Saskia Husmann

Wognum Bel 06-15004853 E-mail Stuur een bericht

Beurré Hardylaan 12 1687 AP Wognum

Toon op kaart
Saskia Husmann
Openingstijden
Maandag
09.00 - 17.00 uur
Dinsdag
09.00 - 17.00 uur
Woensdag
09.00 - 17.00 uur
Donderdag
09.00 - 17.00 uur
Vrijdag
11.00 - 17.00 uur
Zaterdag
10.00 - 14.00 uur
Zondag
Gesloten
Over Saskia Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Jeroen de Lignie

Wij hebben sinds 2013 vele vakanties geboekt via Saskia. Dat waren vaak cruises, maar ook zomervakanties naar Griekenland en city trips. We zijn altijd heel tevreden over de boekingen en vooral de persoonlijke aandacht en service die Saskia daar bij biedt. Dat vinden wij een groot voordeel tegenover online vakanties boeken. Bovendien vinden wij het een erg prettig idee om iemand als Saskia achter je te hebben staan, voor het onverhoopte geval dat er toch iets mis gaat op je vakantie adres. We kunnen haar service van harte aanraden!

michael nobbe

Wij maken graag gebruik van de diensten van Saskia Husmann.
Alles is verzorgd tot in de puntjes, persoonlijk contact.

Wij zijn zeer tevreden!

Monique Nannings

Saskia is een topper! Ze komt met ideeën waar je zelf niet aan denkt en denkt net zolang met je mee totdat je vakantie helemaal naar je zin is. Wij zeggen thuis altijd:  ‘zonder Saskia niet op vakantie’ en ik kan haar van harte aanbevelen!

Petra van der Gragt

Wij boeken al jaren bij Saskia zowel weekendjes weg als reizen. Saskia weet inmiddels waar we van houden en verdiept zich altijd enthousiast. We merken hierbij geen verschil of het een korte of lange reis is en we hebben altijd keuze. De verwachtingen komen altijd overeen met de voorgestelde indruk die Saskia ons geeft. We hebben eenmaal een uitstapje gemaakt naar een andere organisatie omdat de accommodatie die we graag wilden niet voor handen was. De prettige wijze waarop zij hierop reageert maakt dat je zonder twijfel de keer erop eerst weer kijkt of je via Saskia kan boeken. Saskia praat je ook geen zaken aan die onnodig geld kosten of waarvan ze denkt dat het geen meerwaarde voor ons heeft. Ze heeft altijd goede tips. Het klinkt als een verkoop praatje maar ze is gewoon eerlijk, sympathiek en kundig! Ze komt zo je wenst de reisbescheiden ook nog langsbrengen; waar heb je dat stukje persoonlijke aandacht nog? Bedankt Saskia! We zien al uit naar onze al bij jouw geboekte reis!

Jose Docter

Sinds Saskia begonnen is met Tui at home is ze onze persoonlijke tripadvisor. Je bent zelf helemaal ontstresst. Ze regelt alles en vlak voor de reis brengt ze alle papieren persoonlijk bij je. Of je nu een simpel reisje boekt of dingen wil combineren, zij regelt het. Wat een gemak, en net zo duur als internet. Alle gemak wordt gratis er bij geregeld. Thnx Saskia en dat we nog maar veel reisjes bij je mogen boeken.

Sara Visscher

Wij boeken al jaren onze reizen bij Saskia. Het is zo fijn om met iemand te kunnen sparren over je reiswensen. Ze denkt echt mee, ook aan dingen waar je zelf niet eens bij stil staat, en komt met nieuwe ideeën. Ik kan alles uit handen geven en dan weet ik dat onze vakantie tot in de puntjes geregeld is. Geen stress dus. Saskia is erg prettig in de omgang, snel en accuraat. Eigenlijk onmisbaar als je lekker en onbezorgd op vakantie wilt! Saskia is erg vriendelijk, no-nonsense en snel. Onze vakanties beginnen bij haar!

saskia.husmann@tui.nl

Stuur Saskia een bericht