Angélique Ruyssenaers

Amersfoort Bel 06-21113019 E-mail Stuur een bericht

Utrechtseweg 407 3818 EV Amersfoort

Toon op kaart
Angélique Ruyssenaers
Over Angélique Mijn reistips Beoordelingen

Romantiek aan boord van de Venice Simplon Oriënt Express

Beleef het mee! Royalty, aristocraten, filmsterren en schrijvers gingen u voor. Stap uit de hectiek van de moderne wereld en ervaar de luxe en stijlvolle ambiance uit de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw. Terwijl de Alpen en de Dolomieten aan uw raam voorbijtrekken kunt u genieten van de meest romantische reis ter wereld. Niet voor niets was deze legendarische trein het decor van boeken en films. Wie denkt niet aan “Murder on the Orient-Express”?

Alle 17 rijtuigen zijn met veel zorg in hun oude glorie gerestaureerd en vormen ware schatkamers vol ingenieuze houtmozaïeken, flonkerend kristal en kostbare bekleding. De stewards serveren het ontbijt en de middagthee in uw coupé. Zij zorgen ervoor dat het u gedurende de hele reis aan niets ontbreekt. De trein telt 3 prachtig gedecoreerde restaurants. Tijdens het diner en de lunch geniet u van het beste wat de Franse keuken te bieden heeft. Het wijnaanbod verrast zelfs de meest verwende kenner. U bent van harte welkom in het barrijtuig waar een pianist zorgt voor de muzikale omlijsting. En natuurlijk blijft de bar open tot de laatste gast naar bed gaat….

Maak uw reis nog exclusiever en boek één van de Grand Suites; een zéér luxe privé-accommodatie, elk met een eigen volledige badkamer met douche, toilet en wastafel.

Meer reistips

angelique.ruyssenaers@tuiathome.nl

Stuur Angélique een bericht