Openingstijden
Maandag
09:00 - 22:00 uur
Dinsdag
09:00 - 22:00 uur
Woensdag
09:00 - 22:00 uur
Donderdag
09:00 - 22:00 uur
Vrijdag
09:00 - 12:00 uur
Zaterdag
09:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Zondag
gesloten
Over Shirly Mijn reistips Beoordelingen

Vakantie is voor mij persoonlijk Quality Time! Tijd voor jezelf of samen met je partner / gezin, maar ook met familie, vrienden of collega’s. Eigenlijk heeft iedereen vakantie nodig! Even weg uit het alledaagse, de batterij opladen en genieten van “nix moeten”.
Het is dan ook bewezen dat wanneer men regelmatig “er tussenuit gaat” en het toeleven naar een vakantie heel goed is voor je geestelijke gezondheid!

 

Er zijn verschillende manieren om je vakantie te reserveren. Je kunt gemakkelijk online een reis boeken, je kunt ook een reisbureau bij je in de buurt binnenstappen. Maar hoe fijn en luxe is het om advies en begeleiding te krijgen van je eigen ervaren persoonlijk adviseur?
In plaats van de button “Reserveer” op je computer, druk je op de button “Bel Shirly” op je telefoon!
Ik neem je niet alleen de enorme zoektocht uit handen, mijn service gaat veel verder dan dat! Ik help je graag bij het verzorgen van de beste reis- en/of annuleringsverzekering, ik reserveer een parkeerplaats bij de luchthaven, een huurauto op je vakantieadres of een mooie excursie.
Alvast een zitplaats reserveren op je vlucht en online inchecken? Natuurlijk, óók dat doe ik. Vertel me je wensen en ik doe er álles aan om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke vakantie zal zijn.

Je kunt per mail, social media, per whatsapp of telefonisch je vakantiewensen aan me doorgeven. Tevens kom ik, indien gewenst, op afspraak ook graag bij je thuis op een moment dat het voor jou past. Schikt het doordeweeks niet, dan maken we een afspraak voor in de avonduren of  in het weekend. Een service die niet bestaat op je computer en het internet. Altijd één aanspreekpunt, 24/7 bereikbaar zowel voor, tijdens als na uw vakantie, ruim 25 jaar ervaring!  Samen uit, samen thuis….
Kortom; vind je het heerlijk om op vakantie te gaan maar ontbreekt de zin of tijd om alles uit te zoeken en zelf te regelen? Wil je er zeker van zijn dat je de juiste (Corona) papieren hebt om op reis te gaan? Waardeer je extra en vooral persoonlijke service? Bel, app of mail me, dan help ik je graag!

Naast het mooie uitgebreide aanbod van TUI, Nederlands grootste reisaanbieder, werk ik samen met meer dan 60 reisorganisaties om de perfecte vakantie te vinden.
Allemaal vallend onder de garanties en zekerheden van de ANVR en SGR. Zo boek je altijd veilig en vertrouwd jouw welverdiende vakantie!

Over de kosten van mijn dienstverlening krijg ik vaak vragen… Hierover kan ik heel kort zijn, je betaalt namelijk niets extra! De prijzen zoals ze worden aangeboden op het internet zijn bij mij precies hetzelfde! Het is dus niet duurder, maar wel véél gemakkelijker.
Waar wacht je nog op?

 

Ik kijk er naar uit om kennis te maken.

Hartelijke groeten,
Shirly Habets

 

Klantbeoordelingen

Shirly is echt een topper! Meerdere malen onze reis via haar geboekt en elke keer weet ze het weer te overtreffen. De mooiste plekjes voor…

Pascal Haxe

In Februari zijn we, met het gezin (2 volwassenen en 3 kinderen) een week op vakantie geweest naar Fuerteventura Spanje. Shirly heeft de vakantie van…

Olaf Dolstra

Shirly is echt heel goed in luisteren en een vakantie zoeken bij jouw wensen. Heel fijn! Vorig jaar hadden we onze droombestemming voor dát jaar…

Sonja
Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
09:00 - 22:00 uur
Dinsdag
09:00 - 22:00 uur
Woensdag
09:00 - 22:00 uur
Donderdag
09:00 - 22:00 uur
Vrijdag
09:00 - 12:00 uur
Zaterdag
09:00 - 17:00 uur (op afspraak)
Zondag
gesloten
shirly.habets@tuiathome.nl

Stuur Shirly een bericht