Openingstijden
Maandag
24/7 geopend ook buiten kantoortijden om.
Dinsdag
24/7 geopend ook buiten kantoortijden om.
Woensdag
24/7 geopend ook buiten kantoortijden om.
Donderdag
24/7 geopend ook buiten kantoortijden om.
Vrijdag
24/7 geopend ook buiten kantoortijden om.
Zaterdag
24/7 geopend ook buiten kantoortijden om.
Zondag
24/7 geopend ook buiten kantoortijden om.
Over Sylvia Mijn reistips Beoordelingen

Wat leuk dat je mijn persoonlijke website bezoekt.
Sylvia de Wit, reisspecialist en jouw eigen Personal Shopper voor de mooiste vakanties.
Wil je advies over een reis en een reservering maken voor jouw ideale vakantie? Dan doe ik dat met plezier èn mijn service gaat ver. Bovendien kost mijn service niets! Ik zoek net nog even verder om jouw reis nog leuker te maken.
Code geel? Code oranje Code Rood? Waar kun je nog heen tegenwoordig?
Ik zoek het graag voor je uit en met de Covid-care van Tui boek je altijd op safe. Met deze bescherming staat TUI garant voor begeleiding en financiële tussenkomst bij verschillende situaties die reizigers op de bestemming kunnen overkomen.

Ik weet inmiddels alle mooie plekjes op de hele wereld te vinden. Naast TUI vakanties bied ik ook reizen aan van veel andere reisorganisaties die zijn aangesloten bij het ANVR en SGR. Alles om jouw perfecte vakantie te verzorgen.
Ben jij er aan toe om je droomreis te laten boeken door mij dan spreek ik graag met je af wanneer het jou uitkomt. Ik ben altijd bereikbaar ook buiten kantooruren om. Dat is het voordeel van een mobiele reisagent van TUI at Home.
Ik weet vluchten te vinden met vertrektijden die bij jouw wensen passen en boek excursies, openbaar vervoerkaarten ook in het buitenland, een huurauto en wat dacht je van concert/theater/voetbalkaarten en nog veel meer!
Alles is goed geregeld en jij hoeft alleen je koffer nog in te pakken.

Heb je zelf al een leuke vakantie gezien? Laat mij dit weten, ik kan kijken of het goed bij je wensen aansluit of dat het nog leuker kan.
Wat ik echt nog even kwijt wil, is dat je bij mij geen extra kosten betaalt vergeleken met het internet of ander reisbureau, maar wel met de service die je van een reisbureau mag verwachten.
Is persoonlijke aandacht, service en kwaliteit belangrijk voor jou? Aarzel dan niet en neem gerust contact met mij op.
sylvia.de.wit@tui.nl
06-29405597

Klantbeoordelingen

Wat een ontzettende mooie reis hebben wij gemaakt naar Lapland met medewerking van Sylvia de Wit van TUI at Home. Met een hechte groep van…

Aline Broersen Lapland januari 2022

In deze tijd zijn veel reisbureaus verdwenen. Sylvia bracht uitkomst: op een leuke manier, heel persoonlijk heeft zij onze vakantie naar Gran Canaria voor ons…

Review van Joop en Irene

Ik laat sinds een paar jaar m’n reisjes regelen door Sylvia en ze vond dat het tijd werd om een alleengaande reis te gaan doen….

Eelco Rowold
Toon alle beoordelingen
sylvia.de.wit@tui.nl

Stuur Sylvia een bericht