Openingstijden
Maandag
10.00 - 17.00 uur
Dinsdag
10.00 - 17.00 uur
Woensdag
10.00 - 17.00 uur
Donderdag
10.00 - 17.00 uur
Vrijdag
10.00 - 17.00 uur
Zaterdag
10.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten
Over Wilma Mijn reistips Beoordelingen

Uw reis is mijn passie!

Als mobiele reisadviseur van TUI at Home ben ik de expert op het gebied van reizen maar ook van de beste service. Ik werk vanuit huis maar ga ook met veel plezier naar de mensen toe. Ik ga graag aan de slag voor mensen die het heerlijk vinden om op vakantie te gaan maar geen zin of tijd hebben om alles zelf te regelen. Maar ook voor mensen die extra service waarderen en zo volledig mogelijk ontzorgd willen worden. Als ik eenmaal uw vakantie aan het boeken ben, dan regel ik alles voor u. Ik ga daarin met liefde en plezier erg ver voor mijn klanten! Ik regel onder andere het afsluiten van verzekeringen, stoelreservering, printen van boardingpassen, online inchecken, het regelen van een huurauto tot een visumaanvraag… Je hoeft eigenlijk alleen je koffer zelf in te pakken. We zitten bijvoorbeeld samen aan de keukentafel op zoek naar de ideale vakantie. Ik zorg voor een vakantie op maat!

Ik kan iedere vakantie voor u boeken! In een groot aantal bestemmingen ben ik in gespecialiseerd, namelijk Australië, Thailand, Indonesië (Bali), Afrika (Gambia, Senegal), Tunesië, Tahiti, Panamakanaal, Florida, USA, Sri Lanka, Brazilië, Nieuw-Zeeland, Engeland, Jordanië, Israël, Cuba, Dominicaanse Republiek, Curaçao, Aruba, Indië, Turkije, Mexico, Egypte en alle Europese landen. In al deze landen ben ik namelijk zelf geweest. Bovendien heb ik zelf in Australië gewoond en ik kom er nog regelmatig. Ik heb alle cursussen over Australië gevolgd en mag mezelf Aussie-specialist noemen.

Stedentrips boek ik ook met grote regelmaat. Populaire steden waar ik veel vanaf weet zijn New York, Londen, Praag, Barcelona, Berlijn, Rome, Sevilla, Lissabon, Valencia, Parijs, Istanboel, Antwerpen, Brussel, Florence, Nice, Bangkok en Krakau.

TUI at Home is nog relatief jong maar inmiddels als zeer succesvol gebleken. Waar de reisbureaus steeds meer uit het straatbeeld verdwijnen, groeit de rol van de Mobiele Reisadviseur juist. Ik vind het belangrijk dat ik een solide bedrijf achter mij heb staan, daarom heb ik sinds 2008 gekozen om als mobiele reisadviseur bij TUI at Home aan de slag te gaan. Totaal heb ik 16 jaar ervaring als reisadviseur. Ik kan uw vakantie boeken bij Nederlandse, Belgische en Duitse touroperators en ben dus niet afhankelijk van bepaalde touroperators.

Graag help ik u aan een onvergetelijke vakantie! Ik hoor het graag waar ik u mee van dienst kan zijn!

Wilma Verbeek
Uw mobiele reisadviseur

Klantbeoordelingen

Hoi Wilma, Wij hebben een hele fijne vakantie gehad, het hotel  Sherwood Exclusive was heel goed en we hadden heel mooi weer. Reis is ook…

Bedankt voor het goede service.

Hallo, we zijn ontzettend goed geholpen zodat onze reis en ons verblijf, top dagen zijn geweest voor ons en onze kleinzoon. Bedankt Wilma voor je…

Ontzettend goed geholpen!
Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
10.00 - 17.00 uur
Dinsdag
10.00 - 17.00 uur
Woensdag
10.00 - 17.00 uur
Donderdag
10.00 - 17.00 uur
Vrijdag
10.00 - 17.00 uur
Zaterdag
10.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten
wilma.verbeek@tui.nl

Stuur Wilma een bericht