Priscilla Meier

Haaksbergen Bel 06-53967733 E-mail Stuur een bericht

Van Heemskerkstraat 5 7482 BS Haaksbergen

Toon op kaart
Priscilla Meier
Over Priscilla Mijn reistips Beoordelingen

Beste klant,

De hele wereld is in de ban van het Corona-virus. Het is dan ook onvoorspelbaar wat er gaat gebeuren. Op dit moment is uw gezondheid en de gezondheid van uw geliefden het belangrijkste! U kunt ervan op aan dat TUI at Home, ik en de hele reisbranche het nauwlettend in de gaten houden.

Laten we vooral met z’n allen kalm en rustig blijven en hopen dat we weer uit kunnen kijken naar de allerleukste vakanties!

Voor vragen en advies ben ik altijd bereikbaar via WhatsApp, SMS, telefonisch of per mail, ook na kantoortijden zoals u dat gewend bent van mij!  Ook in tijden van onzekerheid sta ik voor u klaar!

Voor eventuele veelgestelde vragen zie hieronder:

https://www.tui.nl/coronavirus-faq/

 

Warm welkom!

Leuk dat u een kijkje komt nemen!

Als mobiele Reisadviseur  ben ik de expert op het gebied van reizen maar ook van de beste service. Ik werk vanuit huis en ga met veel plezier naar de mensen toe. Mensen die het heerlijk vinden om op vakantie te gaan maar geen zin of tijd hebben om alles zelf te regelen. Maar ook voor mensen die extra service waarderen en zo volledig mogelijk ontzorgd willen worden.

Van het afsluiten van verzekeringen, stoelreservering, printen van boardingpassen, online inchecken, het regelen van een huurauto tot een visumaanvraag… Je hoeft eigenlijk alleen je koffer zelf in te pakken.

Ik help u graag met het vinden van de allerleukste vakantie!

Reis zo ver je kunt kijken, daarna kun je verder zien…

 

Klantbeoordelingen

Toon alle beoordelingen
p.meier@tui.nl

Stuur Priscilla een bericht