Valleria Morelli

Vlaardingen Bel 06-34446716 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Brederostraat 32 3131 WC Vlaardingen

Toon op kaart
Valleria Morelli
Openingstijden
Maandag
09.00 - 21.00
Dinsdag
09.00 - 21.00
Woensdag
09.00 - 21.00
Donderdag
09.00 - 21.00
Vrijdag
09.00 - 21.00
Zaterdag
09.00 - 17.00
Zondag
Gesloten
Over Valleria Mijn reistips Beoordelingen

Mijn passie voor reizen is groot. Erg groot. In de afgelopen twintig jaar heb ik zowel voor mijn werk als privé vele interessante en vooral diverse bestemmingen bezocht. Van de kleurrijke Mexicaanse westkust tot de Toscaanse binnenlanden en van Fins Lapland tot de prachtige Griekse eilanden. Deze ervaringen gebruik ik graag om voor jou de mooiste reizen samen te stellen. Wil je skiën? Ik selecteer voor jou de beste skigebieden. Zoek je liever een zonnig strand op? Een groot aantal mooie zonvakanties ligt al voor je klaar. En als je nieuwe culturen wilt ontdekken dan kan ik jou uit ervaring een aantal mooie bestemmingen aanbevelen. Kortom: vertel mij wat je vakantiewensen zijn, dan zoek ik voor jou de beste vakantiemogelijkheden.

 

Ik krijg zo af en toe vragen als:

“Boek jij alleen reizen van TUI?”

“Betaal ik bij jou meer dan elders?”

“Wat is mijn voordeel wanneer ik bij jou boek?”


* Nee ik boek niet alleen maar reizen van TUI. Ik boek vakanties van vrijwel alle bekende reisorganisaties én natuurlijk TUI, Nederlands grootste reisaanbieder met bijbehorende service comfort, zekerheden en garanties!

* Nee je betaald bij mij niet meer dan bij een ander reisbureau of op het internet!

* Jouw voordeel? Nou dat zijn er heel wat!

Je krijgt van mij persoonlijk advies aan huis of waar je maar wilt. Ook telefonisch of per email is mogelijk! Zo vindt je in minder tijd, met meer gemak de vakantie waar jij blij van wordt!

Iedereen heeft andere wensen en daar hou ik rekening mee. Het kan zo warm, relaxed, voordelig, avontuurlijk, luxe, compleet, ver weg of dichtbij mogelijk. Dat wat jij wilt ga ik naar op zoek!

Ik regel bijvoorbeeld ook transfers, boek excursies en reserveer entreebewijzen. Ik help bij visumaanvragen, tolvignetten, autoverhuur, vervoer van en naar Schiphol, parkeerplaatsen op luchthavens en meer.

En voor al mijn adviezen geldt dat je hier geen extra kosten voor betaalt ten opzichte van het internet of in de winkel.


Ik maak graag kennis met je!

Bel of mail mij voor meer informatie….

 

Klantbeoordelingen

Tui at home Valleria in een woord een topper!? Altijd bereikbaar, geen lange telefonische wachttijden en altijd meteen 1 op 1 contact met je reisagent….

Nancy Top

Zeer bekwaam. Heerlijke vakantie en alles tot in de puntjes geregeld

Nancy

Vakantie super geregeld, kon helaas niet doorgaan dit jaar maar om geboekt naar mooi alternatief volgend jaar. Stedentrip geboekt naar New York en tot in…

Marlies de Keijzer
Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
09.00 - 21.00
Dinsdag
09.00 - 21.00
Woensdag
09.00 - 21.00
Donderdag
09.00 - 21.00
Vrijdag
09.00 - 21.00
Zaterdag
09.00 - 17.00
Zondag
Gesloten
valleria.morelli@tui.nl

Stuur Valleria een bericht