Thea Op de Hoek

Lemmer Bel 06-13106397 E-mail Stuur een bericht

Grote Beer 1 8531 MK Lemmer

Toon op kaart
Thea Op de Hoek
Openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Avonden en zaterdags op afspraak geopend
Zondag
Zon- en Feestdagen en tijdens vakantie aangepaste openingstijden, bel voor een afpraak
Over Thea Mijn reistips Beoordelingen

Ik ben Thea op de Hoek, persoonlijk reisadviseur in Lemmer

Met je gezin genieten van alle activiteiten op een park of een romantische trip naar Frankrijk. De zomer doorbrengen op een Grieks eiland, tapas en sangria in Spanje. Of hulp bij het uitstippelen van jouw gedroomde rondreis ergens ver weg. De perfecte vakantie is voor iedereen anders. Weet jij hoe die van jou er uit ziet? Mijn doel als jouw persoonlijke reisadviseur is jou, zonder zorgen, een onvergetelijke vakantie te laten beleven. 

“Snel onze vakantie geboekt, Thea regelt het wel”

Stel je eens voor dat je zorgeloos vanuit je luie stoel de perfecte vakantie kan boeken. Geen avonden uitzoekwerk, dubben over bestemmingen of eindeloos zoeken naar de goedkoopste periode binnen jouw vakantie. Wanneer je Thea op de Hoek vraagt voor persoonlijk reisadvies staan jij en jouw reisgezelschap centraal. Reken op:

  • Een ervaren reisadviseur die zelf vele bestemmingen kent
  • Goed persoonlijk advies over jullie mogelijkheden
  • Snelle actie en reactie op vragen en wensen
  • Eén contactpersoon die dag en nacht bereikbaar is, ook op reis

Wat anderen over Thea zeggen? Lees de reviews

Wie is Thea op de Hoek?

Positief, doortastend, stipt en snel zijn de vier woorden die mij het beste omschrijven. Eigenschappen die ik goed kan gebruiken in mijn baan als reisadviseur. Reizen maakt mij gelukkig: samen nieuwe herinneringen maken, landen ontdekken en nieuwe avonturen beleven. Samen een vakantie boeken betekent goed luisteren, filteren en dan de juiste accommodaties vinden die het meest aansluiten bij je wensen. En als ik dan positieve geluiden hoor, doet het mij goed te weten dat het weer is gelukt om samen het juiste plekje te vinden. 

“Thea is iemand die weet van doorpakken en met een goed en helder verhaal.”

Een reisadviseur die zelf de bestemmingen verkent

Drie zomers lang bracht ik door op Kreta: werken in de horeca, mensen leren kennen en genieten van de Griekse cultuur. Een onvergetelijke tijd. Na dit avontuur vond ik een baan bij een reisbureau in Lelystad en stelde ik 12 jaar lang reizen en vakanties samen voor mensen die herinneringen wilden maken. Om een onvergetelijke reis te kunnen geven, verkende ik ondertussen zoveel mogelijk bestemmingen. Door mijn eigen reiservaring kan ik jou een professioneel en duidelijk reisadvies geven. 

Wil je weten waar ik allemaal ben geweest? Ontdek het hier

Maak herinneringen op een onvergetelijke vakantie

Vakanties zijn belangrijk en je wilt natuurlijk dat alles klopt. Of het nu gaat om een strandvakantie binnen of buiten Europa, een fantastische wintersport, gezellige stedentrip of tot rust komen tijdens een weekendje weg. Een reis met familie of vrienden, op bezoek bij familie in het buitenland of een op maat samengestelde rondreis. Auto, vliegtuig, bus, cruise of trein. Een wereldreis misschien? Het kan allemaal. Als persoonlijk reisadviseur inspireer ik je graag. 

“Persoonlijk contact was erg prettig. En ook tijdens de feestdagen kon er wat geregeld worden. Bij Thea heb je niet met kantoortijden te maken.”

Keuze uit reizen van meer dan 60 reisorganisaties

Uit het enorme aanbod zet ik de beste mogelijkheden voor je op een rij, zodat jij de vakantie kunt kiezen die helemaal bij je past.

  • Ik werk samen met onder andere TUI 
  • En ook met meer dan 60 reisorganisaties uit Nederland, België en Duitsland
  • Zo vind ik voor jullie de perfecte vakantie
  • Veilig en vertrouwd met de garanties van TUI, ANVR en SGR

Is boeken via een reisagent duurder?

Een kort, duidelijk antwoord: nee. Als jij een vakantie boekt via Thea op de Hoek, kost je dat niets extra. Je krijgt persoonlijk advies aan huis of waar jij wilt. Zo vind je in minder tijd, met meer gemak de vakantie waar jij blij van wordt. Heb jij andere vragen over het boeken via een persoonlijk reisadviseur? Stel ze! Stuur direct een bericht.

“Veel informatie gegeven en meegedacht om deze reis naar wens in te vullen. Toegankelijk en bereikbaar!” 

Ontdek wat de bestemming van jouw droomvakantie is

Maak een afspraak met Thea op de Hoek. Leg mij al jouw wensen en ideeën voor, om te ontdekken van welke vakantie jullie blij worden. Mail mij gerust of vul het formulier in. Ik maak graag kennis met je!

Klantbeoordelingen

Alhoewel ik zelf deze reis op het oog had en jou vroeg om te boeken: kleurde jij de omranding fleurig en vakkundig in. Ik kan…

Ann Stilma

Thea heeft voor ons een reis naar Lapland uitgezocht naar een mooie locatie in de wildernis van Finland (Wilderness Hotel Nellim). Alles was helemaal top…

Evelien & Remco

Thea heeft voor ons een familiereis naar Zuid-Afrika geregeld. Alles was uitstekend voorbereid zodat we een zorgeloze vakantie met ons gezin hebben gehad. Heel hartelijk…

Stef & Hanneke Prins
Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Avonden en zaterdags op afspraak geopend
Zondag
Zon- en Feestdagen en tijdens vakantie aangepaste openingstijden, bel voor een afpraak
thea.op.de.hoek@tuiathome.nl

Stuur Thea een bericht