Melanie Dibbets

Winterswijk Bel 06-18946945 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Rozenstraat 35 7102 CA Winterswijk

Toon op kaart
Melanie Dibbets
Over Melanie Mijn reistips Beoordelingen

Another 45 miles…

Hoe beleef je de prachtige natuurparken en wildlife in Amerika het beste? Door zelf te gaan rijden in een camper. Dit is echt een fantastische ervaring. In alle vrijheid en in je eigen tempo rij je door de mooiste natuurgebieden. Je kunt zelf bepalen waar je stopt en overnacht én je hebt je eigen keuken, slaapkamer(s) en badkamer bij je. Hoe prettig kan het zijn?!

Easy Way
En het is echt makkelijker dan je denkt, een camper besturen. De wegen zijn goed breed en het verkeer rustig. In de parken is er rekening gehouden met campers, door speciale ruime parkings te maken, waar je kunt parkeren en kunt genieten van het prachtige uitzicht. De campers zelf zijn goed en uitgebreid uitgerust en van alle gemakken voorzien. Op alle staanplaatsen van de campings kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen van de camping. Maar uiteraard kun je dit ook in je eigen camper doen. Er zijn verschillende campings die je op je route tegen komt, van heel eenvoudig tot heel luxe. Mijn ervaring is dat het erg leuk is om dit met elkaar af te wisselen. Zo heb je heel wat variatie tijdens je trip.

Comfort en gemak
Je kunt op deze manier van reizen gezellig met je gezin of een vriendengroep, of alleen met je partner / vriend of vriendin, van de ene plaats naar de andere rijden. En je bepaald helemaal zelf je eigen tempo en je eigen route. Uit eigen ervaring kan ik je zeggen dat ik op deze manier de bestemming echt volledig intens heb beleefd. Het mooie is dan ook nog dat je je geen zorgen hoeft te maken over verzekeringen, diefstal inventaris etc. want alles is inbegrepen. Van te voren geef je aan wat je er allemaal bij wilt reserveren ( tafel en stoeltjes, barbecue, etc) en waar je je voor wilt verzekeren en dat is dat. Het enige wat je nog wel even zelf moet doen, is het tanken. Maar verder vooral ontzettend genieten van deze ultieme vrije manier van reizen.

Meer reistips

melanie.dibbets@tui.nl

Stuur Melanie een bericht