Openingstijden
Maandag
09:00 - 22:00 uur
Dinsdag
09:00 - 22:00 uur
Woensdag
09:00 - 22:00 uur
Donderdag
09:00 - 22:00 uur
Vrijdag
09:00 - 22:00 uur
Zaterdag
09:00 - 22:00 uur
Zondag
10:00 - 17:00 uur
Over Shirly Mijn reistips Beoordelingen

Als Persoonlijk Reisadviseur van TUI at Home ben ik  expert op het gebied van reizen maar ook van de beste service. Ik werk zelfstandig vanuit huis en kom op afspraak graag bij u thuis op een moment dat het voor u past. Dit kan ook in de avonduren of ’s weekend, dat zijn één van de vele voordelen van uw eigen adviseur. Vindt u het heerlijk om op vakantie te gaan maar ontbreekt de zin of tijd om alles uit te zoeken en zelf te regelen? Waardeert u extra service en wilt zo volledig mogelijk ontzorgd worden? Dan help ik u graag!

 

Reist u het liefst met eigen auto? Of stapt u liever aan boord van een trein, bus, vliegtuig of (cruise)schip? U kunt bij mij terecht voor ál uw vakanties!
Van weekendjes weg tot stedentrips, van vliegtickets tot groepsaccommodaties, van wintersport tot rondreizen en van campings tot maatwerkreizen.
Met een zéér groot aanbod reisorganisaties, airlines en zogenoemde beddenbanken, vind ik altijd de reis die op uw wensen aansluit.

 

Naast het verzorgen van uw vakantie help ik u tevens met het afsluiten van verzekeringen, ik regel uw stoelreservering en de online check-in, print uw reisbescheiden inclusief boardingkaarten, reserveer uw huurauto op locatie en  verzorg uw visumaanvraag. Een persoonlijke service die verder gaat dan alleen een knop “reserveren” op uw computerscherm.
Altijd één aanspreekpunt, 24/7 bereikbaar zowel voor, tijdens als na uw vakantie.  Samen uit, samen thuis….

 

Een veelgestelde vraag: “Wat betalen we voor jouw service?”
Helemaal NIETS! Sterker nog, in sommige gevallen ben ik zelfs voordeliger dan het internet, hoe fijn is dat?

 

Heeft u vragen? Bel, mail of stuur me een whatsapp bericht!
Ik kijk er naar uit om met u kennis te maken.

Shirly Habets

 

 

 

Klantbeoordelingen

Shirly is echt een topper! Meerdere malen onze reis via haar geboekt en elke keer weet ze het weer te overtreffen. De mooiste plekjes voor…

Pascal Haxe

In Februari zijn we, met het gezin (2 volwassenen en 3 kinderen) een week op vakantie geweest naar Fuerteventura Spanje. Shirly heeft de vakantie van…

Olaf Dolstra

Shirly is echt heel goed in luisteren en een vakantie zoeken bij jouw wensen. Heel fijn! Vorig jaar hadden we onze droombestemming voor dát jaar…

Sonja
Toon alle beoordelingen
shirly.habets@tui.nl

Stuur Shirly een bericht