Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Special

Rustzoekers opgelet!

TUI Small & Friendly

Rustzoekers opgelet! Kies voor een TUI Small & Friendly en geniet van je vakantie op een authentieke plek ver van het massatoerisme. In zo’n rustig gelegen accommodatie ben je echt een gast. De eigenaar vertelt je over de mooiste plekken in de omgeving, bereid een diner met verse ingrediënten voor en komt met liefde een cocktail brengen terwijl jij zont aan de rand van het zwembad. Zo moet vakantie zijn!

Authentiek, Small & Friendly

Een rustige accommodatie, ver weg van massatoerisme en waar er nog echt aandacht voor jou is. Dat is waar het om draait in een TUI Small & Friendly. En of dat nou een authentiek hotel is verscholen tussen wuivende palmbomen of een rustig gelegen appartement omringd door geurige olijfbomen; hier kom je echt tot rust. Zie je jezelf liggen aan de rand van het zwembad met je favoriete boek terwijl de eigenaar een vers gemaakte mojito komt brengen? En ’s avond bereid hij met liefde een authentiek diner voor met verse, regionale ingrediënten. Dat is wat wij noemen Small & Friendly.

Geen nummer, maar een echte gast

Persoonlijk aandacht staat centraal tijdens een verblijf in een TUI Small & Friendly. Hier ben je geen nummer, maar echt een gast. De eigenaar kan je zelfs over de mooiste plekjes in de omgeving vertellen. Wel voor jezelf houden he? Het is de bedoeling dat onze accommodaties ook echt klein, rustig en vriendelijk blijven. En wie denkt dat deze authentieke hotels en appartement alleen maar op onontdekte plekken staan heeft het mis. Ook op populaire eilanden als Curaçao en Aruba hebben wij kleinschalige accommodaties. Ideaal voor wie houdt van zon, maar de drukte wil vermijden.

Makkelijk: een huurauto

Kies je voor een TUI Small & Friendly vakantie met een vliegreis? Dan heb je vaak de mogelijkheid om te kiezen voor een huurauto. Zo ben je wel even helemaal weg van de drukte, maar kan je toch altijd gaan en staan waar je wilt.

Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Meer specials