Sanne Appelhof

Arnhem Bel 06-12302335 E-mail Stuur een bericht

Goudensteinstraat 18 6825 CR Arnhem

Toon op kaart
Sanne Appelhof
Over Sanne Mijn reistips Beoordelingen

Welkom bij TUI at Home Sanne Appelhof

Mijn passie voor reizen is groot. Erg groot! In de afgelopen jaren heb ik vele bestemmingen mogen bezoeken en ervaren. Van de vele Griekse eilanden en andere delen van het Middellandse Zeegebied tot diverse stedentrips. Ook Zuid Amerika, de USA en het Caribisch gebied heb ik bezocht! Dus ook voor verre bestemmingen en maatwerkreizen ben je bij  mij aan het juiste adres. Wat dacht je van een rondreis door het mystieke Japan, of door de Outback van het gave Australie. Maar ook the USA is een ervaring die je nooit meer zal vergeten.

Ook voor wintersportvakanties ben je bij mij aan het juiste adres. Zelf heb ik ruime wintersportervaring. Daarom kan ik je ook daarin van een goed advies voorzien.

Zoekt u liever een zonnig strand op? Een groot aantal mooie zonvakanties ligt al voor je klaar. En als je nieuwe culturen wilt ontdekken dan kan ik je uit ervaring diverse mooie bestemmingen aanbevelen. Kortom: vertel mij wat jouw vakantiewensen zijn en ik verzorg jouw vakantie tot in de puntjes en van A tot Z.

Wist je dat ik naast reisorganisatie TUI ook meer dan 60 andere gerenommeerde reisorganisatie in mijn assortiment heb? Zo kan ik voor iedereen de perfecte vakantie verzorgen.

Voor meer informatie, vrijblijvend advies, reserveringen of een afspraak ben ik 24/7 bereikbaar!

06-12302335 (ook per WhatsApp gemakkelijk en snel)

sanne.appelhof@tui.nl

Ik hoop u snel te mogen begroeten

Sanne Appelhof

TUI at Home Sanne Appelhof

Klantbeoordelingen

Toon alle beoordelingen
sanne.appelhof@tui.nl

Stuur Sanne een bericht