Melanie Dibbets

Winterswijk Bel 06-18946945 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Rozenstraat 35 7102 CA Winterswijk

Toon op kaart
Melanie Dibbets
Over Melanie Mijn reistips Beoordelingen

Turkije terug van weggeweest.

Turkije opnieuw ontdekken

Afgelopen maand mocht ik met collega’s op uitnodiging van TUI, mee naar Turkije.
Nadat Turkije een aantal keren in het nieuws is gekomen, merk je dat er een bepaald beeld is ontstaan over Turkije. Wij mochten zelf ontdekken of dit klopte of niet.
Ik kan je verzekeren, daar klopt helemaal niets van. Turkije is hotter dan hot!

Ik bezocht de streek Turkse Riviera. We hebben een bezoek gebracht aan Antalya, Side, Lara en de omliggende hotelstroken.

Hip en trendy

Het programma bestaat uit veel hotels bezoeken. En deze hotels zijn ook zeker de moeite waard. Wat een prachtige locaties, eten en service. Alles is er fantastisch voor elkaar. We zijn onder de indruk van de vele faciliteiten en de goede kwaliteit van het eten. Het aanbod is fenomenaal. Bij de lunch en diner is er soms bijna geen keuze te maken. Waar te beginnen?

Bijzondere hotels

Het leuke van een studiereis is dat je bij hotels komt, waar je zelf misschien niet zo snel komt. Ik heb accommodaties bezocht die net even te bijzonder zijn, net even te luxe, of net even te hip. Wat een indrukken doe je dan op. We mogen de kamers bekijken, de restaurants bezichtigen en we wandelen langs de mooie zwembaden en stranden. Ik zie mijzelf al liggen.

Culinaire hoogstandjes

Tijdens onze lunches en diners, worden we door de hotels getrakteerd op de meest bijzondere en meest lekkere gerechten. Onvoorstelbaar, wat heb ik daar fantastisch gegeten. Bedenk het maar en het was er te krijgen. Van Sushi tot bavette, van zalm tot pasta, van friet tot veganistisch.

Cultuur in de buurt

En na al dit lekkere eten en drinken, maken we ook nog kennis met de vele cultuurmogelijkheden die deze streek rijk is.
We maken een uitstapje naar het oude theater Aspendos en de stad Antalya ( daarover meer in mijn andere reistip).

Positief verrast

Met een ontzettend enthousiast en positief gevoel gaan we weer op weg naar huis. Wat hebben we in een korte tijd veel gezien en gedaan. En wat is Turkije een ontzettend gastvrij en mooi land.
Ik weet wel waar ik mijn vakantie ga vieren dit jaar 😉

Meer reistips

melanie.dibbets@tui.nl

Stuur Melanie een bericht