Thea Op de Hoek

Lemmer Bel 06-13106397 E-mail Stuur een bericht

Grote Beer 1 8531 MK Lemmer

Toon op kaart
Thea Op de Hoek
Over Thea Mijn reistips Beoordelingen

Reizen met Corona maatregelen

Waar en wanneer kunnen we weer op vakantie?

Via https://www.tui.nl/corona-maatregelen/ vindt je een actueel overzicht met vakantiebestemmingen waar je deze zomer al naar toe kan. Een geldige gezondheidsverklaring is verplicht!
Deze informatie zal steeds bijgewerkt worden, dus houd deze pagina in de gaten en blijf op de hoogte van de actuele bestemmingen.

Samen uit, samen thuis

Veilig en zorgeloos op vakantie; Hier vind je meer informatie over de veranderingen. Bij het boeken en voor vertrek, maar ook tijdens je reis en verblijf. Of je nu met de auto of het vliegtuig gaat, we kijken er naar uit om deze zomer weer samen op reis te gaan!

Gezondheidsverklaring

Verplicht voor alle reizigers naar het buitenland

Om te mogen reizen naar het buitenland verplicht het RIVM alle reizigers een gezondheidsverklaring in te vullen. Deze verklaring moet elke reiziger (dus ook kinderen) altijd bij zich hebben tijdens de hele reis. Dit geldt voor elk type reis, ongeacht het vervoer. De verklaring moet vanaf 24 uur voor vertrek worden uitgeprint en ingevuld.

Download hier de gezondheidsverklaring via de website van het RIVM.

Voor vertrek

Voor een verantwoorde vakantie zorgen we samen, dus je hebt zelf ook een belangrijke rol. Ga alleen op reis als je geen klachten hebt, volg de richtlijnen van de overheid en was regelmatig je handen. Zorg ook voor een goede reis- en zorgverzekering voordat je op vakantie gaat.

Download alvast de TUI App

Tijdens je reis

Houd rekening met een aantal maatregelen wanneer je met TUI fly naar je bestemming vliegt. Zo moeten zowel crew als passagiers een mondkapje dragen en is de service aan boord aangepast, zodat er minder contactmomenten zijn. Alleen kleine handbagage die onder de stoel past mag mee in de cabine, grotere items moeten worden ingecheckt als ruimbagage.

Veilig vliegen met TUI

In je hotel

Om je een zorgeloos verblijf te kunnen bieden, hanteert TUI strikte regels in haar hotels. Er zijn voldoende desinfectie-punten en in de meeste hotels kun je contactloos inchecken bij aankomst. De kamers worden extra grondig schoongemaakt. In en om het hotel wordt afstand van elkaar gehouden, er geldt een maximum aantal gasten in de restaurants en sport- en entertainmentactiviteiten vinden plaats in kleinere groepen en zonder direct contact.

Het tienpuntenplan van TUI

Meer reistips

thea.op.de.hoek@tui.nl

Stuur Thea een bericht