Sharella van den Berg

Rotterdam Bel 06-21472428 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Rietkerkweg 3066 TN Rotterdam

Toon op kaart
Sharella van den Berg
Openingstijden
Maandag
09.00-21.00
Dinsdag
09.00-21.00
Woensdag
09.00-21.00
Donderdag
09.00-21.00
Vrijdag
09.00-21.00
Zaterdag
10.00-17.00
Zondag
10.00-17.00
Over Sharella Mijn reistips Beoordelingen

Ga je mee de wereld verkennen?

De eerste stap naar een onvergetelijke en onbezorgde reis is gezet: welkom bij TUI at Home Sharella van den Berg.

Vanuit Rotterdam ben ik het reisbureau voor zowel individuele reizen, maar ook groepsreizen (op maat) en zakelijke incentives.

Ruim 10 jaar was ik met veel plezier reisspecialist in dienst van TUI Nederland. Hiervan was ik ruim 7 jaar werkzaam op het reisbureau; zowel in Spijkenisse als manager van een nieuw geopende winkel in Zoetermeer (Rokkeveen).
De laatste 3 jaar heb ik groepsreizen (op maat), incentives en Formule 1-reizen mogen organiseren. Voornamelijk gericht op de zakelijke markt waarbij ik veel in contact stond met verschillende bedrijven.

 

Volledig ontzorgd worden en gaan voor de unieke beleving?

Inmiddels heb ik mijn ervaring van de afgelopen jaren gebundeld en sta ik te popelen om uw persoonlijk reisadviseur te zijn.

Bij mij kunt u terecht voor allerlei soorten reizen en doordat ik zowel privé als zakelijk veel landen heb bezocht, heb ik inmiddels een grote bestemmingskennis. Daarom maakt het voor mij niet uit wat u zoekt; van zonvakantie tot wintersport, van autovakantie tot cruise, van rondreis tot stedentrip, van golfreis tot Formule 1-reis en ook wanneer u als werkgever opzoek bent naar een georganiseerde groepsreis of incentive ben ik graag uw helpende hand.

Daarnaast gaan mijn diensten verder als alleen het uitzoeken of boeken van die reis, want ook voor het afsluiten van verzekeringen, een stoelreservering, een huurauto op de bestemming, een parkeerplaats en nog véél meer kunt u bij mij terecht.

Als uw persoonlijk reisadviseur verras en ontzorg ik u en hierbij deel ik ook maar al te graag fijne tips welke niet terug te vinden zijn in brochures of online.

Wellicht nog wel het mooiste van alles: van mijn diensten maakt u gebruik zonder extra kosten. U betaalt niet meer als op een fysiek reisbureau of online. Dus ook wanneer u een echte online-boeker bent; hoe fijn is het dat u voor hetzelfde geld van zoveel extra service mag genieten door alleen maar uw reis via mij te boeken?

Uw reis bij mij boeken heeft nóg meer voordelen:
–          7 dagen per week bereikbaar, ook buiten kantoortijden.
–          Een aanspreekpunt voor, tijdens en na uw reis.
–          Contact per WhatsApp, telefoon, mail of een gesprek bij u thuis/gewenste locatie in Rotterdam e.o. behoort tot de mogelijkheden.

–          Naast het mooie aanbod van TUI heb ik keuze uit ruim 60 (!) andere reisorganisaties met de zekerheid en garanties van de ANVR en SGR.

Kortom; eindeloze mogelijkheden met prachtige voordelen en dat geheel persoonlijk en op maat.

 

Spreek ik u snel?
Sharella van den Berg (Rotterdam)
06-21472428

 

Nadat ik bekend maakte te starten als zelfstandig reisadviseur, werd ik geinterviewd door Reisbizz (het vakblad voor reisprofessionals). Via deze link terug te lezen.

Klantbeoordelingen

Sharella heeft me volledig ontzorgd met het boeken van mijn vakantie. Aan de hand van mijn wensen is ze aan de slag gegaan. Het was…

Jarbouaa, mei 2023

Bedankt Sharella! Wij hebben een heerlijke vakantie gehad mede dankzij jou. Jij hebt goed geluisterd naar onze wensen en daar jouw ervaring op losgelaten. Wij…

Boskamp, april 2023

We waren op zoek naar een vakantie Kaapverdië, onze wensen aan Sharella van den Berg kenbaar gemaakt. Zij heeft onze reis van A tot Z…

van Seters, april 2023
Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
09.00-21.00
Dinsdag
09.00-21.00
Woensdag
09.00-21.00
Donderdag
09.00-21.00
Vrijdag
09.00-21.00
Zaterdag
10.00-17.00
Zondag
10.00-17.00
sharella.van.den.berg@tuiathome.nl

Stuur Sharella een bericht