Melanie Dibbets

Winterswijk Bel 06-18946945 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Rozenstraat 35 7102 CA Winterswijk

Toon op kaart
Melanie Dibbets
Over Melanie Mijn reistips Beoordelingen

Stedentrip Antalya

Citytrip

Het is misschien niet de eerste stad waar je aan denkt, bij een stedentrip. Maar wat is Antalya een leuke stad om in te verblijven en te ontdekken. Want deze stad heeft alles om een stedentrip compleet te maken.
Van kleine schattige hotels, verborgen in de stad en achter het groen, leuke winkels en restaurants, cultuur, haven, stadsparken en het strand. Je vindt het er allemaal.

Ik neem je mee naar de leuke mogelijkheden in deze stad.

Oudheid en modern in een

Tijdens de stadswandeling kom je erachter wat een sfeervolle stad dit is. De mensen zijn vrolijk en vriendelijk, het weer is super en het aanbod aan winkels en restaurants is enorm. Waar moeten we beginnen?
We slenteren door de stad en de gids verteld over de cultuur en de oude gebouwen. We stoppen voor foto’s te maken en laten de indrukken op ons inwerken.

De smalle straatjes en de kleine winkeltjes geven je echt het gevoel dat je terug in de tijd gaat. Toch vind je er ook veel hippe bars en restaurants. De straten zijn mooi en de parken en tuintjes zijn keurig aangelegd.

Boten en vis

Langs de haven wandelend, zien we vissersboten binnenkomen varen en netten worden geleegd in de manden van de vrouwen en koks. Het uitzicht over de Middellandse Zee is prachtig. Vanaf boven wandelend over de oude stadsmuur en de trap naar beneden, zie je goed wat een levendigheid er is in de haven. Gezinnen, families, stelletjes en vrienden komen hier gezellig samen. En met de zon die langzaam ondergaat, vervolgen wij onze weg weer naar de bus, waar we op weg gaan naar ons hotel buiten de stad. Een beetje jammer is dat wel…

Meer reistips

melanie.dibbets@tui.nl

Stuur Melanie een bericht