Over Sylvia Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Australië

Sylvia heeft onze reis naar Australië prima geregeld.

Precies zoals wij het wilden, paar dingetjes vastgelegd (waaronder de vlucht en een camper) en verder heel veel vrijheid. Haar boeking gaf ons de ruimte van die vrijheid te genieten.
9 februari

Jaap en Ilse le Mair  Berkhout

Wij hebben genoten van een fantastische vakantie

Sylvia triggerde ons doordat zij beweerde dat ze alles doet om een geslaagde vakantie te regelen en dat wij enkel onze koffers hoefde te pakken. Wij hebben een oriënterend gesprekje gehad en zij wilde weten hoe onze ideale vakantie eruit zou moeten zien. Sylvia zei dat ze iets heel moois voor ons zou uitzoeken en de volgende dag kregen wij een reisvoorstel. Dit voorstel was precies wat wij wilden.

De avond voordat wij vertrokken heeft zij de incheck voor ons gedaan, op Schiphol konden wij zo doorlopen naar de douane. Vlucht, accommodatie en huurauto en zelfs wandelroutes. Niet midden in de nacht vertrekken of laat in de middag, nee onze voorkeur die wij hadden aangegeven aan Sylvia en een plaats aan het raam met extra beenruimte in het vliegtuig en een kamer met zeezicht, daardoor hebben wij vanaf ons balkon walvissen voorbij zien zwemmen op het natuurschone Canarische eiland ‘ La Palma ‘. De huurauto was perfect geregeld net als de accommodatie dus Sylvia maakt waar wat zij beloofd.

Kortom, wij hebben genoten van een fantastische vakantie waar mijn man en ik totaal geen moeite voor hebben hoeven doen en geen stress hebben gehad. Dus wil je relaxed een ideale vakantie beleven dan kan ik Sylvia van harte aanbevelen.

Groet,

Francis de Ruiter van Apollo acupunctuur Hoorn

Haar service kost niets extra en Sylvia regelt alles voor je!

Hoewel Sylvia en ik in dezelfde woonwijk wonen, ken ik Sylvia pas sinds mijn BNI lidmaatschap.

Sylvia is een mobiele reisagent en werkt vanuit huis, zij kent heel veel mooie plekken op de wereld en weet waar je moet zijn! Een aantal jaar geleden heb van mijn echtgenoot een weekendje weg gekregen. Dat lijkt niet zo bijzonder, maar met twee kinderen die op de basisschool zitten en in het weekend sporten, is het toch wat lastiger om te boeken. Altijd een reden om het nog even uit te stellen.
Daarnaast twijfelde we tussen Sevilla en Valencia. Ik mocht namelijk m’n andere vriend ook
meenemen, m’n camera, dus ik wilde wel graag naar een stad waar ik mooie foto’s kon maken. Er
zijn daar natuurlijk super veel hotels en welke zullen we dan boeken? En boeken we dan wel de
goede, of zitten we dan aan de verkeerde kant van de stad?
Bij Sylvia was dit in een paar minuten geregeld. Ze kent me inmiddels al een paar maanden en
raadde me Valencia aan. Het hotel wat ze voor ons regelde bleek super. Keurig netjes hotel,
midden in de stad, bij gezellige restaurantjes en pleintjes.
Sylvia boekte nog een parkeerplaats met shuttelbus voor ons bij Schiphol en in Valencia regelde ze nog een Nederlandstalige fietstour. Super leuk. Wat ook heel fijn was, was dat Sylvia van afstand met ons meeleefde. Ze appte ons in Valencia om te horen of we goed waren aangekomen en of het hotel naar wens was en toen we weer terug waren, belde ze de dag erna nog even om te horen hoe het was geweest.
Wij hebben een super weekend gehad en we zijn zeer tevreden met de persoonlijke service van Sylvia.
We hebben inmiddels ook onze zomervakantie bij Sylvia geboekt.
Dus wil je niet meer avonden surfen op internet op zoek naar een goede vakantie of een weekendje weg? Haar service kost niets extra en Sylvia regelt alles voor je! Ik kan Sylvia van harte aanbevelen!
Sylvia, super bedankt voor je goede zorgen en ik heb nu al onwijs veel zin in de zomervakantie!
Groetjes,
Dana Schoenmaker – Foto van Dana

sylvia.de.wit@tui.nl

Stuur Sylvia een bericht