Titia Doornbos Clevering

Westerbork Bel 06-50885661 E-mail Stuur een bericht

Diekeveenseweg 8C 9431 BR Westerbork

Toon op kaart
Titia Doornbos Clevering
Openingstijden
Maandag
09.00-21.00
Dinsdag
09.00-21.00
Woensdag
09.00-21.00
Donderdag
09.00-21.00
Vrijdag
09.00-21.00
Zaterdag
09.00-21.00
Zondag
gesloten
Over Titia Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Renate

Onze vakantie is geannuleerd door het Corona Virus. Heel fijn dat Titia zo goed bereikbaar was om onze vragen te beantwoorden. Als alles weer een beetje rustig is boeken we een nieuwe vakantie.

C van Damme

Wij gaan een rondreis door Zuid Afrika maken deze zomer. Titia heeft alles uitgezocht en een mooie route gemaakt. Ik hoop dat alles door kan gaan nu door Corona. Gelukkig heeft Titia altijd tijd voor ons als we vragen hebben. Fijn dat je gewoon even kan meilen of bellen.

Ida van der Veen

Vorig jaar heeft Titia voor mijn dochter en mij een droomreis bedacht. Alles was tot in de puntjes geregeld. Zelf zouden we nooit aan Marrakech gedacht hebben, maar wat was het prachtig, veilig en kleurrijk.En wat hebben we genoten! Nogmaals ontzettend bedankt Titia…

Ger

Via Titia een vakantie geregeld naar Hotel Touareg op Boa Vista, Kaapverdië. Alles prima geregeld en goed verzorgd, zelfs handige kofferhangers zaten bij de reispapieren en bij thuiskomst was er een welkomstbrief kaartje.

Monique

Hele leuke vakantie gehad op Mykonos vorig jaar. Nu zijn we met Titia een rondreis door Australië aan het plannen. Ze is al twee keer bij ons thuis geweest om alles door te spreken. Erg gezellig ook.

Karin

Wat heb je een mooie reis voor ons geregeld door Zuid Afrika.
Pilanesberg National Park was super. En Gods Window.. net zo mooi als je zei. Super vlucht ook, met de KLM. Dikke pluim.

Lineke Veenstra

Als je via Titia een reis boekt, betaal je niet meer dan dat je rechtsteeks boekt. Titia heeft veel kennis een groot netwerk, waardoor ze net dat leuke hotelletje uitzoekt en leuke vakantietips met je deelt op de bestemming. En als er iets aan de hand is, of de reis moet omgeboekt, dan neemt Titia je deze zorgen uit handen. Echt super fijn!

Annemiek

Goede adviseur. Denkt goed mee met de klant en komt met creatieve ideeen. Top ??

Bart Jaap van Heekeren

Florida, Curaçao, Tenerife en nu naar Canada. Zeer tevreden ! Dank je wel Titia Doornbos Clevering, alles top geregeld.

Maarten Boon

Vorig jaar twee geweldige reizen gehad, terwijl we het jaar ervoor al een mooie, persoonlijke trip door het oosten van de Verenigde Staten hadden samengesteld in samenspraak met Titia. Toch sprong de luxe en kindvriendelijkheid van Hotel Jardim in Adeje, Tenerife er boven uit. Alles was super geregeld en met onze baby waren we van alle gemakken voorzien. Ook voor het komende jaar al weer twee reizen besproken via Titia! Kortom: wij raden iedereen actief aan om bij haar je volgende reis te bespreken!

Johan

We hebben een mooie rondreis door Portugal gemaakt. Prachtige hotels in de natuur. We hebben heerlijk gewandeld. Groet Johan

Sofi

Titia heeft nu al 3 keer onze vakantie geregeld. Ze heeft altijd leuke ideeën en alles is goed geregeld.

titia.doornbos.clevering@tui.nl

Stuur Titia een bericht