Titia Doornbos Clevering

Westerbork Bel 06-50885661 E-mail Stuur een bericht

Diekeveenseweg 8C 9431 BR Westerbork

Toon op kaart
Titia Doornbos Clevering
Openingstijden
Maandag
09.00-17.30
Dinsdag
09.00-17.30
Woensdag
09.00-17.30
Donderdag
09.00-17.30
Vrijdag
09.00-17.30
Zaterdag
op afspraak
Zondag
gesloten
Over Titia Mijn reistips Beoordelingen

Mijn Blog-website is klaar. Groeten Titia.

Behalve van reizen houd ik ook van schrijven. Mijn verhalen deel ik graag. Neem je een kijkje ?

 

Bijzondere momenten verdienen de juiste aandacht!

 

TUI at Home is nog relatief jong maar inmiddels al zeer succesvol gebleken. Waar de reisbureaus steeds meer uit het straatbeeld verdwijnen, groeit de rol van Persoonlijk Reisadviseur juist.

Na jarenlange dienstbetrekkingen bij diverse reisorganisaties ben ik in 2017 als franchisenemer van TUI gestart. Een samenwerking waar ik erg blij mee ben. Ik werk vanuit Westerbork, gemeente Midden Drenthe. Voor mijn reisadvies kom ik vaak bij de mensen thuis, zo rij ik vaak door de provincie en zie ik behalve mooie vakantiebestemmingen ook de mooiste plekken van Drenthe. Tot 1 januari 2021 heb ik in Uithuizen ( gemeente Het Hogeland ) gewoond en gewerkt. Ik kom nog graag terug in noord Groningen. Voor mijn vaste klanten maar ook om mijn familie en vrienden te bezoeken. Woon je niet in de buurt van Westerbork? Schroom niet om toch contact met me op te nemen. Ik heb namelijk nog een hobby.. auto rijden. En we zijn natuurlijk ook heel bedreven geworden in online- meetingen het afgelopen jaar.

Door mijn eigen vakantie-reizen heb ik veel mooie bestemmingen gezien, en aan de reizen samen met mijn kinderen heb ik bijzondere herinneringen. Deze ervaringen gebruik ik voor mijn reisadviezen, waardoor deze altijd erg persoonlijk zijn. Denk daarbij aan;

  • Een op maat gemaakte rondreis langs de meest bijzondere accommodaties.
  • Een ruim vakantiehuis met zwembad en eigen kok.
  • Een hotel met een ruim balkon, prachtig uitzicht en een jacuzzi.
  • Zon, zee, strand buiten de toeristische hectiek
  • Ballonvaart, helikoptertour, privé chauffeur, fietstour met lokale gids.
  • Cruises
  • Incentives.

Graag kijk ik naar de leukste bestemmingen en passende accommodatie voor jullie vakantie.

Er is zoveel keuze dat je snel door de bomen het bos niet meer ziet. De mooiste hotels en prachtige stranden, maar wat past nou echt bij je?

Met een persoonlijk reisadviseur geniet je van meer dan alleen je vakantie.

Ruime openingstijden bijvoorbeeld. En een afspraak bij je thuis is mogelijk.
Visumaanvraag, excursies, inentingsadvies, rolstoelbegeleiding, autohuur, stoelreservering, aan alles wordt gedacht.

Behalve dat ik graag zaken doe met TUI, verzorg ik graag reizen op maat die meer aandacht vragen. Een rondreis die niet iedereen maakt bijvoorbeeld, met aandacht voor de hobby’s van de kinderen, een reis waarbij een huwelijksaanzoek ingepland wordt of een familiereis ter ere van een speciale gelegenheid. Maar ook als een reiziger speciale assistentie nodig heeft tijdens de vlucht.

Ik verheug me op jullie vakantie!

Hartelijke groeten,

Titia Doornbos Clevering

 

Mijn vakantie-favorieten;
Local Colours, kleinschalige hotels met een mooie ligging en goede service.
Hotels met een mooi balkon, met prachtig uitzicht en een jacuzzi.
Italië, Costa Rica, Japan, Amerika.
Middelgrote steden.
Combinaties, zie hiervoor mijn reistips.

Maatwerk rondreizen

Een rondreis die perfect aansluit bij je interesses.

Tijdens een persoonlijk gesprek krijg ik al snel een indruk van jullie wensen en verwachtingen. Ik vind het belangrijk om inzicht te krijgen in hobby’s en interesses zodat ik mijn reisadvies kan richten op jullie persoonlijke situatie.

Met de wereldkaart op tafel stippelen we een route uit. De mooiste natuur-verschijnselen, verlaten stranden, mooie steden en idyllische dorpen. Een meerdaagse kano-tocht, logeren in een tent vlakbij de wilde dieren, koken met de lokale bevolking. Het kan allemaal. Tijdens onze gesprekken geef ik advies, zoeken we samen en doe ik de finishing touch. Voor ( bijna ) alle uitdagingen heb ik een oplossing.

Tijdens je rondreis ervaar je de zekerheden en ruime kennis en ervaring. Reizen is prachtig maar als er onderweg iets gebeurt is het fijn om op iemand terug te kunnen vallen. Denk hierbij aan noodweer of politieke onrusten. ( ja, dit komt af en toe voor helaas )

Wil je meer weten over Persoonlijk Reisadvies ?

 

Klantbeoordelingen

Titia heeft ons erg goed geholpen met het boeken van onze huwelijksreis naar Curacao. Door de coronapandemie moesten we onze reis omboeken en allemaal formulieren…

Sanne Wever

Wat een heerlijke vakantie in Griekenland hebben we gehad dit jaar! Titia hielp ons met het vinden van het leukste plekje en begreep meteen wat…

Susanne van Zon

Na lang wikken en wegen de knoop doorgehakt en contact met Titia opgenomen voor een vakantie naar Zakyntosh. Wederom alles weer voortreffelijk geregeld! Het fijne…

Arie en Anna
Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
09.00-17.30
Dinsdag
09.00-17.30
Woensdag
09.00-17.30
Donderdag
09.00-17.30
Vrijdag
09.00-17.30
Zaterdag
op afspraak
Zondag
gesloten
titia.doornbos.clevering@tuiathome.nl

Stuur Titia een bericht