Sylvia de Wit

Hoorn Bel 0629405597 E-mail Stuur een bericht

Drieboomlaan 25 1624 BA Hoorn

Toon op kaart
Sylvia de Wit
Openingstijden
Maandag
24/7 geopend ook buiten kantoortijden om.
Dinsdag
24/7 geopend ook buiten kantoortijden om.
Woensdag
24/7 geopend ook buiten kantoortijden om.
Donderdag
24/7 geopend ook buiten kantoortijden om.
Vrijdag
24/7 geopend ook buiten kantoortijden om.
Zaterdag
24/7 geopend ook buiten kantoortijden om.
Zondag
24/7 geopend ook buiten kantoortijden om.
Over Sylvia Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Dirk en Renske Nauta in Egypte

Sylvia bedankt voor je aandacht en service voor onze reis.

Wij wisten  overigens niet dat er een taxi service van Tui in Marsa Alam was. Dit ondanks dat we er vaak geweest zijn. We hebben op het vliegveld wel een taxi genomen naar het hotel.

Nieuwe Nederlandse gasten ook super tevreden over Steigenberger Coraya Beach Resort.

Heel fijn de persoonlijke aandacht van Sylvia de Wit. Bij een volgende reis komen we zeker weer bij haar terug.

Rico Steur en zijn vrienden op Curaçao

Wat is er mooier om met je beste vrienden op vakantie te gaan?

Wij zijn zeer goed geholpen en Sylvia is was  24/7 voor ons bereikbaar geweest.

Onze dank is groot.

Conny op Curaçao

Sylvia heeft voor mijn dochter en mij, een reis geboekt naar Lions Dive Curacao,
Alles tot in de puntjes geregeld zelfs het boeken van de stoelen, bagage en inchecken
Het resort voldeed volop aan onze wensen. Het was TOP geregeld!

Conny en Rosalie van Paridon dec. 2023

Tanja en Marcel naar Kaapverdië

 

Oktober 2023

Fijn advies, goed hotel en heerlijk om in de avond even naar santa maria te gaan.
Voor de rest heerlijke zon zee en rust op Kaapverdie

Carina ontdekt Marbella

Oktober 2023

Net 9 dagen vakantie achter de rug in Marbella. We hebben advies gevraagd aan Sylvia en zij heeft ervoor gezorgd dat we een heerlijke vakantie hebben gehad. Hele goede keuze!
Mooi weer, goeie hotelligging, lekker eten en veel gezelligheid.
Kortom: dik voor elkaar! Bedankt hoor! 👍

Madelon en Jaap op Bonaire

Oktober 2023

Onze vakantie naar Bonaire was weer helemaal top geregeld door Sylvia. Zij heeft ons tijdig ingelicht om van te voren de bijkomende kosten zoals toeristenbelasting en toegang natuurpark te regelen. Wij hebben een super leuke vakantie gehad. Delfins beach resort is een mooi en luxe resort met appartementen van alle gemakken voorzien. Goede service en vriendelijke medewerkers. Een aanrader!

Marga en Adri genieten van Andalusië

September 2023

In juni 2023 contact opgenomen met Sylvia om te vragen wat de mogelijkheden waren voor een rondreis Andalusie in september. Sylvia kwam een aantal dagen later met een reisvoorstel . Onze wens was te eindigen met een aantal dagen aan het strand.
9 september jl. zijn we op het vliegtuig gestapt naar Sevilla. Ons avontuur begon in hartje Sevilla waar een geweldig hotel was geboekt door Sylvia.
Onze reis ging van Sevilla, Ronda, Cordoba, Zucheros, La Zubia (Granada) naar La Herradura. Alle geboekte hotels waren kleinschalig en apart in z’n soort. In La Zubia was een authentieke casa geboekt. Het huis lag aan de voet van de Sierra Nevada een unieke plek. Het was alleen jammer dat er geen restaurant voorzieningen waren.
Wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad en mijn Andalusië droom is uitgekomen mede door Sylvia. Onze reis heeft in totaal 18 dagen geduurd. Sylvia, Dank je wel.

Jaap en Ilse Le Mair op avontuur in Noorwegen

Noorwegen september 2023

We hadden niet gek veel wensen, vliegen van en naar Oslo en de huur van een camper aldaar. Maar als je niet weet waar je moet zoeken, dan zoek je je een ongeluk. Één berichtje naar Sylvia en het was in no time geregeld. En naar tevredenheid!

Ellen en Monique chillen op Ibiza

Was een top vakantie mede door de juiste keuze van het hotel, de ligging en de tips van Sylvia. Alles duidelijk en goed geregeld.

Tevreden in Turkije

Wij zijn heel erg tevreden met de service van Sylvia. Je kan haar benaderen om mee te zoeken naar een geschikte vakantie. Omdat wij met drie kinderen  altijd een 5 persoons kamer willen, is dat online moeilijk te vinden en weet Sylvia contact voor ons op te nemen met de hotels waardoor het wel lukt. Ook als er problemen zijn op vakantie kunnen we haar benaderen. We zijn blij met haar persoonlijke advies en hulp.

Marciano Darsan naar het Griekse eiland Zakynthos juli 2023

Helemaal perfect ! Voor, tijdens en na onze vakantie alles geregeld ! Zeker om aan te raden !

Tineke Zwier op ontdekking in Thailand Single-groepsreis juni 2023

Ik ben heel tevreden over de mogelijkheid om via TUI at Home een reis te boeken. Sylvia heeft klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel. Haar TUI at home vind ik echt een aanrader.

Annelies Kuepers viert haar 60e verjaardag op Mallorca juni 2023

We hebben 4 top dagen op Mallorca gehad met ons gezin. We hadden een heerlijk hotel, een auto gehuurd zodat we iedere dag een ander strandje konden bezoeken. We zijn bij Nikkie Beach geweest en heerlijke restaurants ontdekt, gezellig geshopt in Palma.

Dankjewel Sylvia dat ons zo goed hebt geadviseerd en alles geregeld hebt. Vanaf de vliegtickets heen en terug en alles wat er tussen zat.
Dat noem ik nog eens Ontzorgen met een hoofdletter !!

Wij hebben dierbare herinneringen kunnen maken met ons gezin, heel hartelijk bedankt hiervoor Sylvia!!

Renate de Soet in Krakau april 2023

Het was fantastisch, prachtige stad,boven verwachting en heerlijk hotel met top ligging!
We hebben genoten,veel gezien,Auschwitz zeer indrukwekkend!
Krakau, zeker een stad om nog eens heen te gaan,aanrader!
Sylvia,top adviseur en altijd betrokken en bereidt te helpen en adviseren,aanrader!

Marja Beets-Visser

Sylvia heeft weer een onbezorgde stedentrip voor ons geregeld. Alles was tot in de puntjes geregeld. Tijdens het weekend wilde we iets annuleren/verplaatsen en gelijk pakte ze het op en regelde het weer. Snel en super goede service. Echt een topper! Ik raad het iedereen aan om een vakantie via Sylvia te regelen!

Fuerteventura maart 2023

Wederom een fijne vakantie gehad via Sylvia de Wit. Het mooie om via haar te boeken is dat je specifieke aanpassingen kan doen waardoor je geld kunt besparen en op een fijnere plek in het resort terecht kunt komen.
Online is dit niet mogelijk.

Eelco Rowold op ontdekking in Marrakesh

Marrakesh

Half januari door Sylvia weer een tripje laten boeken.
Had een weekje vrij genomen en wilde even weg.
Marrakesh werd geopperd en dat leek me een goed plan want Januari en temperaturen richting de 20 graden leek me prima.
Syl boekte de reis, het verblijf en de bijgevoegde tripjes dus geen omkijken naar, heerlijk.
Afrika was nieuw voor mij en bleek een schot in de roos, Marrakesh een fraaie stad met prachtige tuinen en paleizen en natuurlijk de medina en de Kasbah waar het druk maar leuk was. Zolang je geen onzinnige dingen koopt is het in Marokko trouwens bijna onmogelijk om veel geld uit te geven.
Daarnaast een tweetal dagtrips gemaakt 1 x naar het Atlas gebergte en 1 x richting de Ouzoud watervallen, de hoogste van Afrika.
Voor beide trips is goed schoeisel een must maar wat een pracht, een ware ontdekkingsreis met onder andere een bezoek aan een coöperatie van dames die Argan olie maken en verkopen.
Qua verblijf had Sylvia me ondergebracht en de Riad Barokko, Mooie Arabische inrichting, ruime kamers (voor € 60,00 extra) zelfs zeer ruim en met prima bedden. Kamer was voorzien van airco en verwarming, kortom ook prima.
Wel alleen geschikt voor mensen die buiten de deur willen eten want buiten de hele dag koffie en een ontbijt was er verder niet iets van een restaurant of zo.
Kortom opnieuw weer super geregeld, de aanvraag voor een volgende trip via Sylvia ligt er dus ook weer.

Eelco

Oxana Abbekerk ging last minute in de kerstvakantie naar Gran Canaria

Wij hebben via Sylvia onze reis naar Gran Canaria geboekt.
Ondanks dat het drukke periode was ( Jaarwisseling), heeft Sylvia het toch alles keurig geregeld. Sylvia reageerde snel op al onze vragen, zodat we een onbezorgde vakantie hebben gehad. Sylvia s zeker een topadviseur en zeker een aanrader.

Irene en Joop Beerepoot

Onlangs heeft Sylvia onze reis naar de VS geregeld. Ze had al eerder tot volle tevredenheid voor ons een vakantie geboekt, en ook nu weer was alles perfect.
In eerste instantie leek het een dure vakantie te gaan worden, maar door haar voorstel iets met de reisdata te schuiven werd onze reis minder duur, maar wel zo goed.
Wij zijn blij met Sylvia

Jan Schoo in Marbella nov. 22

Via Sylvia konden we een appartement met zeezicht boeken in centrum van Marbella met prachtig uitzicht op de gezellige boulevard . Alles was prima verzorgd en het was in november nog heerlijk zonnig met gemiddelde temperatuur van 25 graden 🌴🌴🌞

Tim ging golfen in Marokko

Wij hebben een heerlijke reis naar Marokko gehad. Alles was goed geregeld en bij vragen hadden werden we direct geholpen.

Marc Korse leert Kiten op Fuerteventura nov. 2022

Via Sylvia heb ik een hele mooie vakantie geboekt naar Fuertaventura. Het was van A t/m Z helemaal geregeld: van het inchecken, tot transfer van luchthaven en terug. Lekker onbezorgd op vakantie. Dank Sylvia!

Heel fijn op vakantie gaan op deze wijze.

Zvv Hovocubo Nederlands kampioen naar Malta okt. 2022

Als Nederlands kampioen zaalvoetbal (Futsal) hebben wij de afgelopen jaren meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten en advies van Sylvia. Zij organiseert voor ons de groepsreis en zorgt dat wij de meest aangename/comfortabele manier van reizen hebben, ideaal als je topsport-prestaties moet leveren.
We hopen in de toekomst nog vaak gebruik te maken van haar diensten en kunnen Sylvia haar advies dan ook van harte aanraden!
#TUIathome.nl/sylvia-dewit

Chiel Wester Islandhoppen in Griekenland een mooie Huwelijksreis

Wij hebben via Sylvia onze huwelijksreis geboekt. 10 dagen eilandhoppen op Zakynthos, Kefalonia en Ithaka. Het was ronduit fantastisch en we zijn heel blij met het advies van Sylvia voor deze reis.

Ook de service en tips van Sylvia zijn erg prettig. Het digitale roadbook kregen we in papieren ingebonden versie van haar mee wat erg handig is bij zo’n reis zodat je niet steeds op een kleine telefoon alles door hoeft te lezen.

Mochten we weer een reis willen maken doen we dat zeker weer via Sylvia.

Richard en Ida Pen in de Turkse rivièra oktober 2022

Goed verzorgd, goede informatie en alles op tijd geregeld. Sylvia was zelfs zo aardig om de reisdocumenten bij ons thuis af te leveren.
Kortom; een aanrader!!

Fam Oud naar Rhodos oktober 2022

In een woord fantastisch! Wij zijn met de hele familie (29 pers) naar Rhodos geweest! Alles heeft Sylvia tot in de puntjes geregeld.

Harrie en Margreet Gort in Valencia okt. 22

Fantastisch alles geregeld en ook altijd een snelle reactie. Goede plaatsen van haar in het vliegtuig gehad. Zelfs zelf inchecken hoeft niet meer. Top geregeld onze Valencia vakantie. Volgende keer weer alhoewel vliegen vanaf Schiphol toch een crime is, maar daar kan Sylvia niets aan doen.

Peter en Joke op Corfu september 2022

Gister terug gekomen van onze vakantiereis naar Hotel Alonakia in Agios Gordios Corfu.
Mooie locatie met een prachtig uitzicht, dicht bij het centrum en strand en toch lekker rustig. Ruime kamer en balkon en een heerlijk bed. Ontbijt was prima, je kan daar ook heerlijk lunchen, jammer dat je sinds begin september daar niet meer kunt dineren.
Gelukkig zijn er in het stadje meer dan genoeg goede restaurants, waar je elke dag weer geniet van een prachtige zonsondergang.
Peter en ik hebben heel goed advies van Sylvia gekregen die onze reis perfect georganiseerd heeft.
Kortom TOP.

Roan van Dijk in Napels sept. 22

De reis was super goed geregeld! Zonder zorgen op vakantie dankzij Sylvia! Heerlijke vakantie gehad. Bedankt!

Huwelijksreis Kos sept. 2022

Van het idee om op vakantie te gaan tot de terugkomst op Schiphol was alles goed geregeld. Sylvia is een aanrader! Felon en Bianca

Lydia Noordhuis en Ruth de Vries Ibiza augustus 2022

Onze complimenten voor het organiseren van onze zeer geslaagde reis naar Ibiza met onze kinderen. Mede dankzij de hulp, het meedenken en de adviezen van #Sylvia de Wit hebben wij een heerlijke vakantie gehad en prachtige herinneringen gemaakt op een fantastisch eiland! Voor herhaling vatbaar!

Aly in Kroatie aug. 22

Sylvia heeft inmiddels meerdere vakanties voor ons geboekt en deze voldeden helemaal aan onze wensen! Het is fijn dat Sylvia naar je wensen vraagt en vervolgens met diverse opties komt die daarbij passen. Geen gestress en uitzoekwerk meer voor ons! Sylvia neemt alles uit handen, dat is zo heerlijk relaxed! Het enige wat je nog zelf nog moet doen is lekker genieten! Dank je wel voor je persoonlijke aandacht, het meedenken, de service en natuurlijk de fijne vakanties 🙂 Groetjes en tot snel! Aly

Naar de top van de Kilimanjaro aug. 2022

Sylvia heeft een prachtige trip geregeld naar Tanzania en Zanzibar voor mij en mijn 2 broers en 5 neven (een familie hike trip) wij hebben de Kilimanjaro gelopen en daarna paar dagen rust op Zanzibar. Alles was super goed geregeld vanaf de voorbereiding tot het einde van ons reis, dan heb ik het over een goede communicatie, overal waar we aankwamen stond een taxi klaar om ons naar het hotel te brengen of naar de airport. overnachtingen/hotels waren ook super goed geregeld waar we lekker konden uitrusten na onze 6daagse Kilimanjaro hike. Nogmaals dank aan Sylvia en bij een volgende reis kom ik zeker weer terug:) Groetjes Maik

Fam Hofstede vanaf Corfu aug. ’22

Wij zijn altijd gewend geweest om onze vakanties zelf volledig te regelen. Dit jaar vlogen we voor het eerst met onze zoon van 10 maanden oud. We vonden het toch een fijn idee om iemand mee te laten denken en wat zijn wij daar achteraf blij mee. Sylvia kijkt mee, luistert goed naar je wensen en denkt net even aan de dingen die je anders zelf vergeet. Wij hadden een top vakantie.

Miranda Rutgrink vanaf Rhodos

Sylvia heeft onze reis naar Rhodos perfect geregeld! Alles is goed en snel verlopen ook op Schiphol
Al met al een 10 voor alles.

Wandelvakantie door The Cotswolds

Erg genoten van de prachtige 5daagse wandelreis in The Cotswolds waarbij de bagage vooruit gebracht werd na het ontbijt.. Mobiel meenemen is onmisbaar omdat bij 2 wandeldagen de app met de route niet werkt. Aangezien je door bospaden, tarwevelden en tussen schapen en koeien loopt is die onmisbaar. De meegeleverde kaart is te groot en hebben we amper gebruikt. Een superleuke, verrassende vakantie!

Sander Middelbeek

Ontzettend leuke vakantie in Portugal, Albufeira gehad. Net als vorig jaar (Samos) weer prima voorbereid en geregeld door reisadviseur Sylvia de Wit. Wij konden heerlijk ontzorgd op vakantie en zijn weer uitgerust terug☀️

3 weken Kefalonia Juni 2022

Dank je wel, erg attent hoor!! We zijn zojuist thuisgekomen van een geweldig mooie vakantie. Alles is goed verlopen, (bijna) geen vertraging, prima drop-off regeling, kortom top!! Bedankt Sylvia voor het regelen via #TUI, en de volgende vakantie weten we je zéker weer te vinden. Het geeft een fijn gevoel als alles zo goed geregeld is. Bedankt!!!! 👍☀️

Jaap en dochter Madelon

Sylvia heeft onze reis naar Samos weer perfect geregeld. Een superleuk appartement in Kokkari. Ook de priorityregeling voor mij was heel goed geregeld door Sylvia voor zowel de heen als terugreis. We raden het zeker aan om via Sylvia een reis te boeken. Voor de 2e keer heel goed geregeld.

Anne Dijkstra Zakynthos mei 2022

Ik heb de assistentie/begeleiding van Sylvia voor, tijdens en na onze reis als kundig, volledig en prettig (professioneel) ervaren en zal hier nog vaak gebruik van gaan maken.

#TUI at Home ….Waarom niet?

Twee keer een fantastische vakantie geboekt via #TUI at Home Hoorn Sylvia.
Nooit geweten dat ze dit doet, maar ze neemt echt alle zorgen uit handen. Ik zou zeggen gewoon bellen met Sylvia en een vakantie boeken.

Ervaring in Sissy Bay: Gezellig plaatsje en lekker eten en drinken in de buurt. Hotel Sissy Bay, gewoon een eigen zwembadje bij het appartement. Wel een tip, in Griekenland een scooter of iets dergelijks huren is leuk, maar weet dat als je een overtreding maakt, je gelijk de rest van de vakantie je rijbewijs kwijt zal zijn. Geen helm op, 380 euro boete en je rijbewijs kwijt.
Familie van Berg Hoorn

Jetty Riemersma

Parijs mei 2022 2 vriendinnen die hun 50 jarige vriendschap vieren.
Prima en leuke vakantie gehad naar Parijs.
We zaten in een hotel vlak bij een overstapstation van de metro. We konden gemakkelijk alle kanten op.
Prima hotel. Met vriendelijk personeel. Het is niet het aller modernste hotel . Maar voldoet prima. op de kamers een goede douche en het sanitair was heel schoon.
Wij hebben een goede vakantie gehad en Sylvia van TUI at Home Hoorn heeft ons goed op weg geholpen.
Jetty en Marijke.

Jacqueline Burghouts

Heerlijk met mijn kinderen naar Barcelona geweest, heerlijk hotel geregeld door Sylvia, lekker overal dichtbij, met een super goed ontbijt, dagelijks, vriendelijk personeel,
Alles tot in de puntjes naar wens geregeld.
Zeker een aanrader om weer iets te laten regelen door Sylvia.

Aline Broersen Lapland januari 2022

Wat een ontzettende mooie reis hebben wij gemaakt naar Lapland met medewerking van Sylvia de Wit van TUI at Home. Met een hechte groep van 16 vrienden (allemaal negatief getest!!! pfff) hebben wij dit avontuur beleefd. Een ervaring om voor altijd met ons mee te nemen. Aanrader!!!!

Review van Joop en Irene

In deze tijd zijn veel reisbureaus verdwenen. Sylvia bracht uitkomst: op een leuke manier, heel persoonlijk heeft zij onze vakantie naar Gran Canaria voor ons verzorgd. de vliegreis, prima hotel, de huurauto, schipholtaxi, alles tot in de puntjes geregeld. wij hadden een heerlijke vakantie. Wij komen dan ook zeker weer bij Sylvia terug.

Eelco Rowold

Ik laat sinds een paar jaar m’n reisjes regelen door Sylvia en ze vond dat het tijd werd om een alleengaande reis te gaan doen. Ikzelf had zo m’n bedenkingen over singlesreizen.
Na uitgebreid overleg kwamen we uit op een groepsreis met gemengd gezelschap en ja Syl, top geregeld als altijd en leuk om met een groep op pad te zijn.
Vanwege te weinig belangstelling ivm corona gingen er eerst een aantal niet door en uiteindelijk is het een groepsreis Kroatië, Istrie en Dalmatie geworden. Leuke reis waarbij met de bus telkens van a naar b werd gereisd en dan met een hotel ergens tussen de bestemmingen in. De reis begon in Pula en liep langs de kust tot aan Split en uiteindelijk Dubrovnik. Prima te doen en de soms wat langere ritten werden door een uitstekende reisleider opgevuld met wetenswaardigheden over de volgende bestemming. Reisleider Gerben Homminga heeft geschiedenis als hobby en heeft dat dan ook gestudeerd, echt een meerwaarde deze man.
Kortom fijne reis, veel gezien, leuke mensen ontmoet en de hotels waren prima op 1 na en met als positieve uitschieter Mirni Kutac in Otocac, een geweldeg familie gerund hotel.
Sylvia is al weer aan het rondneuzen voor een volgende bestemming.

Gewoon bellen met Sylvia en een vakantie boeken ☺

Twee keer een fantastische vakantie geboekt via #Sylvia.
Nooit geweten dat ze dit doet, maar ze neemt echt alle zorgen uit handen. Ik zou zeggen gewoon bellen met Sylvia en een vakantie boeken.

Ervaring in Sissy Bay op Kreta.

Gezellig plaatsje en lekker eten en drinken in de buurt. Hotel Sissy bay, gewoon een eigen zwembadje bij het appartement. Wel een tip, in Griekenland een scooter of iets dergelijks huren is leuk, maar weet dat als je een overtreding maakt, je gelijk de rest van de vakantie je rijbewijs kwijt zal zijn. Geen helm op, € 380,- euro boete en je rijbewijs kwijt.

Alweer een blije en tevreden klant

Wij zijn heel blij met de snelle afwerking van onze reiswens, en met de plezierige manier waarop alles tot stand is gekomen.

Hopelijk is dit het begin van een langer contact met Sylvia.

Met vriendelijke groet, Joop en Irene Beerepoot.

Glamping

Sylvia had onze wensen genoteerd en we werden al heel snel gebeld met een super leuke accommodatie voor ons als jonge gezin. We hebben echt een hele fijne vakantie gehad op de glamping.

Julien en Samantha Bontenbal

Samos is echt leuk

Hoi Sylvia, wij hebben een heerlijke week op Samos gehad. Het 2kamer appartement was perfect voor ons gezin: ruim, schoon en voorzien van een goed werkende airco en WiFi. Wij hebben een aantal activiteiten gedaan o.a  watersporten bij Jorgos en zijn Nederlandse vrouw. We hebben 2 bustrips over het eiland gemaakt, 1 kleine naar Kokkari (leuk stadje) en de grote trip over het hele eiland met bezoeken aan een klooster, een olijfolie makerij, een wijnboer, een keramiek maker. Het plaatsje Potokaki is wat klein, maar vlakbij ligt Pythagorion en dat is een leuk dorpje met een haventje en veel leuke winkeltjes en restaurants.

Wij danken jou voor de bemiddeling en het prettige contact.

Groeten, familie Middelbeek

Bedankt voor alle support

Beste Sylvia,
Nog bedankt voor alle support. We hebben een hele mooie vakantie gehad. Dikke pluim voor jou en de organisatie TUI. Er wordt werkelijk overal aan gedacht. We zijn ook nog met gratis TUI shuttle bus naar Funchal gebracht en weer naar het hotel. Excursies waren ook mooi. Boottocht met catamaran ook, we hebben dolfijnen en een walvis gespot. Eten was bovengemiddeld goed, hotelkamer was groot en schoon. Heel vriendelijk personeel. Echt een aanrader!
Vriendelijke groeten Tineke en Yalissa.

Ton Gieling

Sylvia hebben we leren kennen als een professionele en servicegerichte reisadviseur. Onze volgende vakantie zullen we zeker weer bij haar boeken.

Vanessa Beentjes

Sylvia staat altijd voor je klaar. Perfecte service en mooie vakantie daardoor. Echt een aanrader!

Australië

Sylvia heeft onze reis naar Australië prima geregeld.

Precies zoals wij het wilden, paar dingetjes vastgelegd (waaronder de vlucht en een camper) en verder heel veel vrijheid. Haar boeking gaf ons de ruimte van die vrijheid te genieten.
9 februari

Jaap en Ilse le Mair  Berkhout

Wij hebben genoten van een fantastische vakantie

Sylvia triggerde ons doordat zij beweerde dat ze alles doet om een geslaagde vakantie te regelen en dat wij enkel onze koffers hoefde te pakken. Wij hebben een oriënterend gesprekje gehad en zij wilde weten hoe onze ideale vakantie eruit zou moeten zien. Sylvia zei dat ze iets heel moois voor ons zou uitzoeken en de volgende dag kregen wij een reisvoorstel. Dit voorstel was precies wat wij wilden.

De avond voordat wij vertrokken heeft zij de incheck voor ons gedaan, op Schiphol konden wij zo doorlopen naar de douane. Vlucht, accommodatie en huurauto en zelfs wandelroutes. Niet midden in de nacht vertrekken of laat in de middag, nee onze voorkeur die wij hadden aangegeven aan Sylvia en een plaats aan het raam met extra beenruimte in het vliegtuig en een kamer met zeezicht, daardoor hebben wij vanaf ons balkon walvissen voorbij zien zwemmen op het natuurschone Canarische eiland ‘ La Palma ‘. De huurauto was perfect geregeld net als de accommodatie dus Sylvia maakt waar wat zij beloofd.

Kortom, wij hebben genoten van een fantastische vakantie waar mijn man en ik totaal geen moeite voor hebben hoeven doen en geen stress hebben gehad. Dus wil je relaxed een ideale vakantie beleven dan kan ik Sylvia van harte aanbevelen.

Groet,

Francis de Ruiter van Apollo acupunctuur Hoorn

Haar service kost niets extra en Sylvia regelt alles voor je!

Hoewel Sylvia en ik in dezelfde woonwijk wonen, ken ik Sylvia pas sinds mijn BNI lidmaatschap.

Sylvia is een mobiele reisagent en werkt vanuit huis, zij kent heel veel mooie plekken op de wereld en weet waar je moet zijn! Een aantal jaar geleden heb van mijn echtgenoot een weekendje weg gekregen. Dat lijkt niet zo bijzonder, maar met twee kinderen die op de basisschool zitten en in het weekend sporten, is het toch wat lastiger om te boeken. Altijd een reden om het nog even uit te stellen.
Daarnaast twijfelde we tussen Sevilla en Valencia. Ik mocht namelijk m’n andere vriend ook
meenemen, m’n camera, dus ik wilde wel graag naar een stad waar ik mooie foto’s kon maken. Er
zijn daar natuurlijk super veel hotels en welke zullen we dan boeken? En boeken we dan wel de
goede, of zitten we dan aan de verkeerde kant van de stad?
Bij Sylvia was dit in een paar minuten geregeld. Ze kent me inmiddels al een paar maanden en
raadde me Valencia aan. Het hotel wat ze voor ons regelde bleek super. Keurig netjes hotel,
midden in de stad, bij gezellige restaurantjes en pleintjes.
Sylvia boekte nog een parkeerplaats met shuttelbus voor ons bij Schiphol en in Valencia regelde ze nog een Nederlandstalige fietstour. Super leuk. Wat ook heel fijn was, was dat Sylvia van afstand met ons meeleefde. Ze appte ons in Valencia om te horen of we goed waren aangekomen en of het hotel naar wens was en toen we weer terug waren, belde ze de dag erna nog even om te horen hoe het was geweest.
Wij hebben een super weekend gehad en we zijn zeer tevreden met de persoonlijke service van Sylvia.
We hebben inmiddels ook onze zomervakantie bij Sylvia geboekt.
Dus wil je niet meer avonden surfen op internet op zoek naar een goede vakantie of een weekendje weg? Haar service kost niets extra en Sylvia regelt alles voor je! Ik kan Sylvia van harte aanbevelen!
Sylvia, super bedankt voor je goede zorgen en ik heb nu al onwijs veel zin in de zomervakantie!
Groetjes,
Dana Schoenmaker – Foto van Dana

sylvia.de.wit@tui.nl

Stuur Sylvia een bericht