Sylvia Benner

Eindhoven Bel 06-28708738 E-mail Stuur een bericht

Sustenpas 14 5624 NB Eindhoven

Toon op kaart
Sylvia Benner
Openingstijden
Maandag
08.30 uur tot 20.00 uur
Dinsdag
08.30 uur tot 20.00 uur
Woensdag
18.00 uur tot 20.00 uur
Donderdag
08.30 uur tot 20.00 uur
Vrijdag
08.30 uur tot 20.00 uur
Zaterdag
09.00 uur tot 17.00 uur
Over Sylvia Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Beoordelingen over TUI at Home Sylvia Benner

Monique en Mike Miseroy
Geweldige ,enthousiaste ,meedenkende service gehad van Sylvia. Echt een topper. Ook onze volgende vakantie al met haar besproken en vastgelegd. Wij weten nu al dat we haar bij de volgende vakantie weer vragen. Sylvia, hartelijk bedankt voor jouw goede service. mvg Monique en Mike

Rachel & Martijn De Groot
Een maandje geleden hebben wij een mooie reis gemaakt naar Bali, georganiseerd door Sylvia. Zij had alles tot in de puntjes voor ons geregeld en goed geluisterd naar onze wensen en eisen! Tijdens het organiseren van deze reis nam Sylvia echt de tijd voor ons. Meerdere malen stuurde zij verschillende opties en maakte zij van alle gegeven opties (die wij erin wilde) een mooie reis ! Maar ook op vakantie konden wij Sylvia voor elke kleine- grote vraag benaderen, super fijn natuurlijk. Wanneer er weer een grote reis op de planning staat zullen wij zeker Sylvia weer benaderen!

Familie van de Crommert
Een geweldige rondreis gemaakt door Kenia-Tanzania- Zanzibar; voldeed aan alles wat we aangegeven hadden en meer. Met dank aan Sylvia, die goed geluisterd had naar onze wensen en daar de juiste reis bij gezocht heeft.

Renata Pijpers
Top geregeld!

Monique Robles de Medina
Super service

Sven Ebus
We hadden bij Sylvia een aantal wensen neergelegd die aan onze vakantie moest voldoen. Ze heeft toen diverse passende opties uitgezocht voor ons. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen in Oostenrijk in het plaatsje Kleinarl. Alle communicatie met Sylvia was helder en alles heel soepel verlopen.Het heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt. Ook de persoonlijke noot wil ik complimenteren dit geeft net iets’s extra’s aan de vakantiebeleving. Voor herhaling vatbaar!

Cocky van Capel
Zeer tevreden, al onze wensen zijn gerealiseerd. Goede vlucht gehad, alles op tijd binnen met duidelijke uitleg,’

Peter de Greef
Ik ben heel tevreden over de inzet van Sylvia. Op het laatste moment besloten om op vakantie te gaan op zaterdagmiddag en zij heeft direct alles nog ‘smiddags/’s avonds in orde gemaakt van de reservering van het hotel en vlucht tot aan het inchecken van de (retour)vlucht. Bij onduidelijkheden werd op vragen direct gereageerd/geantwoord. De begeleiding heb ik als zeer prettig/professioneel ervaren, maar ook de persoonlijke benadering tot en met de nazorg! Ik zal een volgende keer haar zeker weer inschakelen. Sowieso de TUI reis was op en top geregeld. Aanbevelingswaardig!

Toine en Diana Rabelink
Goede persoonlijke service en goed advies door haar vele reiservaringen. Ze doet er alles aan om een zo goed mogelijke vakantie voor ieder budget te zoeken. Wij gaan niet meer naar een reisbureau om een reis te boeken maar voortaan naar Sylvia.

Jorien van Blijswijk
Sylvia denkt goed mee. Ze heeft zich (ondanks haar 1ste advies) al heel goed in onze wensen kunnen verplaatsen. Boeking verliep soepel, voor de vakantie werden we tijdig gewezen op bijv stoelreservering, de papieren werden netjes thuis afgeleverd en ook bij aankomst kregen we een berichtje met de vraag of alles naar wens was (idem na thuiskomst met de vraag of alles naar wens was verlopen). Heel erg blij mee! Tot een volgende vakantie.

Chhaya –
Sylvia denkt goed mee over de verschillende reismogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen. De vragen die wij achteraf nog hebben gehad na de boeking, zijn door Sylvia snel en zeer duidelijk beantwoord. Zo kun je prettig en goed voorbereid op reis! Wij hebben een goed verzorgde/georganiseerde vakantie gehad!

Harriƫtte van Bezouw
Hoi Silvia Wij wisten waar we heen wilden en hoe we dat ongeveer wilden doen en jij had de juiste kennis en de juiste contacten en die combinatie was een succes. Wij hebben genoten van ons verblijf in het Grand Beach hotel in limeneria op Thassos

Marian Hanstede
Sylvia heeft onze reis perfect behandeld. Wij zijn een week naar Mallorca geweest met het gezin en hebben een top vakantie gehad. Alles was goed geregeld van tickets tot accomodatie. Volgende keer laten we het zeker weer door Sylvia organiseren ?? En nog een leuke attentie voor de kinderen voor in het vliegtuig. Harstikke bedankt!

Tonny Maseka
Sylvia heeft ons uitstekend geholpen . Ik ben zeer te vreden en zal ook zeker andere mensen adviseren om via deze weg ook een reis bij haar te boeken. Groetjes Tonny

siny snel
Helemaal fijn, erg betrokken en heel goed geadviseerd. Geen verbeterpunt te bedenken. Bedankt Sylvia!!

Mieke Ruijgers
Heel goed advies !! Super hotel met zeer goed ervaren ! De volgende reis boeken wij zeker weer bij U Sylvia Benner ! Bedankt !!Frans en Mieke Ruijgers

Eline Groeneveld
We wilde zon, 2 appartementen op de begane grond naast elkaar en goed eten op het resort. Er is goed naar ons geluisterd. We hebben een heerlijke en voortreffelijke week gehad op Tenerife! Dit alles heeft Sylvia van TUI voor ons geregeld!

Remon de Turck
Sylvia heeft mij voorzien van goede en duidelijke informatie en de reis aangeboden voor een scherpe prijs. Het contact was erg prettig en er is goed meegedacht met onze wensen. Aanrader.

Nathalie Sips
Sylvia heeft voor ons een fantastische reis op Mallorca geregeld. Haar advies om naar Mallorca te gaan, heeft heel goed uitgepakt. Wegens familieomstandigheden zijn we 2 dagen later dan gepland vertrokken. Sylvia heeft ons enorm geholpen om eea geregeld te krijgen.

Ingrid Reijgersberg
Alles was keurig en naar onze wens geregeld. Service- en klantgericht. Wij zijn zeer tevreden!

Jenny Hurkmans
We zijn erg goed geholpen door Sylvia. Ze heeft diverse goede opties voor ons gevonden. Ondanks dat we laat met boeken waren en Mallorca/Spanje erg gewild is deze zomer kregen we meerdere keuzes die bij ons in de smaak vielen. Door een fout in het systeem van de vluchtmaatschappij hadden we problemen met online inchecken, maar meteen goed geholpen door Sylvia waardoor het inchecken toch goed is verlopen. Ook gaat ze iets doen met onze ervaringen waar ze na onze vakantie om gevraagd heeft. Volgend jaar gaan we zeker weer gebruik maken van haar diensten.

Annemieke Nieuwendijk
Sylvia heeft ons geholpen met onze vakantie. Omdat het nogal laat in het seizoen was heeft zij uitgezocht welke Hotels er nog vrij waren. Omdat wij uit een gezin met 5 personen bestaan en nogal wat eisen hadden, was dit nog een hele klus. Wij zijn een week in Hotel Palestina gebleven. Een heerlijk mooi schoon hotel met 2 zwembaden. Sylvia heeft voor ons ook een auto geregeld welke werd afgeleverd bij het hotel. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Dankjewel Sylvia!

sylvia.benner@tui.nl

Stuur Sylvia een bericht