Gerda Venema-Uildriks

Kropswolde Bel 06-25034729 Bel 0625034729 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Woldweg 237 9606 PE Kropswolde

Toon op kaart
Gerda Venema-Uildriks
Over Gerda Mijn reistips Beoordelingen

Sprookjesachtig Fins Lapland!

Denk je aan Fins Lapland, dan denk  je aan sneeuwscootertochten, hete sauna’s, rendiersafari’s, huskysafari en natuurlijk kou en heel veel sneeuw.

Wat niet mag ontbreken tijdens een bezoek aan Fins Lapland is een huskytocht door de Finse bossen. Eerst ga je de kennel bezoeken en kennismaken met de vriendelijk honden. De husky’s zijn altijd zeer enthousiast en willen dolgraag vertrekken, kortom ze hebben er zin in.

Met de sneeuwscooter op pad, over de bevroren meren, door de sneeuw in de bossen, onderweg even stoppen bij een kampvuur waar je een lekkernij kunt krijgen het hoort er allemaal bij. Tevens kun je op deze manier ook een tocht maken en dan op zoek gaan naar het Noorderlicht.

Ook zijn er mogelijkheden om te skiën of te gaan langlaufen. Tijdens een langlauftocht door het  schitterende landschap van bossen en meren, is het genieten, het enig wat je tegen kunt komen zijn rendieren of een slee met husky’s.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden tijdens je vakantie aan Fins Lapland. Sneeuwschoenen wandeling  maken onder begeleiding van een gids, , ijshotel bezoeken ( eventueel een nachtje slapen ), op safari met de rendieren, ijsvissen noem maar op. Bij een geboekte excursie is de huur van thermische kleding inclusief.

Een reis naar Fins Lapland zal je bijblijven het is een zeer bijzondere wintersport ervaring!

 

 

Meer reistips

gerda.venema@tui.nl

Stuur Gerda een bericht