Thea Vennik

Sint Nicolaasga Bel 06-52660470 E-mail Stuur een bericht

Dobbeleane 18a 8521 KR Sint Nicolaasga

Toon op kaart
Thea Vennik
Openingstijden
Maandag
09:00 - 20:00
Dinsdag
09:00 - 20:00
Woensdag
09:00 - 20:00
Donderdag
09:00 - 20:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 20:00
Zondag
Gesloten. Inloop in De Marktloads op afspraak
Over Thea Mijn reistips Beoordelingen

Samen maken we jouw dromen waar

Als zelfstandig ondernemend reisadviseur van TUI at Home ben ik de expert op het gebied van reizen maar ook van de beste service. Ik werk vanuit huis of op locatie in De Marktloads en ga met veel plezier naar de mensen toe. Mensen die het heerlijk vinden om op vakantie te gaan maar geen zin of tijd hebben om alles zelf te regelen. Maar ook voor mensen die extra service waarderen en zo volledig mogelijk ontzorgd willen worden. En daarin ga ik ver, hoor…

Van het afsluiten van verzekeringen, stoelreservering, printen van boardingpassen, online inchecken, het regelen van een huurauto tot een visumaanvraag… Je hoeft eigenlijk alleen je koffer zelf in te pakken. We zitten bijvoorbeeld samen aan de keukentafel op zoek naar de ideale vakantie. Samen thuis, samen uit.

Wat is er prettiger dan één contactpersoon te hebben voor al je reizen?
Geef je wensen aan mij door, en ik zoek een vakantie die bij jou past. Dit betekent een persoonlijk advies op maat en geen eindeloos gezoek op het internet.

Voor deze service betaal je niets extra!

Ben je op zoek naar een rondreis door Canada? Of wil je lekker luieren op het strand? Liever actief in de bergen? Voor alle soorten reizen kun je bij mij terecht.
Je kunt me bereiken per mail of telefoon, en een bezoek bij jou thuis of in De Marktloads is mogelijk. Dit kan allemaal op een tijdstip dat jou past.

Bovendien valt je reis onder de ANVR en SGR voorwaarden, waardoor je met een zeker gevoel op vakantie kunt gaan.

Naast TUI behoren vele andere reisorganisaties tot mijn assortiment: De Jong Intra Vakanties, Travel Trend, Silverjet, Buro ScanBrit, Sunair, Sawadee en vele andere. Bovendien kan ik ook je hotel of vakantiewoning boeken.

Reizen is mijn passie, ik werk al ruim 15 jaar in de reisbranche en bovendien heb ik tijdens privé- en studiereizen zelf al heel veel van de wereld gezien dus ik kan je optimaal adviseren.

Neem contact met me op voor vrijblijvend advies, ik denk graag met je mee.
Graach oant sjen!

Klantbeoordelingen

“Super geholpen. Goed advies en snelle reactie.”

Goed advies

“Geweldig! We wilden met 4 volwassenen en 3 kinderen op vakantie. Je kwam langs om de mogelijkheden te bespreken. We hebben een keuze gemaakt en…

Heerlijke vakantie

“Thea, je hebt ons last minute aan een heerlijke vakantie geholpen. Door jouw flexibele instelling hebben we heerlijk kunnen genieten van Kroatië!”

Last minute
Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
09:00 - 20:00
Dinsdag
09:00 - 20:00
Woensdag
09:00 - 20:00
Donderdag
09:00 - 20:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 20:00
Zondag
Gesloten. Inloop in De Marktloads op afspraak
thea.vennik@tui.nl

Stuur Thea een bericht