Over Sylvia Mijn reistips Beoordelingen

Wat leuk dat je mijn website bezoekt.

Sylvia de Wit, reisspecialist en jouw eigen Personal Shopper voor de mooiste vakanties.
Wil je advies over een reis en een reservering laten maken voor jouw ideale vakantie? Dan doe ik dat met plezier èn mijn service gaat ver. Bovendien kost mijn service niets! Ik zoek net nog even verder om jouw reis nog leuker te maken.
Het kan een luxe maatwerk reis zijn, een vakantie naar de zon, last minute, een cruise, eigenlijk teveel om op te noemen want al 25 jaar ben ik reisagent in Hoorn en weet inmiddels alle mooie plekjes op de hele wereld te vinden. Naast TUI vakanties bied ik ook reizen aan van 70 andere reisorganisaties die zijn aangesloten bij het ANVR en SGR. Alles om jouw perfecte vakantie of zakenreis te verzorgen.
Ben jij er aan toe om je droomreis te laten boeken door mij dan spreek ik graag met je af wanneer het jou uitkomt want ik ben altijd bereikbaar. Dat is het voordeel van een mobiele reisagent van TUI at Home.
Ik weet vluchten te vinden met vertrektijden die bij jouw wensen passen en boek excursies, openbaar vervoerkaarten ook in het buitenland, een huurauto en wat dacht je van concert/theater/voetbalkaarten en nog veel meer!
Alles is goed geregeld en jij hoeft alleen je koffer nog in te pakken.
Heb je zelf al een leuke vakantie gezien? Laat mij dit weten, ik kan kijken of het goed bij je wensen aansluit of dat het nog leuker kan. Wat ik echt nog even duidelijk wil maken, is dat je bij mij geen extra kosten betaalt vergeleken met het internet of ander reisbureau, maar wel met de service die je van een reisbureau mag verwachten.
Mail mij gerust voor een afspraak; sylvia.de.wit@tui.nl
of bel mij; 06-29405597

Klantbeoordelingen

Sylvia heeft onze reis naar Australië prima geregeld. Precies zoals wij het wilden, paar dingetjes vastgelegd (waaronder de vlucht en een camper) en verder heel…

Australië

Sylvia triggerde ons doordat zij beweerde dat ze alles doet om een geslaagde vakantie te regelen en dat wij enkel onze koffers hoefde te pakken….

Wij hebben genoten van een fantastische vakantie

Hoewel Sylvia en ik in dezelfde woonwijk wonen, ken ik Sylvia pas sinds mijn BNI lidmaatschap. Sylvia is een mobiele reisagent en werkt vanuit huis,…

Haar service kost niets extra en Sylvia regelt alles voor je!
Toon alle beoordelingen
sylvia.de.wit@tui.nl

Stuur Sylvia een bericht