Melanie Dibbets

Winterswijk Bel 06-18946945 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Rozenstraat 35 7102 CA Winterswijk

Toon op kaart
Melanie Dibbets
Over Melanie Mijn reistips Beoordelingen

TUI at Home Travel the World Trolley

TUI at Home Travel the World Trolley

Heb jij een reis bij mij geboekt en wil je mijn persoonlijke TUI at Home trolley meer van de wereld laten zien? Laat het mij dan weten en dan zorg ik dat jij zo’n super leuke trolley mee op reis kunt nemen.

Ik zou het liefste iedereen zo’n super leuke trolley gunnen om mee te nemen op zijn of haar vakantie, maar dat gaat helaas niet.
Daarom is het idee ontstaan om mijn persoonlijke trolley de wereld rond te laten reizen door meerdere klanten. Immers na de vakantie gaat de trolley toch vaak weer naar de zolder én dit is ook nog eens duurzaam. Op deze manier kan ik meerdere klanten blij maken met deze trolley.
Ik heb 2 trolleys beschikbaar gesteld en bij succes kan ik dit aantal uitbreiden. In de trolley zit een boekje waarin je je reiservaringen/ tips kunt noteren ter inspiratie voor anderen. Daarnaast heb ik een leuk kletsdoosje erin gedaan met leuke vragen voor elkaar.

Make a picture
Oh, ik heb trouwens wel 1 voorwaarde: Maak een leuke foto van de trolley op de bestemming en plaats deze op mijn Facebook pagina, zodat we allemaal mee kunnen genieten

Meer reistips

melanie.dibbets@tui.nl

Stuur Melanie een bericht