Vind jouw mobiele reisadviseur bij jou in de buurt

Special

TUI (at Home) klaar voor opstart per 1 juli 2020

 

Met de aangekondigde versoepeling van het reisadvies naar verschillende Europese landen per 15 juni a.s., start TUI Nederland met het aanbieden van een aantal bestemmingen deze zomer. Dit betreft zowel auto- als vliegvakanties.

Opstart aantal bestemmingen

In eerste instantie zal een beperkt aanbod beschikbaar zijn. We zullen alleen die bestemmingen aanbieden waarvan op dit moment duidelijk is dat Nederlandse reizigers welkom zijn en die een veilig en zo comfortabel mogelijk vakantieverblijf kunnen bieden. Op de website van TUI is een speciale pagina te vinden waarop per land is aangegeven wat de mogelijkheden voor vakantie zijn en welke maatregelen getroffen worden. U bekijkt deze pagina hier. Op dit moment bevat de pagina basisinformatie over het aanbod. De komende dagen zal dit worden uitgebreid meer informatie.

Annuleringen

Tegelijkertijd moeten we helaas ook nog steeds reizen annuleren. Reizigers waarvan de reis wordt geannuleerd worden hierover door ons geïnformeerd. Zij ontvangen een voucher ter waarde van de betaalde reissom waarmee een vervangende reis op een later tijdstip geboekt kan worden. De voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte.

Omruilgarantie

TUI heeft tijdelijk de omruilgarantie versoepeld. Hiermee kunt u kosteloos uw reis omboeken naar een andere datum, bestemming of ander reisgezelschap. Meer over de mogelijkheden en voorwaarden leest u hieronder bij de veelgestelde vragen.

Vind jouw mobiele reisadviseur bij jou in de buurt

Meer specials