Titia Doornbos Clevering

Westerbork Bel 06-50885661 E-mail Stuur een bericht

Diekeveenseweg 8C 9431 BR Westerbork

Toon op kaart
Titia Doornbos Clevering
Openingstijden
Maandag
09.00-21.00
Dinsdag
09.00-21.00
Woensdag
09.00-21.00
Donderdag
09.00-21.00
Vrijdag
09.00-21.00
Zaterdag
09.00-21.00
Zondag
gesloten
Over Titia Mijn reistips Beoordelingen

Mijn Blog-website is klaar. Groeten Titia.

Behalve van reizen houd ik ook van schrijven. Mijn verhalen deel ik graag. Neem je een kijkje ?

 

Ik hou van vakantie. Niet alleen van mijn eigen vakantie, maar ook van die van jou!

 

TUI at Home is nog relatief jong maar inmiddels al zeer succesvol gebleken. Waar de reisbureaus steeds meer uit het straatbeeld verdwijnen, groeit de rol van Persoonlijk Reisadviseur juist.

Na jarenlange dienstbetrekkingen bij diverse reisorganisaties ben ik in 2017 als franchisenemer van TUI gestart. Een samenwerking waar ik erg blij mee ben. Ik werk vanuit Westerbork, gemeente Midden Drenthe. Voor mijn reisadvies kom ik vaak bij de mensen thuis, zo rij ik vaak door de provincie en zie ik behalve mooie vakantiebestemmingen ook de mooiste plekken van Drenthe. Tot 1 januari 2021 heb ik in Uithuizen ( gemeente Het Hogeland ) gewoond en gewerkt. Ik kom nog graag terug in noord Groningen. Voor mijn vaste klanten maar ook om mijn familie en vrienden te bezoeken. Woon je niet in de buurt van Westerbork? Schroom niet om toch contact met me op te nemen. Ik heb namelijk nog een hobby.. auto rijden. En we zijn natuurlijk ook heel bedreven geworden in online- meetingen het afgelopen jaar.

Door mijn eigen vakantie-reizen heb ik veel mooie bestemmingen gezien, en aan de reizen samen met mijn kids heb ik bijzondere herinneringen. Deze ervaringen gebruik ik voor mijn reisadviezen, waardoor deze altijd erg persoonlijk zijn.

Graag kijk ik naar de leukste bestemmingen en passende accommodatie voor jullie vakantie. Er is zoveel keuze dat je snel door de bomen het bos niet meer ziet. De mooiste hotels en prachtige stranden, maar wat past nou echt bij je?

Met een persoonlijk reisadviseur geniet je van meer dan alleen je vakantie. Ruime openingstijden bijvoorbeeld. En een afspraak bij je thuis is mogelijk.
Visumaanvraag, excursies, inentingsadvies, rolstoelbegeleiding, autohuur, stoelreservering, aan alles wordt gedacht.

 

Reizen en Covid-19

Het Covid virus heeft een enorme stempel gedrukt op het jaar 2020. Velen van ons werken thuis en  studeren online. Feestjes, etentjes en een terrasje pakken zijn niet meer vanzelfsprekend. Ook reizen en vakantie vieren is dit jaar drastisch verandert. Het toerisme heeft het zwaar door de constante veranderingen, in-reis-voorwaarden, formulieren, tests en de bijbehorende overbelasting van websites en instanties. Ik kan me goed voorstellen dat je als reiziger onzeker wordt van al deze zaken. Daarom een paar redenen om bij mij, een professional je reisvragen neer te leggen en je vakantie niet online te boeken maar via mij:

  • Ik weet waar ik over praat
  • Ben op de hoogte van het laatste ( Covid-reis ) nieuws
  • Ik doe zaken met organisaties die repatriëren en uitmuntende service bieden
  • Je krijgt begeleiding bij het invullen van formulieren en plotselinge verplichte Covid-tests
  • Altijd goed bereikbaar bij vragen
  • Diverse last-minute omboek-mogelijkheden
  • Je betaalt dezelfde prijs als op internet

 

Zoek niet langer zelf op internet maar vraag mij om advies en tips en betaal hetzelfde als op internet. Je krijgt een helder, duidelijk en gedegen advies van iemand met ruime kennis en ervaring. Alles goed geregeld en verzekert met ANVR/SGR dekking en de zekerheden van TUI.

Ik verheug me op jouw vakantie!

Hartelijke groeten,

Titia Doornbos Clevering

 

 

Maak van elke vakantie een herinnering voor het leven!

 

Mijn vakantie-favorieten;
Small & Friendly, kleinschalige hotelletjes en niet te druk
Italië
Costa Rica
Combinaties, zie hiervoor mijn reistips

Maatwerk rondreizen

Een rondreis die perfect aansluit bij je interesses.

Tijdens een persoonlijk gesprek krijg ik al snel een indruk van jullie wensen en verwachtingen. Ik vind het belangrijk om inzicht te krijgen in hobby’s en interesses zodat ik mijn reisadvies kan richten op jullie persoonlijke situatie.

Met de wereldkaart op tafel stippelen we een route uit. De mooiste natuur-verschijnselen, verlaten stranden, mooie steden en idyllische dorpen. Een meerdaagse kano-tocht, logeren in een tent vlakbij de wilde dieren, koken met de lokale bevolking. Het kan allemaal. Tijdens onze gesprekken geef ik advies, zoeken we samen en doe ik de finishing touch. Voor ( bijna ) alle uitdagingen heb ik een oplossing.

Tijdens je rondreis ervaar je de zekerheden en ruime kennis en ervaring van TUI en diverse specialisten organisaties. Reizen is prachtig maar als er onderweg iets gebeurt is het fijn om op iemand terug te kunnen vallen. Denk hierbij aan noodweer of politieke onrusten. ( ja, dit komt af en toe voor helaas )

Wil je meer weten over Persoonlijk Reisadvies ?

 

Klantbeoordelingen

Titia heeft ons erg goed geholpen met het boeken van onze huwelijksreis naar Curacao. Door de coronapandemie moesten we onze reis omboeken en allemaal formulieren…

Sanne Wever

Wat een heerlijke vakantie in Griekenland hebben we gehad dit jaar! Titia hielp ons met het vinden van het leukste plekje en begreep meteen wat…

Susanne van Zon

Na lang wikken en wegen de knoop doorgehakt en contact met Titia opgenomen voor een vakantie naar Zakyntosh. Wederom alles weer voortreffelijk geregeld! Het fijne…

Arie en Anna
Toon alle beoordelingen
titia.doornbos.clevering@tui.nl

Stuur Titia een bericht