Melanie Dibbets

Winterswijk Bel 06-18946945 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Rozenstraat 35 7102 CA Winterswijk

Toon op kaart
Melanie Dibbets
Over Melanie Mijn reistips Beoordelingen

RIU Palace Meloneras op Gran Canaria

Belevenis in RIU

Aangekomen op de luchthaven van Gran Canaria en op weg naar het prachtige hotel. Het is een klein half uurtje rijden voor ik er ben. Ondertussen is het genieten van de mooie omgeving.
Wat een bofkont ben ik, ik mag overnachten in het veelbelovende RIU Palace Meloneras.

Na een verkoelend welkomsdrankje, ga ik de ruime kamer bekijken. Mijn bagage is al naar de kamer gebracht. Een mooi uitzicht vanaf het balkon op een groene omgeving en de zee. De kamer is ruim, met alles voorhanden. Een grote badkamer met douche en toilet.
Het zal prima vertoeven zijn hier, de aankomende dagen.

Het hotel biedt meerdere zwembaden, op verschillende locaties. Een bij de zee, een aantal rustig gelegen bij het restaurant. Comfortabele ligbedden en handdoeken service. De drankjes worden aan je bedje opgenomen. Je komt helemaal tot rust.
Tussendoor kun je bij verschillende bars en restaurants je koffie of drankje halen, of een lekkere maaltijd bestellen aan je bedje, of op het terras, met uitzicht op zee.

Ook de omgeving is de moeite waard.

Anders dan het grote en drukke Playa de Ingles, is Meloneras heel netjes, rustig en schoon. Een mooie lange wandel boulevard langs de zee en de verschillende winkeltjes, voert je naar de duinen van Maspalomas.
En mocht je toch eens ergens anders willen eten ( wat ik me niet kan voorstellen), dan heb je aan de boulevard ook nog voldoende keuze in leuke restaurants.

Topkwaliteit!
Omdat het hotel zoveel service en kwaliteit biedt, verwacht ik niet dat je veel je hotel uitkomt. Althans, het was te comfortabel en te relaxt voor mij, om een hele actieve vakantie te gaan houden. Ik heb me hier echt gast gevoeld en heerlijk kunnen relaxen.

Meer reistips

melanie.dibbets@tui.nl

Stuur Melanie een bericht