monique direct snapt wat je zoekt. Wij kenden elkaar nog niet, maar het aanbod wat wij kregen was direct een schot in de roos. Ook onze trip naar ItaliĆ«, SardiniĆ«, was meer dan top. Afgelopen zomer hebben wij een rondrit gemaakt en werkelijk alles was goed geregeld: de vlucht – huurauto – en de drie locaties. Maar ook het gebied wat zij voor ons heeft uitgezocht, was echt super mooi! Ondanks dat wij al meerdere malen op het eiland zijn geweest, hebben wij meerdere nieuwe plekken kunnen ontdekken door deze trip.

Daarnaast is de snelheid van Monique ongekend. Je mailt en je krijgt een antwoord. Of dit nu in de avond of weekend is. En ook het contact is zeer prettig en plezierig.

En als je thuiskomt, ontvang je ook nog een super leuke Welkomstkaart.

Ik zeg: ‘als je iets wilt boeken en je zoekt iemand die meer dan top is, mail of bel dan Monique.’

Monica Knot

Heel persoonlijk, fantastisch goede zorg,alles tot in de puntjes geregeld en ben je op vakantie staat ze waar dan ook ter wereld ook nog 24 uur voor je klaar!!
Bij Monique boeken is zorgeloos op vakantie gaan met op jouw eigen persoon toegesneden service!! Echt vakantie!!

Brenda Scheper

Dikke vette 10!!!
Zeer persoonlijke service,weet precies wat wij graag willen en je kan haar altijd appen als er iets is( ook al is het bijna 00.00 uur!)

monique.talsma@tui.nl

Stuur Monique een bericht