Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Special

TUI Travel Party At Home

Powered by TUI at Home

TUI at Home introduceert de TUI Travel Party at Home

Wat is er leuker dan met een gelijkgestemd gezelschap over de vakantieplannen te praten? TUI at Home introduceert de TUI Travel Party at Home. Bij iemand thuis in ongedwongen sfeer, een mooie reis bespreken met een breed gezelschap. Een groepsreis, familiereis of allemaal een andere reis, maar wel elkaar inspirerend.

 

Door de huidige ontwikkelingen rondom Corona worden er uiteraard gepaste maatregelen getroffen. Het is eveneens mogelijk om met jouw ZRA naar keuze ook een videoafspraak te plannen met het hele gezelschap. Neem contact op met jouw ZRA om de mogelijkheden te bespreken.

 

Op zo’n avond is de sfeer plezierig en helemaal gefocust op vakantie. De ZRA verzorgt de avond en brengt het gezelschap samen. Het kan een gezelschap zijn dat een vriendinnenreis wil bespreken, een stel dat de organisatie rondom een bruiloft in het buitenland wil organiseren of misschien is de belangstelling voor een specifieke bestemming wel de gemeenschappelijke deler.

Eén van de TUI at Home’ers heeft deze bijeenkomsten geïntroduceerd en samen met TUI is het verder uitgewerkt tot een concept dat alle ZRA’s kunnen gebruiken. Er zijn speciale materialen in de huisstijl voor gemaakt. De ZRA zelf is erg enthousiast: “Ik zag hoe mensen in een gezelschap heel graag praten over hun vakantieplannen. Ik begon met de bijeenkomsten om hen kennis te laten maken met persoonlijk reisadvies aan huis. Er ontstonden spontaan vakantieplannen en het enthousiasme werkte zo aanstekelijk dat ik de reizen aan het boeken was voordat ik het wist. Voetbalreizen, vriendinnenreizen, opa en oma die de hele familie meenemen. De succesvolle Travel Party’s die ik al gehouden heb, zie ik als een win-win situatie; enerzijds kun je jezelf als ZRA goed presenteren en anderzijds kunnen de gasten in gezamenlijk overleg ook direct een reis uitzoeken en boeken.”

De TUI Travel Party at Home is nieuwe trend bij TUI at Home. De ZRA bepaalt samen met jou wanneer, waar en met welk gezelschap. Ook kies je eventueel voor een bepaald thema. Kleinschaligheid en een ongedwongen sfeer vol vakantie-enthousiasme vormen de basis.

Neem via onderstaande zoekbalk contact op met jouw ZRA om een TUI Travel Party at Home te organiseren.

Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Meer specials