Over Jeroen Mijn reistips Beoordelingen

TUI Workation….

De perfecte combinatie van werken op een heerlijke vakantieplek en in je vrije tijd vakantie vieren zonder dat het je vakantiedagen kost.

Dat is het nieuwe werken volgens TUI, Workation.

Sinds enkele maanden werken we veel vanuit huis en het vooruitzicht is dat dit nog wel even zal blijven. De scheidslijn tussen werken, privé en vrije tijd vervaagt en soms word je ook gewoon gek tussen die 4 bekende muren… Een groot voordeel van thuiswerken, is dat je flexibel bent in je tijd en niet aan een locatie bent gebonden.

Een frisse duik voordat je inlogt op je laptop, een boswandeling na de lunch en een gezellige vrijdagmiddagborrel op het strand om het einde van een productieve werkweek te vieren? Check! Daarbij is een nieuwe omgeving ook nog eens heel goed voor je creativiteit en werkplezier.

TUI heeft een aantal ideale accommodaties geselecteerd, zowel dichtbij huis als op tropische plekken, waar je overdag ongestoord kunt werken. In een afgesloten ruimte met een comfortabele bureaustoel, supersnelle WiFi en goede koffie. Het adembenemende uitzicht, de inspirerende omgeving en nieuwe energie krijg je er gratis bij! En ‘s avonds, op je parttime dag en in het weekend voel je je heerlijk op vakantie.

✔️Workation dicht bij huis
In deze gezellige huisjes en comfortabele suites midden in de natuur kan je in alle rust werken. In Droompark De Zanding maak je bovendien gratis gebruik van de knusse tiny offices: compacte werkruimtes met alles wat je nodig hebt op een inspirerende locatie en een fantastisch uitzicht.

✔️ Workation op zonnige bestemmingen
In deze TUI BLUE hotels op tropische locaties krijg je, tussen het werken door, energie van sporten en wellness. Of ga je voor een Workation liever naar onze splinternieuwe Time To Smile appartementen? Hier loopt een productieve werkdag naadloos over in een op-en-top vakantiegevoel!

✔️ Workation in de sneeuw
Ben je een echte sneeuwliefhebber? Een workation in de sneeuw is perfect mogelijk in deze comfortabele accommodaties. Eerst enkele dagen ongestoord werken met zicht op de besneeuwde bergtoppen en nadien een verlengd weekend skiën? Dat kan!

Ben jij net zo enthousiast geworden als ik en wil jij een tijdelijke werkplek in een heerlijke omgeving? Neem dan snel contact met me op, dan bekijken we samen naar de mogelijkheden.

Bel, mail of WhatsApp me gerust voor meer informatie!
TUI at Home Elke Ruitenbeek
06-21902755
elke.ruitenbeek@tui.nl

 

Meer reistips

jeroen.otto@tui.nl

Stuur Jeroen een bericht