Sharella van den Berg

Rotterdam Bel 06-21472428 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Rietkerkweg 3066 TN Rotterdam

Toon op kaart
Sharella van den Berg
Openingstijden
Maandag
09.00-20.00
Dinsdag
09.00-20.00
Woensdag
09.00-20.00
Donderdag
09.00-20.00
Vrijdag
09.00-20.00
Zaterdag
10.00-16.00
Zondag
10.00-16.00
Over Sharella Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

van der Wielen, Gran Canaria – juni 2024

Wij hebben een reis geboekt via Sharella van den Berg van tui, en wij zijn super geholpen! Alles was tot in de puntjes geregeld. Ik heb zelf niks hoeven doen. Alleen mijn wensen maar door te geven. Echt een aanrader.
Ze is super vriendelijk en luistert aandachtig, en ze gaat opzoek naar de beste vliegtijden. Voor onze volgende bestemming gaan wij zeker weer via haar boeken.
Top service!!

Heije, Mexico – juni 2024

TUI at Home met Sharella is goed bevallen. Fijn en direct contact met Sharella. Altijd snel met een reactie op een vraag en ze geeft goede adviezen. Persoonlijker dan via een standaard reisbureau.

Latukolan, Spanje – juni 2024

Weer een heerlijke vakantie gehad. Afgelopen 2 weken genoten in Andalusie . Alle lof voor Sharella van de Berg die tot in de puntjes onze vakantie met vlucht met hotel en auto voor ons geregeld heeft. Bovendien nog leuke ideeën meegekregen over het bezichtigen van leuke plaatsen. Hieronder enkele foto’s van Sevilla en Granada en van bezoek Mesquita Cordoba. Dankjewel Sharella en graag tot een volgende vakantie. Gr Yvonne

van Geene, New York – juni 2024

Sharella heeft een top reis voor ons geregeld naar NYC. Ze heeft goed naar ons geluisterd. Leuke tips gegeven wat we daar konden doen. Top hotel en goeie service.

Smit, Gran Canaria – mei 2024

Sharella heeft ons volledig ontzorgd in de vakantie …alles is door haar geregeld …de volgende vakantie boeken we zeker weer via Sharella 🥰

van der Hoff, Curaçao – april 2024

Met een grote familie een paar maanden voor de mei vakantie opzoek naar een verblijf waar iedereen zijn wensen in passen is niet makkelijk. Dankzij Sharella een hele mooie locatie gevonden en hebben wij twee weken genoten op Curaçao.

Scheffel, Tenerife – mei 2024

Sharella is een topper! We hebben voor onze reis naar Tenerife onze wensen doorgegeven en kregen meerdere vakantie-opties. Daarnaast begeleidt ze het hele proces van begin tot na de vakantie, heel fijn! Wij zijn erg tevreden en boeken de volgende keer weer via Sharella van TUI at Home. Scheelt zelf een hoop tijd, stress en uitzoekerij.

Schipper, Kos – april 2024

Top vakantie! Top geregeld 😀

Bankras, Gran Canaria – maart 2024

We hebben een fantastische tijd gehad in Maspalomas op Gran Canaria. Sharella had goed naar onze wensen geluisterd, en daar goed op ingespeeld. Meerdere opties kregen wij aangeboden voor all inclusive hotels. En we hebben uiteindelijk, in overleg met de professionele Sharella, de juiste keuzes gemaakt qua hotel. Kijkend naar onze wensen, en wat we onze meereizende volwassenen wilden bieden. En dat is meer dan goed gekomen. Deze vakantie kreeg een dikke 9 van ons. Echt een top vakantie gehad!

van den Berg, Kaapverdië – maart 2024

In 1 woord: geweldig!

van Herk, Curaçao – februari 2024

Sharella heeft de vakantie voor ons tot in de puntjes geregeld, dit is nu echt zorgeloos op vakantie gaan, nogmaals bedankt !

Jamanika, Miami – februari 2024

Geweldig vakantie & transfers en blijf geregeld voor ons in Miami door deze Top vrouw Sharella Van Den Berg.
Voor al je vakantie en verblijf wat je kan bedenken regeld zij voor je van hotels,transfers,cruises echt alles.
Ik zo blij met haar echt geweldig

Kooi, Curaçao – februari 2024

* * * * *

RnG Diving, Egypte – januari 2024

Goed geplande reis. Hotel was perfect.
Bagage afhandeling zowel in Amsterdam en Marsa Alam slecht, echter goed opgelost.

van Ammers, Gran Canaria – december 2023

Namens de gehele familie:
Wat hebben wij een fantastische vakantie gehad. Geweldig georganiseerd door: Sharella van den Berg van ‘ga je mee de wereld verkennen TUI at Home. Tot in de puntjes verzorgd! Dank je wel Sharella! Tot de volgende reis!

van Leeuwen, Egypte – november 2023

Super fijn en goed geholpen

Heemskerk, Egypte – november 2023

Sharella heeft mij super geholpen bij het boeken van mijn reis. Ze hield mij en mijn mede reizigers continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ontzorgd geweldig.

Connolly, India & Nepal – november 2023

Een aantal maanden geleden besloot ik via Tui een georganiseerde reis naar India en Nepal te maken.
Zelden heb ik zo prettig samengewerkt met iemand van een reisbureau. Vanaf het begin stond zij voor mij klaar om elk probleem dat zich voordeed voor mij op te lossen.

O.m het aanvragen van een visum voor India. Ook voor de stoelreservering was niets haar teveel.
Zij kwam zelf persoonlijk de reisbescheiden bij mij thuis brengen.
Vlak vòòr vertrek stuurde zij nog een app om mij een fijne vakantie te wensen.

Na afloop van de reis kreeg ik direct een app om te vragen of alles tijdens de reis naar wens was verlopen. De reis was fantastisch. Er was aan het eind van de reis een klein minpuntje. Toen ik haar dat vertelde is zij gelijk in actie gekomen en is het naar tevredenheid opgelost.

Ik kan achteraf maar een ding constateren en dat is dat zij alles op een geweldige manier heeft gedaan.
Ik denk dat TUI trots kan zijn op een dergelijke medewerker.

Mocht ik in de toekomst weer een reis willen boeken bij TUI dan ga ik zeker weer van haar diensten gebruik maken.

Een zeer tevreden klant,
Drs. Barry Connolly

Monteiro, Canada, USA & Bahamas – oktober 2023

Fantastisch geholpen door Sharella. Op korte termijn wilden wij een rondreisje maken en dat vond ze geen probleem. Binnen no time had ze een prachtig programma samengesteld met aansluitende vluchten en transfers. Super!

van den Berg, Turkije – oktober 2023

Prima geregelde reis. Bedankt hiervoor.

Bezemer, Turkije – oktober 2023

Goed geregeld!

de Blanken, Turkije – oktober 2023

Sharella heeft voor ons een groepsreis georganiseerd. Zeer professioneel en hulpvaardig. Top!

Palotz, Turkije – oktober 2023

* * * * *

Roos, Turkije – oktober 2023

Een fijn contact tijdens de voorbereiding van de reis en prima begeleiding tijdens de reis. Wordt goed geluisterd naar de wensen. Goed gevoel aan overgehouden. Zeker een aanrader! Bedankt Sharella.

van der Aa, Spanje – september 2023

Sharella heeft ons op een super klantvriendelijke manier geholpen met het vinden van een vakantie. De service is super fijn en persoonlijk. We hebben genoten van de vakantie.

Pablo, Turkije – september 2023

Ik heb de eerste reis als gezin geboekt bij Sharella. Zij heeft zoals altijd weer erg goed geholpen met het zoeken van een juiste accommodatie. Wij hebben een top vakantie gehad en erg genoten. Voor, tijdens en na de reis hebben wij veel aan Sharella gehad en heeft ze ons steeds weer goed geholpen. Ze is goed te bereiken en snel. Bedankt weer Sharella en tot de volgende keer weer!

Zwennis, Malediven – juli 2023

Heerlijke vakantie gehad in de Malediven, alles was perfect geregeld door Sharella!
Van de vluchten bij Emirates , het watervliegtuig vanaf Male en het prachtige hotel!

AppSignal, Turkije – september 2023

Sharella heeft voor ons een zakelijke groepsreis geregeld voor 14 personen. Het was een flinke puzzel met verschillende aankomst- en vertrekdagen. Sharella heeft alles perfect voor ons geregeld en stond direct klaar als er iets onduidelijk was of misliep.

Uiteindelijk hebben we een superverblijf gehad in een all-inclusive resort in Kemer, Turkije. Dankjewel!

van den Berg, Turkije – augustus 2023

Alles was top geregeld! Alles werd uit handen genomen door Sharella.

Ze komt direct terug op al je vragen en geeft goede tips!

Ik zou iedereen aan kunnen raden om via Sharella te boeken.

Jansen, Spanje – augustus 2023

Wij hadden een last minute reis geboekt via Sharella
Ze had alles top geregeld
Alles was duidelijk met de juiste informatie over het hotel en omgeving

van Seters, Bonaire – september 2023

Heerlijke vakantie gehad op Bonaire! Het verblijf, Delfins Beach Resort, op aanraden van Sharella is een echte aanrader!

Sadloe, Mallorca – augustus 2023

Sharella neemt de tijd met je door voor het kiezen van een mooie accomodatie. Geen enkel vraag is te veel. Sharella bedankt voor alles! Je bent een topwijf

Latukola, Spanje – juli 2023

Maak je wensen kenbaar aan Sharella en zij gaat er mee aan de slag. Van A tot Z heeft zij alles top geregeld. Een heerlijke vakantie dankzij haar.
De voorkeursligging van de kamer die zij had aangegeven was fantastisch. Een groot terras bij de kamer met uitzicht op zee maakte de reis helemaal compleet.

Shaker, Turkije – juli 2023

Sharella heeft een fijne vakantie geboekt voor ons. Ze denkt mee en is super snel met reageren en het regelen van alles.
Bedankt Sharella!

Venster, Las Vegas – juli 2023

De reis is perfect geregeld door Sharella
Ook de visa zijn door haar aangevraagd

Alleen lof voor haar snelle reacties bij vragen en/of onduidelijkheden

Soygan, Mallorca – juli 2023

Sharella helped us a lot both during the purchasing process and after the purchasement. She was a person that you can ask your questions anytime. She made our experience great.

Pablo, Portugal – juni 2023

Sharella is de beste. Ik moest last minute nog een hotel hebben voor een festival maar kon niks vinden. Toen is Sharella voor mij aan de slag gegaan en heb ik gelukkig nog een goed hotel gevonden. De reis was goed geregeld en alles was fantastisch. Heb echt genoten. Volgende keer weer!

Bouwbedrijf Soer, Tenerife – juni 2023

* * * * *

van Herp, Zanzibar – juni 2023

Wij hebben onze vakantie geboekt bij Sharella. Wij hadden onze wensen kenbaar gemaakt bij Sharella en zij is hier mee aan de slag gegaan. Wij hebben een top vakantie gehad. Bij aankomt een probleem gehad met het boeken van excursies wat buiten het werk van Sharella lag. Ook dit heeft zij netjes voor ons geregeld bij terugkomst! De volgende vakantie boek ik zeker weer via haar.

Latukolan, Portugal – juni 2023

Sharella vond een perfecte oplossing voor al onze wensen. Onze reis was van A tot Z uitermate goed geregeld wat zorgde voor een heerlijk verzorgde vakantie.

Etmon, Curaçao – juni 2023

Echt een hele goede ervaring. Het was op een zondag, we zaten in een noodsituatie en de kantoor van TUI was dicht. Op Google hadden wij de telnr van Sharella gevonden. Gelijk had zij ons geholpen om zsm onze vlucht naar Curaçao te kunnen boeken. Sharella is servicegericht en met veel geduld had zij ons geholpen.
In één woord top!

Andriessen, Kaapverdië – juni 2023

Dankzij Sharella een onbezorgde vakantie op Kaapverdië gehad.

Etmon, Curaçao – juni 2023

Goede service,beter had het niet gekund

Jarbouaa, Lanzarote – mei 2023

Sharella heeft me volledig ontzorgd met het boeken van mijn vakantie. Aan de hand van mijn wensen is ze aan de slag gegaan. Het was een top vakantie!

Boskamp, Rhodos – april 2023
Bedankt Sharella! Wij hebben een heerlijke vakantie gehad mede dankzij jou. Jij hebt goed geluisterd naar onze wensen en daar jouw ervaring op losgelaten. Wij komen zeker bij je terug voor onze volgende reis. TOP!!
van Seters, Kaapverdië – april 2023

We waren op zoek naar een vakantie Kaapverdië, onze wensen aan Sharella van den Berg kenbaar gemaakt. Zij heeft onze reis van A tot Z geregeld. Wij hoefden niets te doen. Perfect hotel en omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar.

de Ruiter, Portugal – april 2023

Voor een groepsreis (36) wat qua organisatie maar niet wilde lukken haakte ik TUI drie weken voor vertrek (enigszins in paniek) aan. Ik kwam in contact met Sharella. Zij luisterde goed naar onze wensen en kwam al snel met een aantal goede opties. Door onze wensen wisselde de geplande bestemming nog een aantal keer en maar Sharella had binnen korte tijd steeds weer nieuwe opties gevonden. Ondanks dat we slechts 3 weken voor vertrek bij haar kwamen is het ons toch nog gelukt om een geschikte reis te vinden. Ik ben blij dat we Sharella gevonden hebben. Als zij niet zo goed had meegedacht was dit niet gelukt. We vertrekken komend weekend. Volgend jaar haak ik haar zeker weer aan!

sharella.van.den.berg@tuiathome.nl

Stuur Sharella een bericht