Nonja Schuijffel

Cuijk Bel 06-83271283 E-mail Stuur een bericht

Venkel 9 5432 BZ Cuijk

Toon op kaart
Nonja Schuijffel
Openingstijden
Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
10:00 - 21:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten
Over Nonja Mijn reistips Beoordelingen

Graag stel ik me voor!

Inmiddels ben ik al 21 jaar in de reisbranche actief ! Ik ben als jonge dame in het buitenland bij TUI als standplaats hostess gestart, voor vele beter bekend als de reisleiding. Eenmaal terug in Nederland heb ik voor langere tijd op een reisbureau gewerkt en ben inmiddels 3 jaar zelfstandig ondernemer onder de vlag van TUI (at Home) en kom graag bij u thuis om de mooiste reizen samen te stellen. Denk daarbij b.v. aan Europa; van de bekende eilanden tot de binnenlanden en de bekende of minder bekende (zogenaamde Second City) steden. Maar met mijn reiservaring kan ik u ook voorzien van inspiratie als het gaat om de Caribbean, Azië, Amerika en de kuststrook van Zuid Amerika. De landen die ik bezocht heb én waar ik u veel over kan vertellen, zijn o.a.: Griekenland, Cyprus, Spanje, Turkije, Kroatië, Italië, Egypte, Nederlandse Antillen, West- Amerika en Zuid- Mexico. 

Rondreizen, Cruises, sport reizen, Winter – Zonvakantie en wat dacht u van een mooie huwelijks reis of toch liever nieuwe culturen ontdekken dan kan ik met mijn ervaring een aantal mooie bestemmingen aanbevelen.

Kortom:

Reizen zoeken op internet. Vol enthousiasme begint u aan uw zoektocht naar die nieuwe mooie bestemming maar al snel verdwaal je in het web van aanbieders, prijsvechters en vliegmaatschappijen. 

In die complexe wereld voel ik  uw reisagent mijzelf als een vis in het water. Ik kan jullie precies vertellen wanneer jullie het beste kunt vliegen en waar u rekening mee moet houden met het huren van een auto. Ik blijf ook altijd uw aanspreekpunt en nemen zorgen uit handen. Het enige waar je in moet verplaatsen is de bestemming waar je naar toe wilt reizen. Wat wil je daar meemaken en beleven ? Met die wensen maak ik jullie  reis op maat, zodat jij optimaal kunt genieten.

DUS ……. vertel mij wat uw vakantiewensen zijn, dan neem ik het werk uit handen en zoek ik voor u de beste vakantiemogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
10:00 - 21:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten
nonja.schuijffel@tuiathome.nl

Stuur Nonja een bericht