Thea Op de Hoek

Lemmer Bel 06-13106397 E-mail Stuur een bericht

Grote Beer 1 8531 MK Lemmer

Toon op kaart
Thea Op de Hoek
Openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Avonden en zaterdags op afspraak geopend
Zondag
Zon- en Feestdagen en tijdens vakantie aangepaste openingstijden, bel voor een afpraak
Over Thea Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Ann Stilma

Alhoewel ik zelf deze reis op het oog had en jou vroeg om te boeken: kleurde jij de omranding fleurig en vakkundig in.
Ik kan je altijd bellen op welk tijdstip dan ook en dan verzorg je het prima! Kreeg de reispapieren met een reisgidsje! En ook in de vakantie reageer je gelijk op mijn vragen.
Top Thea. Wij bellen jou voor een volgende reis!

 

Evelien & Remco

Thea heeft voor ons een reis naar Lapland uitgezocht naar een mooie locatie in de wildernis van Finland (Wilderness Hotel Nellim). Alles was helemaal top geregeld, zodat wij een zorgeloze vakantie hadden met geweldige activiteiten. Voor ons een onvergetelijke herinnering.

Stef & Hanneke Prins

Thea heeft voor ons een familiereis naar Zuid-Afrika geregeld. Alles was uitstekend voorbereid zodat we een zorgeloze vakantie met ons gezin hebben gehad.
Heel hartelijk dank voor je prima service.

Rondreis Zuid-Afrika - Spot de Big Five - TUI tours 21-daagse rondreis Grand Tour Zuid-Afrika (Rondreis) - Zuid-Afrika -  Swaziland | TUI 21-daagse rondreis Grand Tour Zuid-Afrika (Rondreis) - Zuid-Afrika -  Swaziland | TUI
Sylvia Nugter van Tamelen Nugter

We hebben voor het eerst een reis geboekt via Thea en alles naar dikke tevredenheid. Thea luistert goed, geeft goede tips, reageert heel snel en komt met goede suggesties, beweegt mee wanneer de wensen toch iets anders worden. Het contact is super fijn.
Mochten we weer een reis boeken dan schakel ik Thea zeker in.
Nogmaals dank Thea voor je inzet en goede ideeën

Loes Nijenhuis

Super communicatie en een top vakantie gehad. Thea helpt prettig en ondersteund goed.

Ann Stilma

Voor het eerst een TUI-reis geboekt bij Thea in Lemmer. Het is persoonlijker en bij vragen lost ze het gelijk op! De reispapieren werden in een mooi doosje toegestuurd. Dikke pluim!! Dit werkt voor mij beter dan TUI-contactcentrum of reisburo. Zal haar zeker benaderen voor een evt.volgende TUI-reis.

Suzanne Boeijen

Ik geef Thea een dikke 9!!
Ze regelt alles snel en tot in de puntjes. Superfijn!!

Familie Kuipers

Wij hebben onze rondreis naar Canada via Thea geboekt. Ze heeft bruikbare tips gegeven en goed geluisterd naar onze wensen. Bij vragen e.d. was ze vlot bereikbaar en werd er adequaat gehandeld. De hotels, vluchten etc waren prima voor elkaar! Vooraf kregen we nog een prachtig reisboek waar we nog veel tips uit hebben gehaald. En als toetje kregen we nog een heerlijke taart thuis met onze vakantiefoto’s erop!

15-daagse rondreis Canada & Rocky Mountains (Rondreis) - Canada | TUI
Anne Sophie Kaat

Afgelopen zomervakantie heeft Thea ons geholpen naar het zoeken van een resort in het prachtige Zakynthos! Wat hebben wij genoten van deze onvergetelijke vakantie! 🌞🌴Thea heeft voor ons alles geweldig geregeld en uitgezocht! Nogmaals heel erg bedankt, wij komen volgend jaar graag weer terug!

Lotte Bosma-van Vulpen

Thea heeft ons goed geholpen bij de zoektocht naar een vakantie door Scandinavië. Mede door haar oplettendheid hebben wij honderden euro’s bespaard door een aantal dagen later te vertrekken. Fijne, snelle en duidelijke communicatie wat erg prettig was!

Petra Kelderhuis

Wij hebben een supermooie vakantie gehad in Kroatië. Het was echt heel goed georganiseerd. Alle informatie stond duidelijk in een map met allemaal telefoonnummers mocht er wat zijn. Echt top. Ons laatste appartement viel echt tegen, maar dankzij Thea super opgelost. Dankjewel Thea

Harriët Töben

Thea heeft een mooie accommodatie uitgezocht op Rhodos en alles goed geregeld. Net als de vorige keer op Kreta!
Volgende vakantie vraag ik haar weer, ideaal.

All Inclusive Rhodos - Vervlijf in luxe hotels | TUI
Anneke Voerman

Voor deze zomervakantie waren wij door omstandigheden erg laat met boeken. Thea heeft ons super goed geholpen en nog mooie accommodatie voor ons weten te vinden in Scandinavië. We hebben een prachtige rondreis kunnen maken.

13-daagse rondreis het beste van Zweden (Rondreis) - Zweden - Denemarken |  TUI
Bert en Erika Plomp

In verband met familiebezoek wilden wij graag op korte termijn een reis naar Canada maken. Thea heeft alles voor ons perfect geregeld. Vlotte en heldere communicatie en uiteindelijk bracht zij de reispapieren ook nog bij ons thuis. Super!! Volgende keer gaan wij Thea zeker weer benaderen om voor ons een vakantie te boeken

Els Verheijen

Alles goed verlopen en een zeer goed hotel met heerlijk eten!

Sieneke Lemstra

Nu al een aantal jaar regelen we de zomervakantie via Thea. Zij maakt een selectie van de wensen die we hebben (wij zien door de bomen het bos niet meer). Meestal komt er nog een aanvullend eisenpakket. Thea komt altijd met een aantal goede keuzes.
We zijn altijd blij met de service die Thea biedt!
Erg tevreden zijn wij over de persoonlijke benadering.

Jurie Bakker

Top vakantie gehad op Mallorca. Alles via Thea goed geregeld. Met vragen, problemen en wijzigingen kon je altijd snel en makkelijk bij haar terecht Super tevreden!!

Sven Verschut

Thea is geweldig!
Zowel geweldige aanraders als perfecte suggesties op bepaalde vlakken.
Alle volgende vakanties met Tui gaan via Tui at home Lemmer. Ik ben helemaal tevreden.

Lena Heeres

Geweldig geholpen door Thea om een onvergetelijk vakantie te boeken helemaal naar onze wensen. Ze heeft goed geluisterd en we zaten dan ook op het juiste adres , samen met onze kinderen hebben we een geweldige vakantie mogen beleven. Thea en ook TUI reuze bedankt, ik heb me nergens zorgen over hoeven maken 👍🏻

Rene van den Heuvel

We wilden last minute op vakantie. Thea is gelijk op zoek gegaan en had hele mooie opties uitgezocht. We hebben een super vakantie gehad in een prachtige accomodatie. Thea was goed bereikbaar tijdens onze vakantie. We zijn heel tevreden!

Merel Haanstra-Forma

In 2016 hadden we voor het eerst contact met Thea over een rondreis naar West-Amerika. Nadat we deze plannen niet concreet konden maken ivm werk zouden we in 2020 voor de herkansing gaan. Helaas gooide corona toen roet in het eten. Eind mei hebben we de reis eindelijk alsnog kunnen maken. Thea heeft ons al die jaren enorm geholpen bij het maken van keuzes. Vooral tijdens corona was dit een uitdaging ivm alle onduidelijkheden en onzekerheden. Het contact verliep fijn en snel. Voor een volgende reis zullen we zeker weer contact met Thea opnemen!

23-daagse fly-drive See it all Western USA (Rondreis) - Verenigde Staten |  TUI

 

Willem en Petra Toering

MADEIRA
Prachtige vakantie gehad, heerlijk gewandeld,
super netjes hotel, gastvrij, vriendelijk team, lekker eten, mooie tuin rondom, iedere avond live muziek, kortom we hebben genoten!
Alles perfect geregeld door Thea, super bedankt!!

Maaike van Winkel

Net terug van een heerlijke vakantie in Mexico! Zo genoten en alles was naar wens. 😄 Wij zijn altijd goed geholpen door Thea. En snel antwoord als we vragen hadden. 👍🏼

11-daagse rondreis Hoogtepunten van Mexico (Rondreis) - Mexico | TUI
Jannette kramer

Fantastische vakantie gehad in Turkije ( tui blue seno )
Alles wat super geregeld dankzij Thea! De volgende vakantie boeken we weer via jou 😄 bedankt!

Karin Verschut

Wij zijn op vakantie geweest naar Kos, Thea heeft ons geholpen met een mooi hotel uitzoeken daar. En wat hebben we genoten van deze prachtige plek. Dit was een super goeie keus ❣️
De tip om een tijdslot te reserveren was fijn dat het kon maar hebben we gelukkig niet nodig gehad.
Dank je wel Thea, volgende keer zoeken we je weer op om een vakantie te boeken. 😘

Anita van Drie

Top vakantie gehad! Thea neemt je alles uit handen en regelt alles tot in de puntjes voor je.
Altijd snel in reageren en geen vraag is teveel.
Eerlijk advies geeft ze je.
We hebben een heerlijke vakantie gehad op Curaçao.

Bedankt Thea en tot de volgende keer! Groetjes Anita

Froukje Bijlholt

Reis naar deze mooie stad verliep volgens planning. We hadden tijd om van deze relaxte stad met vriendelijke en behulpzame bevolking te genieten. Er is veel moois te bezichtigen en het weer was half mei zeer aangenaam. Fijn hotel in het centrum en daardoor veel bezienswaardigheden lopend bereikbaar. Combinatie met een dagreis naar Toledo is een aanrader. We hebben een prima goed verzorgde trip gehad.
Bedankt Thea!

Gernanda Vos

Thea heeft ons super goed geholpen aan een verblijf op Curaçao. Ze reageert erg snel en regelt zaken ook meteen. Ze was ook beschikbaar mochten we nog vragen gehad hebben.
Het was voor ons de eerste keer dat we de organisatie van een vakantie uit handen gaven, maar ik raad het iedereen aan!

  Trouwen boeket
Kobie Mastenbroek

Onze reis naar Canada heeft Thea perfect geregeld, een dikke 10 voor haar!! 👍👌

Treinmaatschappij VIA Rail Canada | Destin Travel

(foto trein: Destin Travel group!)

Ilonka Dam

Alles was heel goed geregeld. Niets op aan te merken.

Carolien Borneman

Thea is heel betrokken en regelt alles voor je, geen vraag is teveel voor haar. Zij adviseert goed, kortom Superdame 👌👌👌

Vakantie Curaçao - Hagelwitte, tropische stranden | TUI
Havva Guley

Thea heeft ons super geholpen met het boeken en kiezen van onze geweldige rondreis Thailand. Je kan al je vragen makkelijk via de app stellen en reageert super snel. Nogmaals bedankt Thea.

Ypie van der Bijl

Bedankt voor de fijne service! Goed advies. Was een erg mooi en goed hotel vlakbij het strand! Prachtige omgeving 🏝️

Ana Franco

Wij willen Thea bedanken voor haar uitstekende dienstverlening bij het plannen van onze vakantie naar Turkije. We hadden een onvergetelijke reiservaring die we nog lang zullen koesteren en we zouden Thea ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele reisagent. Dank je wel Thea 😊

Alice Schop

Wat hebben we samen met ons gezin een fantastische reis naar Disney gehad. Echt een magisch avontuur.
Thea heeft dit allemaal voor ons uitgezocht en geregeld. Allemaal in heel goed overleg met ons zodat het precies een reis was die bij ons paste. Altijd goed bereikbaar en een snelle en persoonlijke reactie op onze vragen. Super bedankt Thea!

Cees Klijnstra

We hebben samen met Thea weer een prachtige reis uitgezocht. De lat lag vrij hoog doordat we de vorige keer een rondreis door Bali gedaan hebben en dat heel goed is bevallen.Deze keer naar Gambia en het was weer geweldig. Prachtig weer, een goed hotel en 2 overnachtingen in het binnenland in een lodge wat ook een belevenis was en je ziet hoe daar de mensen leven.
In Kotu genoeg mogelijkheden voor excursie’s Kortom een aanrader.

Tineke Kuizenga

Super! Heel fijn contact met Thea, via de app snel een reactie op vragen (zowel in de voorbereiding als tijdens de vakantie) en alles was heel goed geregeld. We hebben een heerlijke vakantie gehad!!

 

Idske de Vries

*Goede service
*Snelle reactie
*Denkt goed mee en komt ook altijd met keuze
*Goed bereikbaar

Thea regelt onze trips altijd top!

Chalet Hotel am Leitenhof in Scheffau - inclusief skipas - Summit Travel
Jaap en Janet Jongsma

Wij hebben, door al het voorwerk van Thea, kunnen genieten van een zorgeloze zonvakantie op Lanzarote. Alles was tot in de puntjes geregeld. M.b.v. de Tui app hadden we ruim op tijd alle benodigde informatie voor de reis en transfers binnen. Een echte aanrader om gebruik te maken van Thea, zij doet alle voorwerk, je hoeft zelf alleen maar een keuze te maken en je koffers te pakken en vooral genieten van je vakantie.

Fam Straathof

We waren wat onzeker over het online boeken van onze vliegtickets naar Mexico, daarom Thea gevraagd om advies.
Resultaat: al het papierwerk voor ons geregeld en ook nog goedkoper uit! Zo kon ons vakantiegevoel nòg eerder beginnnen.
Vlotte reacties, lekker informeel en alles top geregeld. Dikke pluim!

All Inclusive Holidays to Cabo San Lucas 2023 / 2024 | TUI.co.uk Vakpersbericht TUI Nederland - Los Cabos, nieuwe TUI-bestemming met  AeroMexico
Louise Jaspers Faijer

Thea heeft onze reis naar Curaçao tot in de puntjes geregeld, parkeren bij Schiphol, stoelreservering, autohuur op de bestemming en natuurlijk het hotel. Heel fijn dat we hier zelf geen tijd aan hoefden te besteden en dat Thea goed met ons mee heeft gedacht. Volgende reis boeken we zeker weer bij Thea.

Corendon Mangrove Beach Resort
Hielkje Bergstra

Wij zijn met de hele familie op vakantie geweest naar Turkije. Hebben onze wensen bij Thea neergelegd, en ze kwam met een prachtig resort Ze heeft heel goed aangevoeld wat wij graag wilden. Een top vakantie gehad.

 

Johan en Nynke

Thea hebben we ingeschakeld voor onze “grote” reis naar Zuid-Afrika gezien hier veel uitzoek- en regelwerk bij kwam kijken. Zij heeft ons hier ontzettend goed in ondersteund. Alles was tot in de puntjes super duidelijk geregeld. We hebben genoten van prachtige safari’s, super mooie lodge’s en een prachtige natuur. Als we weer eens een reis plannen dan weten we Thea zeker te vinden.

Fam. Hadders

Wij zijn heel erg tevreden over de professionele begeleiding van Thea. Het meedenken om de vakantie zo comfortabel mogelijk te maken was super. Die service die net even dat extra geeft zorgt ervoor dat we de volgende keer zeker weer via haar een reis boeken!

Ellie Hakvoort

Alles weer naar wens…vlotte communicatie, snel en tot in de puntjes geregeld!

Chris en Carolien Borneman

Wij hebben inmiddels 3x een vakantiereis geboekt via Thea Op de Hoek, en zijn zeer tevreden over haar goede kwaliteiten en regelen van de vakanties . Geen vraag is haar teveel , je wordt leuk en spontaan te woord gestaan, kortom helemaal top een dikke 10 krijgt zij van ons .

Jody de Vries

Ook dit jaar weer onze vakantie geboekt bij Thea op de Hoek. Dit keer naar Zuid Frankrijk en we hebben 2 heerlijke weken gehad. Thea weet ondertussen precies wat onze wensen zijn en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Voor een onbezorgde vakantie, raden we zeker aan om contact met Thea op te nemen!

Camping Domaine des Naïades - Côte d'Azur Camping Domaine des Naïades - Côte d'Azur - Restaurant en bar
Rianne de Vries

Thea heeft ons goed geholpen met het regelen van onze vakantie.
Alles was tot in de puntjes geregeld, wanneer wij nog vragen/onduidelijkheden hadden konden wij zonder problemen een berichtje sturen naar Thea en hadden wij snel reactie.
Een echt aanrader dus!

Pieter & Rianne

Ton/Annie Aarnink

Prima geholpen en fijn dat we jou als tussenpersoon hadden de reis goed te regelen
Groetjes

Mirjam Huberts

Door jou de geweldige service hebben we een prachtige vakantie op maat in Noorwegen gehad. Aan al onze persoonlijke wensen is voldaan. We kijken alweer uit naar de volgende vakantie via TUI at Home tot in de puntjes geregeld door Thea op de Hoek.

Vakantie Noorwegen - Reis naar de Noorse fjorden | TUI 7-daagse fly-drive Noorwegen fjorden & kusten (Rondreis) - Noorwegen | TUI
Ellie Hakvoort

Voor het eerst bij Thea geboekt…heel prettig dat het via de app kon. Vlotte communicatie en denkt goed mee.
Mooie vakantie geboekt bij haar. Wederom voor herhaling vatbaar.

Camping La Chapelle | Languedoc - Roussillon | Frankrijk | Eurocamp  campingvakanties La Chapelle Campsite | Camping at La Chapelle in Rousillon | Eurocamp.co.uk
Monique Vredenburg

Thea heeft onze vakantie naar Mexico geregeld. Ze heeft ons echt compleet ontzorgd met alle voorbereidingen. Waar andere reizigers bij aankomst in Mexico vertraging opliepen en opnieuw achteraan konden sluiten in lange rijen omdat ze hun formulieren niet op orde hadden, had Thea dit voor vertrek keurig uitgelegd en geregeld. Wij konden hierdoor vlot door de douane en dat is echt top na zo’n lange vlucht. Volgende keer boeken we onze vakantie zeker weer via Thea!

Paula Overwijk- Reith

Thea heeft voor ons een geweldige rondreis geboekt in Ierland. 2 Vakantiewoningen, een aantal hotels en 4 keer een ferry geboekt. Tijdens het uitzoeken wist ze precies wat wij wilden en dacht met ons mee. Alles verliep prima. Het informatiepakket was ook heel duidelijk. De organisatie had een klein foutje gemaakt, maar dit heeft Thea prima opgelost. Ik hoefde zelf niets te ondernemen. Helemaal top! De volgende keer komen we zeker bij haar terug.

Ontdek Ierland. Ongerept, groen en ruig. De onontdekte parels van Ierland
Selma Hoogland

Voor de eerste keer geboekt via Thea, zeker niet de laatste keer. Fijn snel reactie op mail of app. Super hotel in Mayrhofen voor ons geboekt.

Jannette kramer

Wij hebben voor de eerste keer een vakantie geboekt via thea. Dit is ons super bevallen! Alles werd geregeld! Ook snel contact via de app! Heel fijn! Voor nu en nog eens 😃 bedankt!

Manouk van den Berg

Voor de tweede keer onze reis bij Thea geboekt, en wederom alles fantastisch! Thea denkt mee met hotels, vliegtijden en bezienswaardigheden. Zelfs ondanks darde reis op korte termijn geboekt werd was er voldoende keus om uit te kiezen. Voor de volgende reis gaan we zeker Thea weer een berichtje doen!

8-daagse excursiereis Best of Lapland (Rondreis) - Finland | TUI 1e reis Stedentrip Lissabon tips: must-sees, do's & meer - dé VakantieDiscounter 2e reis

 

Michel Scherpenzeel

Thea heeft ons uitstekend advies gegeven ons geholpen een juiste vakantie te kiezen. Hoewel de vertrekdatum dichtbij lag (last-minute) wist ze ons toch te voorzien van een ruime keuze mogelijkheden binnen ons wensenpakket. Volgende keer zullen wij ons zeker weer bij Thea melden, ze doet er alles aan om de vakantie te laten slagen en geeft een breed advies over uiteenlopende zaken (Bezienswaardigheden, zonuren, autohuur). Thea is een aanrader, bedankt voor je fijne hulp!

 

Familie Stam

In de meivakantie van 2022 zijn we met ons gezin naar Tui Magic Life op Rhodos geweest. Wat een fantastisch resort, all inclusive en alles perfect geregeld. Keurig netjes, mooie zwembaden, heerlijk eten en veel sportmogelijkheden voor jong en oud. We boekten de reis via Thea en ook dat was perfect. Snel en fijn contact. TOP!

Peter

Thea bedankt super geregeld we hebben een mooie vakantie gehad op Rhodos…

Louise Jaspers Faijer

Deze keer gingen we naar Legoland, ook deze autovakantie met vrienden is weer tiptop verzorgd door Thea.
Alles keurig geregeld, we hebben een erg leuke vakantie gehad.

Chris en Alie Lantrok

We genoten van een heerlijk weekje op Kos. Alles was goed geregeld en duidelijk en bij
vragen was er duidelijke uitleg. Dank je wel Thea

Joyce de Haan

Korte lijntjes, alles mooi en goed geregeld. Snel en goed bereikbaar. Snelle reacties! Zoekt alles voor je uit.

Disneyland Parijs – maart 2022

Disneyland® Paris - Dream Castle (hotel) - Parijs (Marne-la-Vallée) -  Frankrijk | TUI
Inge

Knap hoe Thea onze -nog vage- wensen snel wist te vertalen in een passend advies; het was een schot in de roos! Super tevreden.

Oostenrijk – februari 2022

Wietze loijens

Super wintersport vakantie gehad. Uitgezocht samen Thea. Goed geregeld en alles was dik voor elkaar. Wanneer je onbezorgd op vakantie wil, is dit het juiste adres.

Oostenrijk – Februari 2022

Froukje Jellesma

Met behulp van Thea hebben we een prachtige reis naar Mexico gemaakt.

Thea heeft al onze zorgen omtrent de coronamaatregelen weggenomen. Dit door o.a. alle formulieren zo compleet mogelijk aan te leveren, veel informatie te verstrekken en een compleet pakket af te leveren.

We zijn uitermate tevreden over haar deskundigheid en werkwijze.
Nogmaals bedankt Thea en tot ziens!

Mexico – februari 2022

  Goedkope vakantie Mexico - Reizen naar Mexico | TUI
Jelmer de Laat

Geweldige service, Thea had alles top op de puntjes uitgezocht en was altijd snel bereikbaar. Super vakantie gehad, zou zeker nog een keer via haar boeken.

Oostenrijk – februari 2022

Wintersport Frankrijk - Skivakantie inclusief skipas | TUI
Patricia Koehoorn

Het enige wat we zelf nog moesten doen was onze koffers inpakken. De rest heeft Thea geregeld en het was TOP! We hebben een heerlijke vakantie gehad op Gran Canaria, Thea heeft perfect geluisterd naar onze wensen en daar een prachtige accommodatie bij gevonden. De volgende keer zullen we Thea zeker weten weer vragen!!!

Gran Canaria – februari 2022

Vliegtickets Gran Canaria - Goedkoop vliegen naar Gran Canaria | TUI fly
Wilma riemersma

Heerlijke vakantie gehad naar Curaçao. Alles was tot in de puntjes geregeld door Thea , echt een aanrader om via jou te boeken vooral met al die coronaregels en papierwerk. Dankzij jou zijn we zorgeloos op vakantie geweest?

Curacao – februari 2022

Vakantie Curaçao - Boek je hotel in Curaçao | TUI large-Vliegtuig 2
P Leijen

Prachtige vakantie naar Lapland geboekt bij Thea Op de Hoek van Tui at Home reizen. Alles is door haar uiterst zorgvuldig geregeld waardoor wij een week lang onbezorgd hebben kunnen genieten van de vakantie met dagelijkse excursies.

Fins Lapland – januari 2022

Finland Wintersport_Stockbeeld_Hondenslee
Familie Bijlholt

In de Corona-tijd een boeking voor een groep van 10 personen van uiteenlopende leeftijden rondzetten is niet eenvoudig.
Wij zijn hierbij uitstekend ondersteund door Thea Op de Hoek uit Lemmer.
Zowel bij de keuze van de accommodatie als bij de voorbereiding van de reis, en zelfs tijdens de reis, zijn we prima geholpen. We hebben mede hierdoor een fantastische tijd in de Spaanse zon gehad.
Thea bedankt!! En graag tot een volgende keer!!

Tenerife – januari 2022

Cees en Corrie Rademaker

Al jaren tevreden over het verzorgen van onze reizen door Thea op den Hoek Tui at Home kreeg het dit jaar in november een extra “boost”. Door Covid en quarantaine op Gran Canaria was het Thea met hulp en steun, die ons echt hielp er doorheen te komen. Geweldige dank daarvoor en dus een aanbeveling voor ieder die een goed verzorgde reis zonder extra zorgen tegemoet wil zien.

Appartement Canarische Eilanden - Luxe appartementen | TUI
Floor en Stef

Wat een heerlijke vakantie hebben wij gehad! Dankzij Thea hebben we zorgeloos kunnen genieten en zonder moeite de Corona papieren geregeld. En Bonaire was zeker de moeite waard!
We gaan snel weer boeken via Thea!
Groet van Stef en Floor

Bonaire – november ’21

Ellis Molenaar

Avonden lang zochten we met ons mobieltje op de bank naar een toffe vakantie. Een niet al te duur weekje naar de zon is wat we wilden! Maar we zagen door de bomen het bos niet meer en twijfelden of we wel echt de goede deals voor ons hadden… Tijd om onze zoektocht uit te besteden aan Thea! Die kwam binnen een paar dagen met een shortlist passend bij onze wensenlijst en ons budget. We hoefden alleen nog de leukste uit te kiezen! Thea regelde vervolgens de boeking en alles wat er bij komt kijken. Dank dat je ons hebt geholpen. Je hebt van onze voorstress echt voorpret gemaakt! 🙂

Mallorca – oktober 2021

Karin en Eric

Thea heeft ons op heel korte termijn geweldig geholpen in het vastleggen en verder uitzoeken van een heerlijke zon vakantie.
Snel geholpen én volledig geholpen: met al die extra maatregelen tegenwoordig moet je maar net weten welk papiertje.. Thea wel dus!
Mede met hulp van Thea prachtige warme week weggeweest in de herfstvakantie

Fuerteventura oktober 21

AYT0917_On_Holiday_10567_Print (1)
Jan en Marian Breimer

We hebben een heerlijke vakantie gehad op Curaçao.
Maar wat een gedoe met alle papieren invullen in deze corona tijd. Thea heeft ons daar ontzettend fijn mee geholpen en konden we op schiphol al erg makkelijk inchecken.
Super bedankt Thea.
We hebben genoten!

Curacao oktober 21

 

 

Mariëlle Game

Wat een service! Ik wil nooit meer anders.
Bedankt Thea

Kreta oktober 21

All Inclusive Kreta - Op en top luxe in Griekenland | TUI
Ursula Metz

Thea op de Hoek….Ik neem nooit de tijd of het initiatief om een beoordeling achter te laten maar voor Thea maak ik graag een uitzondering. Wat een fantastische reisadviseur met een eindeloos geduld wat betreft het uitzoeken van onze vakanties, al onze vragen en onze wensen. Wij konden niet kiezen en zijn op aanraden van Thea naar het hotel HM Ayron Park op Mallorca geweest. Wat een top hotel met de zwembaden en bar op het dakterras. Ik kan het een ieder aanraden, zowel het boeken bij Thea als het hotel!!!

Mallorca september 21

HM Hotels Ayron Park
Hans en Harmke van Maldegem

Thea heeft ons super geholpen en begeleid bij het boeken en ook tijdens onze reis naar Canada, vooral met de strenge corona maatregels was dit niet eenvoudig en ons alleen niet gelukt!!
Heel persoonlijk en fijn contact; tijdens, maar ook tot het eind van de reis. Hebben heel veel steun aan Thea ervaren !!

Canada – september 2021

Canada
H.J. Kuijper

Thea heeft al vele vakanties voor ons geregeld. Zeer professionele maar ook heel vriendelijke begeleiding. Neemt je heel veel werk uit handen. Top. Was ons zelfs een bloemetje waard

Zon 3
Femke Krol

Een heerlijke vakantie op Kos gehad dankzij Thea. Alles was top geregeld, communicatie super. Best even een gedoe rondom de corona regels, maar Thea laat precies weten wat je in moet vullen, voor elkaar moet hebben etc.

Kos – september 21

Zee - Stockbeeld_Griekenland.jpg

 

Bangma-Gorter

Wij hebben een fantastische vakantie gehad mede door de hulp van Thea. Alles wordt voor je geregeld, dit zorgt voor een ontspannen start! Thea denkt goed mee en komt met goede ideeën zo zijn wij naar Curaçao geweest ipv Portugal. Ik bel Thea zeker weer!

Curacao – september 21

Diving  Curaçao.jpg Curacao Curacao
Hidde en Anca

We keken uit naar een heerlijke zonvakantie maar hadden geen zin in het ‘gedoe’ wat betreft het regelen en de steeds wisselende Coronaregels. Daarom besloten we Thea in te schakelen en ze heeft ons echt geweldig geholpen. Onze vakantie was tot in de puntjes geregeld en we konden zonder zorgen op reis. Thea is ontzettend fanatiek en behulpzaam, we hebben een geweldige vakantie gehad! Bedankt!

Samos
Eén vast aanspreekpunt

“Het contact was heel prettig, zowel per mail als per telefoon. Je reageerde heel snel op onze mails en paste je prima aan aan onze wensen voor de reis.”

Reisadvies

“Snelle actie en reactie op vragen en wensen. Wij zijn tevreden!”

Op maat samengesteld

“Denkt mee in wensen en biedt verschillende opties die daarbij aansluiten. Snel onze reis geregeld, zonder dat wij daar veel voor hoeven doen. Thea regelt het wel!”

Reisadvies

“Thea is iemand die weet van doorpakken en met een goed en helder verhaal.”

“Snelle service en goed advies”

Reisadvies

“Veel informatie gegeven en mee gedacht om deze reis naar wens in te vullen.Toegankelijk en bereikbaar!”

Gemak vanuit huis

“Foutloos, stipt en zeker.”“Prima diensten makkelijk vanuit je luie stoel doorgeven wat je zoekt en alles wordt geregeld”

Persoonlijk

“Persoonlijke benadering erg prettig ! i.v.m met gebroken dagen i.v.m feestdagen kon er toch wat geregeld worden om een doordat je niet met kantoortijden te maken hebt .”

Persoonlijk reisadvies

“Het contact was heel prettig, zowel per mail als per telefoon. Je reageerde heel snel op onze mails en paste je prima aan aan onze wensen voor de reis.”

thea.op.de.hoek@tuiathome.nl

Stuur Thea een bericht