Melanie Dibbets

Winterswijk Bel 06-18946945 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Rozenstraat 35 7102 CA Winterswijk

Toon op kaart
Melanie Dibbets
Over Melanie Mijn reistips Beoordelingen

Roadtrip het Zuiden van Fuerteventura

Wat is er nu mooier om met je eigen huurauto een vakantiebestemming te leren kennen? En hoe makkelijk is dit te regelen?

Ik heb bij Sunny Cars een auto gehuurd en deze stond klaar voor mij op de luchthaven. De formaliteiten had ik thuis allemaal al geregeld, dus na een korte check, kreeg ik de autosleutels en mocht ik de auto ophalen. Alles geheel volgens de Corona maatregelen. De auto volledig verzekerd, dus niks om je druk om te maken!

Met deze goed geregelde auto hebben wij tijdens onze vakantie, het noorden en het zuiden van het eiland bekeken. En wat valt er veel te zien. Met je eigen auto kom je zo ook op plekken, waar je normaal gesproken misschien niet zo makkelijk komt. Prachtige baaien, mooie rotsstranden en verlaten dorpjes. Om je een idee te geven, heb ik hieronder een leuk verslag van onze route. Een route die ons van naar het zuidelijke Morro Jable heeft gebracht, via leuke plaatsjes als La Olivia, Antigua, Los Molinos, Bentacuria en Costa Calma. De terugweg via Tarajalejo, Las Salinas del Carmen en eindigend met een heerlijk diner in Caleta de Fuste.

Meer reistips

melanie.dibbets@tui.nl

Stuur Melanie een bericht