Rinny Houtstra

Lelystad Bel 06-23568635 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Beukenhof 140 8212 ED Lelystad

Toon op kaart
Rinny Houtstra
Openingstijden
Maandag
09:00u - 21:00u
Dinsdag
09:00u - 21:00u
Woensdag
09:00u - 21:00u
Donderdag
09:00u - 21:00u
Vrijdag
09:00u - 21:00u
Zaterdag
09:00u - 21:00u
Zondag
10:00u - 18:00u
Over Rinny Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Anton Walters – januari 2024

Mevrouw Rinny Houtstra is een professionele reisbemiddelaar en daar hebben we niets op aan te merken.
Afgelopen reis werden we geconfronteerd met rondom verbouwingen. Tot overmaat van ramp ging mijn gezondheid met rasse schreden achteruit. Dokters over de vloer ambulance voor de deur. I.C. Opname. Steun gezocht en naast de gebruikelijke jaja en oja verhalen ook goede en ondersteunende gesprekken. Chapeau mevrouw Houtstra, iets meer dan een reisadviseur.

Sherida Tjon-A-Joe

Bij Rinny een reis naar Bonaire geboekt. Was weer een tijd geleden dat we hebben gevlogen. Rinny heeft ons helemaal ontzorgd!! Van ons krijgt ze geen 5 maar 10*! Erg fijn dat ze aan huis komt en dat ze heel goed te bereiken is. Ik zou zeggen…niet verder zoeken, gewoon bij Rinny boeken!

Eline de Boer – juli 2023

Rinny heeft ons heel fijn geholpen met het boeken van ons examenreis. We zijn met 4 meiden naar Kos geweest en alles is goed verlopen. Voor de volgende keer willen we zeker weer bij haar boeken.

Anja Verzijden Ooms

Rinny regelt alles wat voor een mooie reis belangrijk is (reisverzekering, annuleringsverzekering, autohuur als dat van toepassing is) Je kan samen met haar een reisschema samenstellen wij raden iedereen aan om met haar in zee te gaan. Als er vragen zijn worden deze beantwoord en snel opgelost.
Advies neem contact op met Rinny Houtstra.
Wij hadden een fantastische vakantie.

Irene Kroese – april 2023

Wij zijn als trouwe klanten van Tui zeer tevreden.Al jaren worden de reizen door Rinny goed verzorgd.
Wij kunnen geen betere reisadviseur voorstellen.
Rinny Houtstra staat altijd klaar voor ons ook al gaat het om de kleine dingetjes. Het is haar nooit teveel.
Hopelijk gaat ze nog jaren door met wat ze doet waar ze goed in is .
Uitslag zeker een 9 waard !!!

Johanna Zijlstra – februari 2023

Wij zijn super tevreden over Rinny. Zowel bij het boeken van de vakantie als tijdens wat problemen tijdens de vakantie heeft zij ons erg goed geholpen. Wij gaan een volgende vakantie zeker weer via haar boeken.
Écht top!

Hanneke Jaasma

Rinny had samen met ons een heel mooie reis geboekt naar Gran Canaria op aanraden van Rinny omdat we toch op leeftijd zijn een goede annuleringsverzekering en een goede reisverzekering. Daar zijn we haar zo dankbaar voor want mijn man kwam na 5 dagen in het ziekenhuis terecht in Las Palmas en daar sta je dan alleen.
Ik kon Rinny altijd bellen en ze heeft ons met alles terzijde gestaan en het was haar nooit teveel Rinny wat ben ik/wij je dankbaar je bent een kanjer.

Daniella Carolina

Super deskundig advies, denkt mee maar levert ook extra advies om de reis helemaal voortreffelijk te verzorgen. We zijn blij met de professionele aanpak van Rinny Houtstra. Het verzorgen en de voorbereiding van onze 2 reizen dit jaar waren een net even dat extra dat ons goed heeft gedaan na 2 jaar niet reizen. Een aanrader!

Peter Schaap & Hetty Huisert

Rinny heeft precies gevonden wat we zochten en voor een prijs waarvoor we het zelf echt niet goedkoper kunnen vinden! Rinny heeft een uitstekend inlevings vermogen en machtig veel ervaring om een ieder aan zijn of haar gezochte vakantie te helpen, echt een aanrader!

Benny Kam

Helaas niet op vakantie door Corona. Annulering door Rinny adequaat verzorgd. Voor onze volgende vakantie weten we haar weer te vinden.

Familie

Wij hebben met drie zussen en zes (jonge) kinderen een fantastische vakantie gehad. Dit mede doordat Rinny alles tot in de puntjes voor ons heeft geregeld. Met zes kinderen moet je aan aardig wat dingen denken, hoe fijn dat er met je wordt mee gedacht, er een locatie voor je wordt gezocht en je wordt ontzorgt wat betreft alles wat geregeld moet worden. Bedankt Rinny voor je toegankelijkheid en betrokkenheid. Als we weer reisplannen hebben zullen wij je zeker opnieuw benaderen!

Sirin

Een super fijne ervaring met Rinny!
Bij mijn eventuele volgende reisboeken,doe ik dat zeker weer via Rinny!

Mirjam Nagel

Reeds 5 jaar maak ik gebruik van Rinny haar expertise indien ik op vakantie wil gaan met de kids. Omdat ik geen enkele feeling heb met het regelen / bedenken van een vakantie is het heel fijn dat ik haar kan bellen met een idee. Rinny kan goed luisteren, speelt goed in op mijn wensen. Ze heeft kennis van verschillende accomodaties , heeft vele reeds zelf bezocht. Ook fijn dat je haar vlak voor vetrek nog een vraag kan stellen en dat je daar snel antwoord op krijgt. Als laatste checkt ze bij thuiskomst hoe je het hebt gehad. Heel fijn in ieder geval voor mij. De afgelopen jaren hebben we op deze manier met veel plezier vakantie gevierd in Italië, Griekenland en Spanje. Lekker Persoonlijk, meedenkend en altijd precies wat we willen.

Simon Houtstra

Wij zagen een hotel in Oostenrijk wat ons wel leuk leek.
Nadat wij Rinny hadden gebeld voor wat meer informatie, heeft ze de reis voor ons geregeld.
Alles was perfect geregeld, duidelijke communicatie en alles tijdig gemaild.
Nadat ik er achter kwam dat mijn vakantie een week later begon, heeft Rinny de reis zonder morren weten te verplaatsen en het scheelde ons nog geld ook…

Niks anders dan lof voor Rinny, volgende vakantie gaat weer via Rinny.

Fam. Nahrwold

Een paar weken geleden besloten wij om, last minute, op vakantie te gaan. Na wat zoekpogingen via internet kwamen we er toch niet helemaal uit en hebben wij Rinny om hulp gevraagd. We gaven aan wat onze wensen waren en Rinny kwam, heel snel, met verschillende opties. Dat was fijn!
Nadat we een keuze hadden gemaakt, heeft Rinny alles voor ons geregeld; dat scheelde ons een hoop gepuzzel en in die tijd konden we ons steeds meer verheugen op de vakantie.

Rinny is heel toegankelijk; snel en makkelijk bereikbaar en speelt ontzettend goed in op de wensen van de vakantiegangers! Wij hebben hierdoor een vakantie kunnen boeken die goed bij ons past.

In het verleden hebben wij vaak, zelf, via internet een vakantie geboekt. Het verschil met Rinny is dat zij net even wat meer kennis en netwerk heeft en daardoor de juiste adviezen kan geven, zodat een vakantie niet alleen zorgeloos verloopt, maar ook zorgeloos begint.
Wij zullen in de toekomst zeker weer via Rinny een vakantie boeken.

fam. Böning

Wij zijn deze week (eind juli 2022) teruggekomen van een heerlijke vakantie op Fuerteventura. Rinny heeft ons vanaf de oriëntatiefase tot thuiskomst ontzorgd. Het enige wat wij hoefden te doen was aangeven wat onze voorkeuren waren qua accommodatie, locatie en vervoer en Rinny heeft de rest gedaan; van het uitzoeken van hotels die geschikt zouden kunnen zijn tot het reserveren van de vliegtuigstoelen. Zelfs het regelen van een parkeerplaats op de luchthaven van Rotterdam heeft ze voor ons gedaan.

Rinny is zorgvuldig, klantgericht en staat te allen tijde klaar om vragen te beantwoorden.
Onze samenwerking met Rinny is hel erg goed bevallen. Wij zullen haar bij toekomstige vakantieplannen zeker vragen om ons weer te begeleiden.

fam. Böning
Lelystad

Pieter Dullaart – Juli 2022

Onze reis naar Rome is door mw. Houtstra prima geregeld, we hadden een goed hotel, gunstig gelegen aan de rand van het historische centrum van Rome. Mw. Houtstra heeft ons uitstekend geadviseerd over reis en verblijf in Italië.

Juli 2022 – Italië – Rome – vliegen – stedentrip – reisorganisatie Sunair – warm weer – TUI at Home

Lynn

Rinny luistert goed naar al je wensen en denkt mee in het vinden van de juiste vakantie, waarna ze alles voor je tot in de puntjes goed regelt. Bij vragen is ze snel bereikbaar en is oplossingsgericht. Rinny zal er alles aan doen om je een fijne vakantie te bezorgen.

rinny.houtstra@tuiathome.nl

Stuur Rinny een bericht