Gerda Venema-Uildriks

Kropswolde Bel 06-25034729 Bel 0625034729 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Woldweg 237 9606 PE Kropswolde

Toon op kaart
Gerda Venema-Uildriks
Over Gerda Mijn reistips Beoordelingen

Turkije ga het zien!

 

Turkije veel zien en beleven voor jong en oud!

Turkije is niet alleen maar zon, zee, strand en all inclusive, Turkije  is veel en veel meer. Het is een land van verdwenen oudheden, wonderen der natuur en de beste stranden. Reis je naar Turkije dan reis je naar het Nabije Oosten en stap dan in de wereld die we Oriënt noemen. Maak een rondreis en bezoek de vele bezienswaardigheden die Turkije biedt!

Bezoek de leuke bazaars en markten waar je de leukste tassen en andere hebbedingetjes zult ontdekken. Afdingen is een sport op de markt en de bazaar, de vriendelijke marktlui zullen hun best doen je iets te verkopen voor een “good price”. De Turken zijn erg gastvrije mensen en bieden je in  hun winkels vaak een kopje thee aan.

Verder is het natuur ook heerlijk relaxen in  Turkije aan de prachtige zandstranden en in de vele luxe all inclusive accommodaties die er aangeboden worden. In Turkije kan iedereen vakantie vieren op zijn eigen manier. Je hebt er grote massale badplaatsen maar ook nog de pittoreske dorpjes waar het ook heerlijk is om te verblijven de keus is aan jullie.

Turkije Parel van de Oriënt!

 

 

 

Meer reistips

gerda.venema@tui.nl

Stuur Gerda een bericht