Mirjam den Broeder

Gouda Bel 06-15420164 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Prunuslaan 40 2803 SG Gouda

Toon op kaart
Mirjam den Broeder
Over Mirjam Mijn reistips Beoordelingen

Romantiek en cultuur ten top; Paris Paris!

Afgelopen zomer was ik met mijn gezin op vakantie naar Centraal Frankrijk, maar op de heenreis zijn we voor enkele dagen gestopt in het mooie Parijs. De kids hebben Parijs al vaak voorbij zien komen op de tv, telefoon of tijdens de les op school en ze wilden dolgraag Parijs in het echt zien. We hadden een camping geboekt aan de westkant van de stad en konden vanaf de camping met een bus naar het centrum van Parijs, erg fijn, want dat scheelt behoorlijk wat parkeerperikelen.

In twee dagen hebben we al het moois van Parijs gezien; natuurlijk de Eifeltoren, de Sacré-Coeur, de Arc de Triomphe en natuurlijk ook de Notre Dame die op dit moment flink in de steigers staat. Ook op culinair vlak kun je in Parijs alle kanten op; of je nu van luxueus uiteten gaan houdt, de crêpes van straatverkopers of een snelle hap, Parijs is voor iedereen en door iedereen! Parijs is een stad die je gezien moet hebben, maar pas op… als je er bent geweest, dan wil je terug, want elke keer als je in Parijs bent, zie je nieuwe dingen.

Staat Parijs ook op jouw bucketlist? Stuur me gerust een mail, bel of app me en we lopen samen door alle mogelijkheden heen.

Meer reistips

mirjam.den.broeder@tuiathome.nl

Stuur Mirjam een bericht