Astrid Wemmenhove

Sleen Bel 06-46161486 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Struikheide 8 7841 GE Sleen

Toon op kaart
Astrid Wemmenhove
Over Astrid Mijn reistips Beoordelingen

Roadtrippen in de USA

Zomervakantie in de USA

En wat is dan een leuke bestemming om te bezoeken met pubers? Juist … de USA!

Eerst een paar dagen New York ….. alle bekende highlights hebben we tijdens een eerdere reis naar New York al bezocht en nu hadden we tijd om New York nog beter te leren kennen. Relaxt fietsen door Central Park, struinen door de wijk Brooklyn (uiteraard lopend via de Brooklyn Bridge), een baseballwedstrijd van de New York Yankees bijwonen … hoe gaaf is dat! Oh ja en de nieuwe attractie The Summit, met een prachtig uitzicht en Instagramwaardige foto’s, is zeker ook bezoek waard.

Daarna doorvliegen naar Las Vegas. Overnachten in een ‘over the top’ hotel met maar liefst ca. 700 kamers en uiteraard gelegen aan de Strip. Nadat we Las Vegas ontdekt hebben werd het tijd om de camper op te halen waarmee we onder andere de Nationale Parken Zion, Antelope Canyon, Monument Valley en de Grand Canyon hebben bezocht. Sommige parken hebben we met een tour onder leiding van een Navaho indiaan bezocht wat wel een aanrader is. We hebben overnacht op campings vlakbij de parken en om een deel van de reis door Amerika met een camper te maken is echt een hele leuke afwisseling.

Vervolgens vanaf Las Vegas doorvliegen naar Los Angeles waar we onze huurauto hebben opgehaald. Nadat we eerst een paar dagen Los Angeles uitgebreid hebben verkend (Venice Beach, Santa Monica, Hollywood, Rodeo Drive etc..) zijn via de mooie kustweg Highway 101 via Monterey naar San Francisco gereden. Hier hebben we de huurauto weer ingeleverd en hebben we nog 3 nachten in San Francisco dichtbij de bekende Fisherman’s Wharf in een hotel overnacht. In San Francisco hebben we een fietstocht over de Golden Gate Bridge gemaakt en ook weer een baseballwedstrijd van de Giants bezocht. En dan het laatste vluchtraject vanaf San Francisco met een rechtstreekse vlucht weer terug naar Amsterdam.

Heel veel gezien, gedaan en beleefd en het was een onvergetelijke reis!

Meer reistips

astrid.wemmenhove@tuiathome.nl

Stuur Astrid een bericht