Sylvia Benner

Eindhoven Bel 06-28708738 E-mail Stuur een bericht

Sustenpas 14 5624 NB Eindhoven

Toon op kaart
Sylvia Benner
Openingstijden
Maandag
08.30 uur tot 20.00 uur
Dinsdag
08.30 uur tot 20.00 uur
Woensdag
18.00 uur tot 20.00 uur
Donderdag
08.30 uur tot 20.00 uur
Vrijdag
08.30 uur tot 20.00 uur
Zaterdag
09.00 uur tot 17.00 uur
Over Sylvia Mijn reistips Beoordelingen

Ik weet het nog heel goed, het moment waarop ik dacht, ik wil de wereld zien, alle continenten bereizen, overal de lokale cultuur opsnuiven en genieten van allerlei heerlijke lokale gerechten en de prachtige natuur op onze planeet.
Het was begin jaren negentig en ik hoorde het liedje California Dreamin’ van de Mama’s en de Papa’s. Dit liedje triggerde mij en deed me verlangen om naar de andere kant van de wereld te reizen.
Dit gevoel en deze passie is nooit meer weggegaan, sterker nog het is alleen maar meer aangewakkerd.

Na het behalen van mijn diploma aan het NOTKa (Nederlands Opleidingscentrum voor het Toeristisch Kader) en het behalen van mijn vakdiploma’s SEPR I en SEPR II besloot ik om een paar maanden te gaan backpacken in Australië en Nieuw Zeeland. U zult begrijpen, dat dit een geweldige ervaring was en mijn reislust er zeker niet minder door werd. Na deze reis heb ik jarenlang met veel plezier en enthousiasme gewerkt bij een reisorganisatie en een aantal gerenommeerde reisbureaus. Ook heb ik nog enige jaren buiten de reguliere reisbranche gewerkt, maar ik kwam er al snel achter dat mijn hart toch ligt bij het adviseren en verkopen van reizen.

‘Choose a job you love and you will never have to work a day in your life’, zegt men weleens.

De afgelopen 25 jaar heb ik mijn droom om veel te gaan reizen nagejaagd en heb ik heel veel van deze mooie wereld mogen zien.
Wat is er nu leuker voor mij om deze ervaringen, mijn opgedane kennis en werkervaring in de reisbranche in een eigen onderneming te stoppen en mensen te helpen bij het vinden en het samenstellen van de reis van hun dromen.
Ik heb me daarom aangesloten bij TUI at Home als mobiel reisadviseur.

Buiten alle reizen uit het TUI assortiment kan ik natuurlijk ook reizen reserveren bij een groot deel van alle reisorganisaties die aangesloten zijn bij de ANVR en SGR.
Dit betreft zo’n 50 reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland.

Wat zijn uw voordelen ?
Geen urenlang geblader meer in reisgidsen, speuren op internet of wachten op een reisbureau totdat u aan de beurt bent, maar een afspraak bij u thuis. Ik deel dan graag mijn persoonlijke verhalen en ervaringen met u en stel een op maat gemaakt reisadvies voor u samen. U betaalt dezelfde prijs zoals vermeld op het internet of bij een reisbureau.

Mocht u nog geen reis geboekt hebben, maar dit wel graag willen, dan zou ik graag met u een afspraak bij u thuis willen maken.

Ik ben te bereiken op telefoonnummer 06-28708738 en mijn email adres is sylvia.benner@tui.nl

Neem ook gerust een kijkje op mijn Facebook pagina:

https://www.facebook.com/TUIatHomeSylviaBenner/

Klantbeoordelingen

Wij hebben een super fijne vakantie gehad in Side Turkije. We zijn met een groep van 20 personen gegaan. Sylvia is bij ons thuis geweest…

Desirée Bouw

We hebben in één woord een fantastische vakantie gehad. Alles was op en top geregeld door Sylvia. De keuze voor het Side Start Resort resort…

Hans en Nancy van der Vuurst

In de mei vakantie heerlijk 8 dagen naar Tenerife geweest. Sylvia heeft ons enorm geholpen met het vinden van de juiste beschikbare kamer waar we…

Marian Hanstede
Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
08.30 uur tot 20.00 uur
Dinsdag
08.30 uur tot 20.00 uur
Woensdag
18.00 uur tot 20.00 uur
Donderdag
08.30 uur tot 20.00 uur
Vrijdag
08.30 uur tot 20.00 uur
Zaterdag
09.00 uur tot 17.00 uur
sylvia.benner@tui.nl

Stuur Sylvia een bericht