Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Special

Vakantiegevoel vasthouden met Shoots & More

Powered by Shoots & More

Over Shoots & More

Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Simpelweg omdat wij geloven in de kracht van alledaagse geluksmomentjes, in een wereld waarin alles steeds meer, beter en groter lijkt te moeten. De enthousiaste fotografen op al onze vestigingen maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later. Sta even stil. Kijk eens rond en zie de mensen om je heen. Waarom zou je ergens naar op zoek gaan als je al zoveel moois hebt? Enjoy!

Hier gaan we voor

Feel good

Tijdens onze fotoshoot kan iedereen zichzelf zijn. Of je nu geniet van een gezellige fotoshoot met vrienden of familie of een fijn moment voor jezelf beleeft, geloof maar dat je het plezier terugziet op de foto!

Be good

We maken niet alleen een foto, we leggen je vast op je best. We zijn continu in beweging om het verschil te kunnen maken én blijven maken. Morgen zijn we beter dan vandaag. Terwijl Nederland steeds een stukje gelukkiger wordt.

Do good

Shoots & More steunt diverse maatschappelijke initiatieven en zet mens en milieu centraal bij het ondernemen. We dragen actief bij aan een betere wereld, zodat de generaties na ons het ook nog goed hebben.

Hier staan we voor

Professioneel

Ons team van jonge, talentvolle fotografen wordt intern opgeleid en getraind. We dagen elkaar onderling uit en werken met de beste materialen. Maar eerlijk is eerlijk, het zijn vooral de aandacht en onze sociale skills die jou op je gemak brengen en de foto maken.

Toegankelijk

Dankzij onze landelijke spreiding is er altijd een fotostudio bij jou in de buurt. Eentje die goed bereikbaar is en waar je ook in avonden en weekends welkom bent. Of je nu alleen, met z’n tweetjes of met z’n allen komt, je profiteert altijd van onze vaste lage instapprijs.

Gastvrij

Wedden dat je je meteen thuis voelt in onze huiselijk ingerichte studio? Gezellig midden in de binnenstad, kopje koffie erbij. Gezin, vriendengroep, voetbalteam of huisdier; iedereen is welkom. Het zullen onze Brabantse genen wel zijn.

Verrassend

Je verwachtingen overtreffen, dat is ons doel. Niet standaard, maar steeds weer anders. Niet ingestudeerd, maar spontaan. De leukste fotografen geven jou een onvergetelijke ervaring. Waar je met plezier op terugkijkt!

Zo werken wij

Vrijheid

Onze fotografen en andere samenwerkers werken zoveel mogelijk zelfstandig. Wij geven en hebben ruimte om te experimenteren en moedigen elkaar aan om nieuwe technieken te proberen. Als wij vrij en ontspannen zijn, ben jij dat ook. En dat is precies onze bedoeling.

Verantwoordelijkheid

De teams op onze vestigingen nemen zelf beslissingen en zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. Met hulp waar nodig natuurlijk, want ook wij nemen onze verantwoordelijkheid. Kijk bijvoorbeeld naar mensgericht en duurzaam ondernemen. We zeggen het niet alleen, we dóen het vooral.

Vertrouwen

Vertrouwen werkt twee kanten op. Doordat wij onze samenwerkers niet uitgebreid sturen of controleren, benutten we ieders talent en creativiteit. We helpen elkaar door open en eerlijk te zijn, kennis te delen en ideeën uit te wisselen. En dat werkt. Vraag maar aan onze tevreden gasten.

Zo is het begonnen

Van concept tot keten

Terwijl de meeste mensen portretfotografie als iets functioneels zagen, vonden wij het in 2010 tijd voor een andere benadering. Het draait niet alleen om het mooiste eindresultaat, het gaat om de totale belevenis. Hoe word je ontvangen? Heeft iedereen het naar zijn zin? Volgens Shoots & More moet portretfotografie vooral leuk zijn. Dat ons idee aansloeg, zie je wel aan het feit dat we in een paar jaar zijn uitgegroeid van één vestiging tot een landelijke keten van fotostudio’s in meerdere Nederlandse binnensteden.

Brabantse roots

In welke vestiging van Shoots & More je ook binnenstapt, overal voel je dat onze basis in het altijd gezellige Brabant ligt. In Den Bosch om precies te zijn. Onze eigenaren Mark, Vincent en Jimmy hebben in korte tijd tientallen samenwerkers om zich heen verzameld. We hebben allemaal onze eigen kwaliteiten, achtergrond en locatie in het land, maar in elk geval één ding met elkaar gemeen. Bij Shoots & More zijn we stuk voor stuk ambassadeur van Brabantse gastvrijheid. Kom je snel eens langs?

Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Meer specials