Thea Vennik

Sint Nicolaasga Bel 06-52660470 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Dobbeleane 18a 8521 KR Sint Nicolaasga

Toon op kaart
Thea Vennik
Openingstijden
Maandag
09:00 - 20:00
Dinsdag
09:00 - 20:00
Woensdag
09:00 - 20:00
Donderdag
09:00 - 20:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 20:00
Zondag
Gesloten.
Over Thea Mijn reistips Beoordelingen

Samen maken we jouw dromen waar

Als zelfstandig ondernemend reisadviseur ben ik de expert op het gebied van reizen maar ook van de beste service. Ik werk vanuit huis en kom indien gewenst bij je thuis langs. Vind je het heerlijk om op vakantie te gaan maar heb je geen zin of tijd om alles zelf te regelen? Neem dan contact met mij op. Maar ook als je extra service waardeert en zo volledig mogelijk ontzorgt wilt worden ben je bij mij aan het juiste adres.

Van het afsluiten van verzekeringen, stoelreservering, printen van boardingpassen, online inchecken, het regelen van een huurauto tot een visumaanvraag… Je hoeft eigenlijk alleen je koffer zelf in te pakken. We zitten bijvoorbeeld samen aan de keukentafel op zoek naar de ideale vakantie. Samen thuis, samen uit.

Wat is er prettiger dan één contactpersoon te hebben voor al je reizen?
Geef je wensen aan mij door, en ik zoek een vakantie die bij jou past. Dit betekent een persoonlijk advies op maat en geen eindeloos gezoek op het internet.

Voor deze service betaal je niets extra!

Ben je op zoek naar een rondreis door Canada? Of wil je lekker luieren op het strand? Liever actief in de bergen? Voor alle soorten reizen kun je bij mij terecht.
Je kunt me bereiken per mail of telefoon, en een bezoek bij jou thuis is mogelijk. Dit kan allemaal op een tijdstip dat jou past.

Bovendien valt je reis onder de ANVR en SGR voorwaarden, waardoor je met een zeker gevoel op vakantie kunt gaan.

Naast TUI behoren vele andere reisorganisaties tot mijn assortiment: De Jong Intra Vakanties, Travel Trend, Silverjet, Buro ScanBrit, Sunair, Sawadee en vele andere.

Reizen is mijn passie, ik werk al ruim 20 jaar in de reisbranche en bovendien heb ik tijdens privé- en studiereizen zelf al heel veel van de wereld gezien dus ik kan je optimaal adviseren.

Neem contact met me op voor vrijblijvend advies, ik denk graag met je mee.
Graach oant sjen!

Klantbeoordelingen

“Super geholpen. Goed advies en snelle reactie.”

Goed advies

“Geweldig! We wilden met 4 volwassenen en 3 kinderen op vakantie. Je kwam langs om de mogelijkheden te bespreken. We hebben een keuze gemaakt en…

Heerlijke vakantie

“Thea, je hebt ons last minute aan een heerlijke vakantie geholpen. Door jouw flexibele instelling hebben we heerlijk kunnen genieten van Kroatië!”

Last minute
Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
09:00 - 20:00
Dinsdag
09:00 - 20:00
Woensdag
09:00 - 20:00
Donderdag
09:00 - 20:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 20:00
Zondag
Gesloten.
thea.vennik@tuiathome.nl

Stuur Thea een bericht