Rinny Houtstra

Lelystad Bel 06-23568635 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Beukenhof 140 8212 ED Lelystad

Toon op kaart
Rinny Houtstra
Openingstijden
Maandag
09:00u - 21:00u
Dinsdag
09:00u - 21:00u
Woensdag
09:00u - 21:00u
Donderdag
09:00u - 21:00u
Vrijdag
09:00u - 21:00u
Zaterdag
09:00u - 21:00u
Zondag
10:00u - 18:00u
Over Rinny Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Fam. Nahrwold

Een paar weken geleden besloten wij om, last minute, op vakantie te gaan. Na wat zoekpogingen via internet kwamen we er toch niet helemaal uit en hebben wij Rinny om hulp gevraagd. We gaven aan wat onze wensen waren en Rinny kwam, heel snel, met verschillende opties. Dat was fijn!
Nadat we een keuze hadden gemaakt, heeft Rinny alles voor ons geregeld; dat scheelde ons een hoop gepuzzel en in die tijd konden we ons steeds meer verheugen op de vakantie.

Rinny is heel toegankelijk; snel en makkelijk bereikbaar en speelt ontzettend goed in op de wensen van de vakantiegangers! Wij hebben hierdoor een vakantie kunnen boeken die goed bij ons past.

In het verleden hebben wij vaak, zelf, via internet een vakantie geboekt. Het verschil met Rinny is dat zij net even wat meer kennis en netwerk heeft en daardoor de juiste adviezen kan geven, zodat een vakantie niet alleen zorgeloos verloopt, maar ook zorgeloos begint.
Wij zullen in de toekomst zeker weer via Rinny een vakantie boeken.

fam. Böning

Wij zijn deze week (eind juli 2022) teruggekomen van een heerlijke vakantie op Fuerteventura. Rinny heeft ons vanaf de oriëntatiefase tot thuiskomst ontzorgd. Het enige wat wij hoefden te doen was aangeven wat onze voorkeuren waren qua accommodatie, locatie en vervoer en Rinny heeft de rest gedaan; van het uitzoeken van hotels die geschikt zouden kunnen zijn tot het reserveren van de vliegtuigstoelen. Zelfs het regelen van een parkeerplaats op de luchthaven van Rotterdam heeft ze voor ons gedaan.

Rinny is zorgvuldig, klantgericht en staat te allen tijde klaar om vragen te beantwoorden.
Onze samenwerking met Rinny is hel erg goed bevallen. Wij zullen haar bij toekomstige vakantieplannen zeker vragen om ons weer te begeleiden.

fam. Böning
Lelystad

Pieter Dullaart – Juli 2022

Onze reis naar Rome is door mw. Houtstra prima geregeld, we hadden een goed hotel, gunstig gelegen aan de rand van het historische centrum van Rome. Mw. Houtstra heeft ons uitstekend geadviseerd over reis en verblijf in Italië.

Juli 2022 – Italië – Rome – vliegen – stedentrip – reisorganisatie Sunair – warm weer – TUI at Home

Lynn

Rinny luistert goed naar al je wensen en denkt mee in het vinden van de juiste vakantie, waarna ze alles voor je tot in de puntjes goed regelt. Bij vragen is ze snel bereikbaar en is oplossingsgericht. Rinny zal er alles aan doen om je een fijne vakantie te bezorgen.

rinny.houtstra@tui.nl

Stuur Rinny een bericht